Påsken bjuder på sjätte grundomgången i Gladiatorerna

Linus var i höstas nära final i BODYs tävling om att bli omslagsmodell. Han deltar härnäst i långa Men’s Physique-klassen vid BODY Classic!

På lördag blir det liv i luckan! I herrarnas tävling ställs triatleten Erik Nordlöf mot Men’s Physique-tävlande Linus Grudd. På damsidan möter elitboxaren Armine Sinabian den före detta elitgymnasten Stephanie Pizzignacco.

Mer om veckans utmanare:

Linus Grudd intervjuades för veckans utgåva av Mitt i Haninge. Vid utmanaruttagningen hade han egentligen toppat formen för ett annat moment:

Han fick en inbjudan till uttagningen, och tillsammans med ett hundratal andra kandidater utsattes de för tuffa fysiska tester.

– Problemet var att jag hade laddat för något helt annat. Jag deltog i en tävling för att få vara på omslaget av magasinet BODY, och körde en diet. När jag kom till Gladiatorernas uttagning var jag utslagen och trött, och tvingades att köra på tom mage.

Gymnastik.se: Brandman…och nu gladiator

TV4 släppte nyheten i veckan – den f d gymnasten Stephanie Pizzignaco är också aktuell som en av kämparna i vårens omgång av Gladiatorerna. Den 19 april sänds avsnittet. Ia Giotis har gjort en ny intervju med ’Steffi’.

Mitt i Kungsholmen: En gymnast sadlar om

Som före detta elitgymnast var Stephanie Pizzignacco van att kämpa hårt för att nå höga mål. Envisheten hjälpte henne att, trots en rad minor på vägen, uppfylla sin barndomsdröm.

NutraElite: Studio Fitness

I veckans Studio Fitness tas ämnet dieter upp, vilka är dessa dieter och hur påverkar de oss? Dessutom får vi finbesök av gladiatorutmanaren Stephanie Pizzignacco som berättar mer om bakgrund som elitgymnast och framtida brandman.

24UNT: Uppsalaidrottare utmanar Gladiatorerna

Långköraren Gladiatorerna drar igång igen. I årets säsong utmanar Armine Sinabian och Sofia Gertz från Uppsala dom väldeffade muskelbergen.

P4 Uppland: Flera upplänningar utmanar Gladiatorerna i TV4

Boxaren Armine Sinabian och rugbyspelaren Sofia Gertz är två av utmanarna i nya omgången av Gladiatorerna i TV4. Tävlingarna är mycket tuffare i verkligheten än vad de ser ut i tv.

Läs mer i BODY.se-taggen Gladiatorerna.

Se avsnittet gratis på TV4 Play en vecka framöver:

Utmanarna Erik och Stephanie tävlar i blått, Linus och Armine i vitt.

Erik mot Phoenix – låg tyngdpunkt och kast är vapen i Plattan.

Prime tycker att Ringarna tillhör honom. Kommer Linus förbi sin idol?

Boxaren Armine satsar på att knocka Valkyria i Hängbron.

Stephanie ställs mot Kitsune i Plattan på lördag.

UNT: Tävlade med brutet revben i Gladiatorerna

Landade på en medicinboll och bröt revbenet. ”Kände direkt att något var fel, men körde två grenar till.”

GT: Hårda smällar när finalen närmar sig

En fick avbryta, en fick näsblod och kunde knappt prata av ilska – lördagens avsnitt av ”Gladiatorerna” bjöd på det mesta.
Stephanie Pizzignacco, 27, tog hem tjejernas match men var hämndlysten.
– Jag var så förbannad på Hyper, så det är klart att man vill gå på henne lite extra, säger hon.

Sex av Gladiatorerna bloggar på BODY.se!

BODY Radio (vår egen podcast) har haft flera av gladsen som gäster – några av dem återkommande: