Zapfe dyker upp i BODY Radio!

Efter segern på Lucia Classic Pro 2004 placerade vi Roger på omslaget till den andra utgåvan efter namnbytet från B&K till BODY. Första omslagsmodellen? Flex Wheeler.

135 kg, 200 cm och med ett minst lika stort hjärta för både sin omgivning och sporten – Roger Zapfe berättar om alla strängar på sin lyra (ubåtsofficer, gladiator, bodybuilder, basist, skådespelare med mycket mera).

Avsnittet kantas av goda skratt och en handfull stories från ”den gamla goda tiden”, som när han vaknade upp i ett solarium i damernas omklädningsrum på Atlasgatan eller hur man sköter sin träning ute på veckolånga ubåtsresor!

Hållpunkter i avsnitt 207:

  • 00:06:10 – Linneas lista
  • 00:10:44 – Introduktion
  • 00:13:00 – Samtal
  • 01:01:15 – Eftersnack
  • 01:02:32 – Kennys fyra

Direktlänk till showen som MP3-fil (om du har ont om bandbredd/använder mobilnät finns här en MP3-fil med halva ”tyngden”). Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:

Du får en kvick översikt över tidigare avsnitt i denna länklista.

Ta hjälp av Svenskt Kosttillskotts artiklar eller expertkundtjänst för att ta reda på vilken typ av tillskott du behöver för att uppnå dina mål.

Top tre på Lucia Classic Pro 2004: 2:a Farzad Kazemi, 3:an Ahmad Ahmad och 1:an Roger Zapfe.

Efter namnbytet från B&K till BODY Magazine blev Roger den andra omslagsmodellen (efter Flex Wheeler). Roger vann nämligen Lucia Classic Pro 2004, och fick omslaget på BODY #251:

Klart skepp, ladda torpederna!” Världens största ubåtskapten, en officer & gentleman i kolossalformat, har en fysik som kräver skräddarsydda uniformer. Lucia Classic-segraren Roger Zapfe passar nämligen inte i vanliga mallar. Här får du möta honom, och se hur han tränar sina massiva ubåtsarmar.

BODY.se: Undvik att drabbas av Cable KROSS!

Sommaren 2006 blev Roger ”Atlas” Zapfe krossad av en Cable KROSS. Killen i det inbäddade videoklippet nedan går det lyckligtvis bättre för. Lärdomen är att alltid kontrollera att maskinerna är fastspända om du besöker en motionsinriktad anläggning!