Pansar på BODY Radio!

Ingen skada skedd, Alex med Peter.

I veckans avsnitt av BODY Radio gästas grabbarna av Peter ”Pansar” Bláha. Det blir snack om styrketräning, rugby och naturligtvis Gladiatorerna!

Hållpunkter i avsnitt 81 av BODY Radio:

 • 00:17:19 – Veckans gäst introduceras
 • 00:19:31 – Samtal med Peter Bláha
 • 00:48:54 – Eftersnack med värdarna

 
Direktlänk till showen som MP3-fil. Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:

BODY Radio presenteras av: Gymgrossisten.com

Bloggsökmotorn Twingly meddelade i våras att Peter Bláha tillträder som vd. Mediebranschtidningarna ResuméDagens Media och IT24.se samt SvD uppmärksammade värningen. Nedan pressmeddelandet från Twingly i sin helhet:

Klicka för mer information
Twingly rekryterar Peter Bláha som ny VD

Peter Bláha har rekryterats som ny VD för Twingly. Samtidigt satsar nu företaget på att stärka relationen med bloggare och att erbjuda tydliga produkterbjudanden för en internationell marknad.

– Det är jätteroligt att få chansen att leda ett av de mest spännande sociala medier-företagen, säger Peter Bláha, som nu flyttar från Stockholm till Linköping med familjen. Vi kommer att fortsätta vår internationella satsning med våra tjänster för medier, e-handel och omvärldsbevakning. Vi kommer också att satsa på att stärka relationen med alla fantastiska bloggare. I och med köpet av Bloggportalen i höstas har vi fått en svensk plattform att bygga vidare på för att hjälpa bloggar att hitta sina läsare.

Tidigare VD Martin Källström har på eget initiativ valt att sluta i den operativa rollen för att starta ett nytt företag. Han tar plats i Twinglys styrelse och stannar kvar som delägare i företaget.

Niclas Heurlin, tidigare bland annat VD på inWarehouse och styrelseledamot i Twingly tar nu över ordförandeskapet i styrelsen. Den tidigare ordföranden och en av Twinglys grundare, Björn Milton är kvar som styrelseledamot.

– Nu satsar vi på att Twingly ska växa på en internationell marknad med tydliga produkterbjudanden och verktyg som ger värde för bloggare, säger Niclas Heurlin. Peter Bláha är rätt person att leda den här satsningen.

Peter Bláha kommer närmast från tele- och datakommunikationsföretaget IP-Only där han var försäljningschef. Han har också en bakgrund som landslagsspelare i rugby och skådespelare, där han deltar i årets upplaga av Gladiatorerna i TV4.

Om Peter Bláha

 • Ålder: 34
 • Utbildning: Civilingenjör i datateknik
 • Tidigare uppdrag: Försäljningschef på IP-Only
 • Familj: Fru (Jill), två döttrar (Nicole, snart 4 år och Zoe, snart 2 år) och 3 hundar.
 • Aktuell som: Ny VD på Twingly
 • Övrigt: Medverkar i årets Gladiatorerna på TV4 som Pansar. Landslagsspelare i rugby.
 • Personlig blogg: peterblaha.myshowroom.se
 • Twitter: @peterblaha

 
Om Twingly

Twingly kopplar ihop företag med sociala medier. Företaget grundades 2006 och används av medieföretag, e-handelssajter och mediebevakningstjänster i 16 olika länder runt om i världen. Twingly fick 2009 utmärkelsen som årets IT-utmanare av tidningen Veckans Affärer och blev i November 2011 rankad av Deloitte som ett av Sveriges snabbast växande teknikföretag. För bloggare är Twingly ett av de bästa, kostnadsfria och enklaste sätten att hitta fler engagerade läsare.

Ni som har Android- och iOS-appen för BODY Radio får ett PDF-dokument med ”Vanliga killen får stryk igen! Pansar vs Pannben” från BODY 333:

Mot bättre vetande ställde redaktör Danielsson ännu en gång upp på att bli publikt förnedrad. Denna gång med blodvite, dödsångest och med fara för eget liv.

Med BODY Radio-appen medföljer ett reportage där Alex hänger på ett av Peters vanliga pass.