Tävla med BODY Radio och Paolo Roberto!

Fånga din bästa kroppsviktsövning på bild och tagga den med #bodyradio på Instagram så kan du bli vinnare av fantastiska priser! Eller vad sägs om Paolos Träningsbibel, hans exklusiva olivolja eller en kockkniv av högsta kvalitet?

Tävlingen pågår till söndag den 18 augusti, så gå in och lämna ditt bidrag redan i dag! Och missa inte måndagens BODY Radio-podcast med Paolo Roberto.

I den här heltäckande boken finns alla övningar du behöver för att komma i toppform, med lätta och tuffare varianter. Att ta sig till gymmet, träna, duscha och hem igen tar flera timmar. Satsa istället på att träna smart, träna hemma. Redskap är onödiga – allt du behöver är din egen kroppsvikt. Paolo Roberto är den perfekta träningskompisen.

Samtliga oliver är plockade för hand på böndernas egna gårdar och framställningen sker på gammaldags vis, utan kemiska tillsatser. Till skillnad från storproducenterna plockas oliverna redan i mitten av oktober, vilket bidrar till en härligt pepprig, intensiv och fyllig smak.

Kockkniv av klassisk, rustik design med handtag av rosewood och nitar i mässing. Det rostfria stålet är av högsta kvalitet och går under benämningen 5CR15MOV. Kniven håller skärpan bra och hårdheten i det rostfria stålet är HRC *56-57.