Summer Tour landar i Malmö och Göteborg

Gymgrossisten Summer Tour är en ny företeelse för 2014, den mobila livsstilsfestivalen har redan avverkat Stockholm och Örebro i sommarhettan. 9 augusti är det Malmös tur, och helgen efter det avslutas det hela i Göteborg. Förutom utställning med erbjudanden på tillskott kan man mingla med muskelprofiler, se på framträdanden och delta i någon av de många tävlingar som arrangeras.

Gymgrossisten Ultimate Athlete är en strongman- och styrkelyftsinspirerad tävlingsserie:

Tävlingen består av tre tävlingsmoment i vilka man ska försöka göra så många reps som möjligt, på ett motstånd som är relativt i förhållande till sin kroppsvikt. Grenarna är knäböj, marklyft och axelpress.

Fler av utmaningarna man kan testa på:

  • Chained Nutrition Crucifix Hold: Hur stark och uthållig är du? Håll i två vikter med utsträckta armar så länge du orkar. Flera vinnare utses varje dag!
  • Chained Nutrition Rolling Thunder: Testa din greppstyrka. Hur mycket vikt orkar du hålla i en hand med det förrädiska Rolling Thunder-greppet? Flera vinnare utses varje dag!
  • Bad Boy Pros vs. Joes: Kan du slå hårdare än Team Gymgrossistens egna UFC-stjärna Alexander ”The Mauler” Gustafsson? Vem slår hårdast på hela dagen?

Läs mer om Gymgrossisten Summer Tour på hemsidan och se bilder från Stockholm och Örebro på facebook.