Sebastian Davidsson syns i TV4

Sebastian Davidsson är flerfaldig segrare i Sveriges starkaste dräng, och har tagit hem andraplatsen på Sveriges Starkaste Man både 2012 och 2013. Den 33-årige kött- och skogsbonden i Småland är nu en av de åtta kandiaterna i ”Bonde söker fru”. I kväll måndag 20:00 presenteras alla deltagarna i TV4.

Hjälp Sveriges starkaste bonde att träffa kärleken genom att dela notisen! Är det dig Sebastian söker? Eller har du en singelkompis som skulle passa perfekt, tipsa henne då om att skriva till höstens program! Läs mer om hur man gör här.

Du kan också följa Sebastians framfart i träningen och tävlandet via hans blogg på MAXstyrka.se.

Klicka för mer information
I höst börjar den nionde säsongen av Bonde söker fru och då kommer förhoppningsvis kärleken spira på gårdarna. I det här programmet presenteras bönderna och tv-tittarna får chansen att skriva brev till den bonde som väckt deras nyfikenhet och som de gärna vill träffa och lära känna bättre.

De åtta tidigare säsongerna av Bonde söker fru blev stora tittarsuccéer.

Årets bönder är:

  • Madeleine Kihlberg är 60 år och bor utanför Rejmyre i Östergötland. På sin gård föder hon upp alpackor.
  • Jonathan Antonsson är 27 år och bor på ön Orust i Bohuslän. Han driver tillsammans med sin bror en kravcertifierad köttgård, förutom kor finns det på gården även hästar, kaniner och höns.
  • Sebastian Davidsson är 33 år och bor i Anderstorp i Småland. Han bedriver småskalig köttproduktion och arbetar med skogsbruk på gården som funnits i släkten sedan slutet av 1600-talet, han jobbar även extra inom räddningstjänsten.
  • Christer Yrjas är 41 år, kommer från Sundsvall och bor utanför Degeberga i Skåne. Han föder upp får, han har även höns, katter och två hundar.
  • Peter Karlsson är 52 år och bor i Tanumshede i Bohuslän. Han driver skogsbruk och äger en gård med köttdjur, gården har funnits i släkten sedan 1754.
  • Johan Lindgren är 36 år och bor utanför Broby i Skåne. På familjegården driver han en ekologisk mjölkgård med 140 mjölkkor.
  • Oskar Caster är 25 år och kommer från Höör i Skåne. På gården som han arrenderar har han kor och höns, hönsen ställer han ut i tävlingar.
  • Erik Nilsson är 23 år och bor i Pilås i Småland. På gården finns får, grisar, hästar och katter och som granne bor föräldrarna som har kor.

P4 Jönköping: Sebastian ska hitta kärleken i tv

Nu är det klart vilka bönder som är med i årets upplaga av Bonde söker fru. Sebastian Davidsson från Anderstorp är en av dem.
– Tjejer har redan börjat höra av sig, säger han.