Hyper på BODY Radio!

Jannika ”Hyper” Larsson

BODY Radio gästas av Gladiatorernas egen överväxel: Jannika ”Hyper” Larsson. Hör henne berätta om sin nya träning, hur det går att kombinera AF och BF, och naturligtvis massor om ett aktuellt TV4-program!

I slutet av 2011 blev Jannika bloggare hos BODY.se. Hållpunkter i BODY Radio avsnitt 64:

  • 00:19:56 – Värdarnas introduktion av veckans gäst
  • 00:20:44 – Samtal med Jannika ”Hyper” Larsson
  • 00:57:15 – Eftersnack med värdarna

 
Direktlänk till showen som MP3-fil. Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:

BODY Radio presenteras av: Gymgrossisten.com

Läs mycket mer om Jannika i den utgåva av BODY som är ute nu, BODY 332

Med mer energi än Barsebäck är det omöjligt att skilja Jannika Larsson från gladiatorn Hyper. Häng med när hon berättar om sin träning, diet och – självklart – Gladiatorerna!

Hallandsposten talade med Jannika i samband med hennes 30-årsdag om Gladiatorerna och hennes tävlingsplaner för 2012 (SM Bodyfitness och Athletic Fitness):

Jannika har varit i farten hela sitt liv. Hon började med fotboll och friidrott där hon sprang tills hon stupade. Sedan övergick hon till bodyfitness och fastnade. Nu är hon högaktuell som Hyper i TV4:s Gladiatorerna! 
– Det är tuffa fighter varje helg. Men hittills står jag på benen!

Ni som har Android- och iOS-appen för BODY Radio (den senare nyligen uppdaterad med ett par efterlängtade funktioner såsom stöd för bakgrundsspelning och iPad) får ett PDF-dokument med vårt första stora reportage med Jannika Larsson från 2009. I reportaget – som publicerades i BODY 304 – berättar vi om vår tro på att det stora genomslaget bara var en tidsfråga:

Nedräkningen har börjat. Glitterpinglan Jannika Larsson har så när som på pricken med ett års mellanrum jobbat sig från brons- till silverplacering på SM i Athletic Fitness. Håller trenden i sig är det alltså ett efterlängtat guld som står näst på tur. Och vi blir inte det minsta förvånade om detta blir ett faktum.

Med BODY Radio-appen medföljer vår första stora artikel om veckans gäst: Jannika Larsson.

På omslaget av BODY 304: Micke Hancic & Jannika Larsson. Foto: Seth Janson