Workshopturné i Fitness under våren

Trion som hjälper dig: Helene, Frida och Petra!

Ett gäng ytterst erfarna tävlande och coacher kommer att hålla workshops för de som vill lära sig prestera bättre på Bodyfitness- och Bikini Fitness-scenen. De orter som får besök i vår är Umeå i februari, Stockholm i mars och Gävle i april.

Helene Ahlson, bland mycket annat EM-bronsmedaljör i Bodyfitness, berättar om bakgrunden till dessa workshops:

Alla känner nog till min inställning till vikten av att verkligen lägga TID på sin poseringsträning i en tävlingssatsning? Man kan aldrig träna FÖR mycket, det finns alltid något att slipa på.

Därav föddes min tanke till dessa Fitness- & Poseringsworkshops som jag, tillsammans med dansfenomenet & klackdrottningen Petra Kardell, startade upp för X antal år sedan och som numera kommit att bli en återkommande punkt på agendan varje nytt år.

Efter bara några enstaka workshops insåg vi intresset av detta ute bland alla fina fitnesstöser i landet, vilket glädjer mig något otroligt att folk faktiskt förstår hur stor betydelse själva framförande på tävlingsscenen har för det slutliga resultatet, så vi behövde förstärkning. Vem kunde då passa bättre än min fantastiska vän, sidekick & TFFBB’s hjälpcoach Frida Bålefalk? 🙂

Dessutom att man utvecklar konceptet i år:

Nytt för detta år är att vi kommer fördjupa oss i rörlighetens betydelse för posteringen och även få träna detta praktiskt under workshopen. HUR ska man egentligen rörlighetsträna, vad är mest effektivt och varför?

Ytterligare en stor bonus i år är vår gäst på Workshopen i Stockholm där den mentala coachen Ulf Carlsson kommer föreläsa om prestationsångest och hur man hanterar just prestationsögonblicket på scen.

fitnessworkshop.se berättar att årets workshopsturné snart drar igång och att alla är välkomna:

Från den som har tävlat men behöver ny inspiration och uppdatering av regelverket, till den som går i tävlingstankar men inte riktigt bestämt sig ännu, till den som ligger i startgroparna inför en debut med mera.

Med våra grymma sponsorer kan vi också erbjuda fina goodiebags med ett värde på 1000:- (Swedish Fitness, Better Bodies, Smartshake, BODY, AK Design, Celsius, Budo Fitness Umeå med flera).

Vi kommer också att få finfint besök av @physiquebylinnea som kommer att fotografera för BODY under workshopen i Stockholm.

Vi ses i vår! Hälsningar @heleneice @fridabalefalk @petrakardell