Lars Berglund på BODY Radio

Lars Berglund med podcastvärden Guiance
backstage på Svenska Mästerskapen 2010.

Denna vecka gästas BODY Radio av Sundsvalls store son – Lars Berglund – som berättar om sin träning, kost och hur det gått till att bygga upp ett helt nytt gym från grunden!

Följ arbetet med gymmet Iron Works Health & Fitness 24/7 på Södra Järnvägsgatan 14, Sundsvall, i dess facebook-grupp. Nu på lördag den 24 mars så är det dags för invigning, och fram till 31 mars är det sedan öppet hus.

Hållpunkter i avsnitt 66 av BODY Radio:

  • 00:14:01 – Värdarnas introduktion av gästen
  • 00:14:30 – Samtal med Lars Berglund
  • 00:50:20 – Eftersnack med värdarna

 
Direktlänk till showen som MP3-fil. Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:

BODY Radio presenteras av: Gymgrossisten.com

Mer från Lars om gymmet Iron Works Health & Fitness 24/7:

Nu är det dags för Iron Works att slå upp dörrarna i Sundsvall, detta kommer bli ett toppmodernt cardiogym* med en maskinpark av absolut högsta kvalité. Välkomna lördagen den 24 mars!

Maskinparken och de fria vikterna kommer att räcka till och bjuda in till att köra riktigt riktigt hårt (allt efter eget tycke)! Alla är lika välkomna – motionärer som elit! Det enda vi vill och blir glada av är att du får ut det mesta möjliga av din träning, oavsett vilken nivå du lagt dig på!

Öppettiderna kommer vara 24/7**, så att du kan träna när det passar dig, oavsett om du jobbar skift eller har svårt att hitta tiden när det finns bemanning. Gymmet kommer dock inte vara bemannat under dygnets alla timmar, men väl bemannat så att du som vill ha den servicen och hjälpen även kommer kunna träna när det finns kunnig personal på plats som mer än gärna hjälper dig med just din träning!  

  • Invigningen är planerad till 24 mars, hela veckan 24-31 mars kommer det att vara öppet hus så att alla kan komma och provträna hos oss!
  • Denna period kommer vi även att ha flera fina erbjudanden till dig som väljer att börja träna hos oss.
  • Hoppas du planerar in detta datum i din kalender och kommer förbi och testar gymmet. Vi hälsar dig varmt välkommen! Besök oss på Södra Järnvägsgatan 14, Sundsvall.

* Med Cardiogym menar vi  ett gym som inte har några ledda pass, utan maskiner, fria vikter samt konditionsmaskiner.

** Tillgång att träna 24/7 kommer bara vara för dem som har årskort eller autogiro.

Dagbladet har skrivit om öppningsförberedelserna:

Det är upplagt för gymkrig när nya Iron works öppnar nästa vecka – på samma gata som Ego hälsostudio.
Gymmet kommer ha öppet dygnet runt, alla dagar i veckan.
– Vi satsar på att bli bäst, säger Lars Berglund, del­ägare i Iron Works Sundsvall.

Sundsvalls Tidning vill inte vara sämre och skrev i dag:

Kampen om motionärerna hårdnar.
Ytterligare tre gym kommer att öppna i centrala Sundsvall i år.
– Sundsvall har betydligt färre gym än exempelvis Västerås. Och fler träningsmöjligheter gör att fler börjar träna, säger Lars Berglund på Iron Works, som öppnar på lördag.

Ni som har Android- och iOS-appen för BODY Radio (den senare nyligen uppdaterad med ett par efterlängtade funktioner såsom stöd för bakgrundsspelning och iPad) får ett PDF-dokument med stort reportage med Lars Berglund från BODY 288:

Med BODY Radio-appen medföljer BODYs artikel om veckans gäst: Lars Berglund.

Luciapokalen.nu har BODY Magazines rapport från Luciapokalen 2007:

På tredje plats kom Lars Berglund, Team Dalblads, som har mycket muskler på främst framsida ben och axel/arm-parti, men släpar lite i vidden på ryggen samt på benens baksida och vader. På andra plats kom Anders Wendahl, Team Peptipower, som var riktigt röntgenhård. Inga direkta svagheter förutom ryggen som behöver bli större. I vissa poseringar såg han lite lång ut, men får ryggen lite prioriteringsträning så är problemet avhjälpt till nästa gång.

Nu till vinnaren då. Och vilken vinnare sedan… Redan när Lars Östling, Team Optimum, klev ut på scenen så var det tack och god natt för de andra. Det var länge sedan en så komplett byggare klev upp på scenen från ingenstans och bara ägde. Hård, fyllig och komplett ur alla vinklar och med en öststatsliknande framtoning utan att svettas bockade han av allt i protokollet. Grymt imponerande!

Top-3 på Luciapokalen Seniorer -100 kg 2007: 2) Anders Wendahl, 1) Lars Östling och 3) Lars Berglund.