Den nye Ronnie Coleman

Ronnie i ”The Unbelievable”.

Kommer du ihåg den klassiska scenen när Ronnie, iförd uniform, krubbar kyckling i bilen? Nu sker det igen, men den här gången är det Samir Troudi som står för ätandet – och musklerna under uniformen. Att han dessutom har en talang som påminner om Ronnies gör inte saken sämre. Missa inte nya avsnittet av BODY Radio!

Läs mer om Samir på hemsidan, facebook, twitter, instagram och youtube.

Hållpunkter i avsnitt 137 av BODY Radio:

  • 00:09:00 – Introduktion
  • 00:09:59 – Samtal
  • 00:59:04 – Eftersnack

Rösta gärna på BODY Radio som din favoritpodcast i Svenska Podradiopriset

Direktlänk till showen som MP3-fil (om du har ont om bandbredd/använder mobilnät finns här en MP3-fil med halva ”tyngden”). Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:

Du får en kvick översikt över alla våra tidigare avsnitt i denna länklista

BODY Radio presenteras av Gymgrossisten.com

Samir har gästat programmet ett par gånger tidigare:

BODY Radio #10: Möt Samir Troudi i BODY Radio!

Denna vecka gästas Alex och Andreas av Samir Troudi som berättar om ketodiet, pörr och sin meriterande seger mot BODY-bekantingen Andreaz Engström. Dessutom bjuds lyssnarna på Samirs legendariska specialskrivna poseringslåt!

BODY Radio #71: Vårt nästa proffs?

Samir ”El Fakiro” Troudi är med oss direkt från Madrid, där han går all in för att knipa ett proffskort. Hör honom berätta om förberedelserna inför tävlingen, varför man inte ska slå rekord i böj efter en dags flyttande, och varför Dirty Diana är död som poseringslåt!

I BODY-utgåvan som finns i butik tills på tisdag finner du ett fullödigt reportage – Ryggslakt: Ryggträning med Samir Troudi:

Talanger verkar ibland poppa upp som svampar ur backen. Men långt ifrån alla lyckas ta steget från talang till fullfjädrad glänsare. En av de få som verkligen lyckats är Samir Troudi – vi hängde med honom på ett svettigt ryggpass!

Reportaget ”Ryggslakt: Ryggträning med Samir Troudi” återfinns i BODY #349.

Samir Troudi pryder omslaget av den 349:e utgåvan av BODY.