Dietguru på BODY Radio

Johannes Eshak, en de snabbast stigande stjärnorna på den svenska coachhimlen, gästar BODY Radio för att dela med sig av sina tankar kring diet och träning. Hör om hans patentmetod för att få klienter i form och om adepten som försökte bli hård med hjälp av margarin!

Hållpunkter i avsnitt 80 av BODY Radio:

  • 00:16:42 – Värdarnas introduktion av veckans gäst
  • 00:17:43 – Samtal med Johannes Eshak
  • 01:07:00 – Eftersnack med värdarna

 
Direktlänk till showen som MP3-fil. Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:

BODY Radio presenteras av: Gymgrossisten.com

Vill du kontakta Johannes görs det på johannes.eshak@olimp.se. Tidigare på BODY.se kunde vi se Patrik Sjöberg coachas av Johannes:

I en videointervju berättar Patrik Sjöberg om sin nu- och dåvarande träning. Johannes Eshak har satt ihop ett par fyspass som ska ge Patrik bättre kondition och uthållighet. En av orsakerna till Patriks hårdträning kan vara den kommande programledarrollen, han får nämligen ett eget intervjuprogram på TV3 i höst.

I en serie videos följer Georg ”Fever” Häll Mauricio del Toro inför Bodybuilding-SM 2012. I det första videoinslaget 13 veckor innan SM så diskuterar Johannes kost- och dietupplägget som ska ta Maurico till prispallens topp. Samarbetet började redan förra året, men i år så är det toppform som gäller och då är det Johannes ord som är lag:

Se en större version av Johannes bildgalleri med IFBB-proffsen genom att klicka på bilden…