Tre ström och en son i Gladiatorerna på lördag

Utmanaren Ebba Bergströms vardag!

Nu på lördag möter brandmannen Daniel Ringström KTH-studenten Stefan Ekström på herrsidan. På damsidan ställs crossfit-tävlande tvåbarnsmamman Jessica Andersson, 34, mot motocrossföraren Ebba Bergström, 19 – äldst möter yngst!

Mer om veckans utmanare:

Du som funderar på att bli utmanare i en kommande säsong kan ta testet utformat av expertkommentatorn i den tidigare omgången av Gladiatorerna, Ove Rytter. Det visar ifall du har alla komponenter på plats för att nå hela vägen fram. 

Skandinaviska Kiropraktorhögskolan: Externkliniken på Gladiatorerna

Deltagarna i årets säsong av tv-programmet Gladiatorerna kämpar sig svettandes fram genom hinderbanor, men vad tv-publiken aldrig får se är det tuffa arbete som pågår i kulisserna. Skandinaviska Kiropraktorhögskolan är en av aktörerna som ständigt finns på plats med sin externklinik för att ta hand om och förebygga skador.

Linköpings-posten: Linköpingsbon Jessica Andersson med i gladiatorerna

Många av oss har väl suttit och skrikit i frustration i tevesoffan: ”Spring då! Men ducka! Varför gör hon inget?”. Nu är det Jessica Anderssons tur att få uppleva hur det egentligen går till på andra sidan – hon är uttagen till Gladiatorerna. Och inspelningen, den har faktiskt redan varit.
– Det är verkligen en upplevelse för livet! Jag trodde det skulle vara tillgjort och lite töntigt, men det är på riktigt, och man ges bara en chans, säger hon.

Skaraborgs Allehanda: Ebba tävlar i Gladiatorerna

Ebba är årets yngsta utmanare i Gladiatorerna.

Ebba Bergström är en av få tjejer som antagits till motocrossgymnasiet i Tibro. Förutom studier står två fyspass per dag mån-tors samt MX-träning fem dagar i veckan på schemat – räcker det hela vägen för den unga utmanaren?

Läs mer i BODY.se-taggen Gladiatorerna.

Se avsnittet gratis på TV4 Play en vecka framöver:

Kommer Toro att kunna fånga Daniel Ringström på lördag? Foto: Björn Althoff/TV4

Stefan Ekström matchar Phoenix i längd, men räcker det på Plattan?

Jessica Andersson ställs mot den 181 cm lååånga Valkyria i Plattan.

Rappa fötter krävs för Attackbollen. Här lämnar Ebba Bergström Blade bakom sig.

24Corren.se: Snacket går

Jessica Andersson är klar för semifinal i Gladiatorerna. I måndagens avsnitt med start 10 minuter in i sändningen berättar hon om mötet med muskelknuttarna. 

Expressen: Bråket i Gladiatorerna: ”Det var rätt surt”

Det tveksamma domarbeslutet kan ha kostat Daniel Ringström, 24, vinsten i gårdagens kamp i ”Gladiatorerna” på TV4.
Segern gick i stället till Stefan Ekström, 23, som hade domaren på sin sida.
– Det var lite tveksamt där, jag får inte poäng och sen får han poäng på en liknande grej direkt efter. Det var rätt surt, säger Daniel Ringström.

Sex av Gladiatorerna bloggar på BODY.se!

BODY Radio (vår egen podcast) har haft flera av gladsen som gäster – några av dem återkommande: