Bikini Fitness-workshop i Göteborg

Ròdi är för övrigt april månads inspiration i BODYs 2015-kalender!

Vill du lära dig hantera klackarna på Bikini Fitness-scenen? På söndag har några få utvalda en chans att ta lärdom av den svenska mästarinnan och landslagskvinnan Ròdi Bodrug samt skönhetsexperten/make up-artisten Roea Jorat.

BODY har fått veta att några få platser ytterligare finns att ta del av (även om sista anmälningsdag var i söndags). Läs mer på Facebook-eventet samt på sidan för Gym Motivation by Ròdi:

För dig som tävlar eller ska debutera i Bikinifitness, men även för dig som bara är nyfiken och vill veta mer om tävlandet och allt som hör till! En intensiv dag där du kommer att få lära dig allt från hur du ska förbereda dig och din kropp för att kliva upp på scen som ett Bikini Fitness-proffs.

Träna på T-walk med ingen mindre än Ròdi Bodrug, den svenska mästarinnan i Bikini Fitness. Skönhetsexperten/Makeup Artisten Roea Jorat kommer att vara på plats för att ge dig tips och råd om hur och vad du ska tänka på vid scenmakeup och mycket mer.

  • När: Söndagen den 1 februari 08.00–12.00
  • Var: Life Health & Fitness Mölndal, Flöjelbergsgatan 20B, 431 37 Mölndal
  • Kostnad: 1 000 kr inklusive Goodiebags från Olimp & Beauty Corner samt mellanmål till alla deltagare.
  • Anmälan: Sker via mail till roeajorat@gmail.com – sista anmälningsdag är 25/1. Din anmälan är bindande. Vid avbokning sker en debitering på 50 %

Varmt välkomna!