BODYs omslagsmodelltävling 2017

För tionde året i rad går BODYs omslagsmodelltävling av stapeln. Tio finalister, fem tjejer och fem killar, har valts ut av redaktionen. Nu lägger vi över ansvaret på dig!

Vilka vill du se på omslaget till januariutgåvan 2018?

Genom att rösta på dina favoriter är du med och avgör vilka av årets finalister som får äran att pryda BODYs omslag i januari 2018. Dessutom får omslagsvinnarna ett presentkort var på 5000 kr; killen från Gorilla Wear och tjejen från NEBBIA

Mellan den 23 oktober till 20 november pågår omröstningen här på body.se då du röstar på den tjej respektive kille du vill ska vinna. När du gör detta är du samtidigt med och tävlar om presentkort på 3000 kr, 2000 kr och 1000 kr på produkter från Gorilla Wear och NEBBIA.

Stort tack till Nebbia och Gorilla Wear för vinsterna till omslagsmodellvinnarna och de som röstar! Vinnarna av presentkorten kontaktas personligen, samt presenteras på BODY.se. Presentkorten gäller på ordinarie priser. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna.

Vinnarna presenteras på Fitnessfestivalen i Stockholm lördagen den 2 december och januariutgåvan med vinnaromslaget släpps i butik den 21 december.

  • Det hela är enkelt – den tjej respektive den kille som fått flest röster vinner.
  • Röstningen pågår mellan den 23 oktober och den 20 november.
  • Efter du har lagt din röst döljs omröstningen tills dess nästa omgång öppnat.
  • Vänligen rösta endast en gång per dag/enhet. Missbruk beivras.

Klicka för att läsa och se mer om de fem tjejerna innan du lägger din röst!

Klicka för att läsa och se mer om de fem killarna innan du lägger din röst!

Tävlingen pågår från 2017-10-23 07:00 till 2017-11-20 23:59. Vinnarna dras slumpmässigt av redaktionen med hjälp av slumpgeneratorn random.org, redaktionens beslut kan ej överklagas. Vinnarnas namn publiceras på body.se. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år.