BODY Radio inför SM: Linnsén och Lappen!

Andreas Linnsén är stark och uthållig. Och som du ser är han dessutom glad.

Andreas Linnsén kommer förbi studion på ett spontanbesök, och med sig har han vår gamle favorit Erik ”Besten från berget aka Lappen” Eriksson. Linnsén ska tävla i -70 på SM och Lappen ska köpa en bil.

Värdarna talar i avsnittets eftersnack om SM-festen som BODY håller i den 6 oktober. Hur du bokar dina biljetter läser du mer om här! Hållpunkter i avsnitt 87 av BODY Radio:

  • 00:05:31 – Veckans gäster introduceras
  • 00:07:32 – Samtal med Andreas och Erik
  • 00:40:57 – Eftersnack med värdarna

 
Direktlänk till showen som MP3-fil. Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:

BODY Radio presenteras av: Gymgrossisten.com

BODY Radio 19: Andreas Linnsén gör fler reps än du

Bänkpressfantomen Andreas Linnsén förärar denna vecka BODY Radio med ett besök. Andreas, som precis vann SM i Body Press (bänkpress på egen kroppsvikt) på 52 strikta reps, berättar om sitt tävlande, hur man blir starkare i bänk, och varför Sundsvall verkar producera det ena fysikfenomenet efter det andra.

BODY Radio 83: Besten från berget på BODY Radio!

Erik Eriksson har en lika vass tunga som fysik, och det demonstrerar han med bravur i veckans radioavsnitt. Hör en av Sveriges mest talangfulla byggare berätta om diet, träning och blandade galenskaper!