Bodybuilding i världsklass!

Vid helgens Dam-VM tog Eva sig till final och placerade sig på en sjätteplats i den öppna damklassen (av tretton deltagare).

Eva Lagerhorn Blom har en fysik av bästa märke – och en personlighet som matchar! Hör om dietnojor, träning och kost när hon gästar BODY Radio!

Hållpunkter i avsnitt 141 av BODY Radio:

  • 00:05:47 – Introduktion
  • 00:07:11 – Samtal
  • 00:57:22 – Eftersnack

Delta gärna i BODY Radio-enkäten och vinn ett egen radiointervju! 

Direktlänk till showen som MP3-fil (om du har ont om bandbredd/använder mobilnät finns här en MP3-fil med halva ”tyngden”). Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:

Du får en kvick översikt över alla våra tidigare avsnitt i denna länklista

BODY Radio presenteras av Gymgrossisten.com

Evas tidigare avsnitt – BODY Radios första gäst 2011: Eva Lagerhorn Blom

BODY Radio bjuder denna vecka på något så ovanligt som en kvinnlig gäst, och det är inte vem som helst som kommer på besök: Lucia Classic Pro-vinnaren Eva Lagerhorn Blom är en av Sveriges mest lovande dambyggare och berättar här om allt från bakningsorgier under dieten, till dealen med brorsan som ger honom tio matlådor i veckan i utbyte mot träningssällskap på gymmet. 

I BODY 275 (april 2007) gjorde Alex Danielsson den första profilen på Eva. Artikeln fick titeln ”Debut med Salut: Eva Lagerholm-Blom tar alla med storm”:

Vi har väntat ett tag. Men nu har det äntligen hänt. En ny kvinnlig tungviktare med exceptionell talang har äntrat den svenska tävlingsscenen. Möt segrarinnan från Luciapokalen 2006 – Eva Lagerhorn Blom.

I 30-årsjubileumsutgåvan BODY 326 (september 2011) kom uppföljningsreportaget ”Smällkaramellen: Eva Lagerhorn Blom lämnar ingen oberörd”

Få svenska byggartjejer har samma fysiska förutsättningar som det välbyggda yrvädret Eva Lagerhorn Blom.

I BODY-utgåva 350 som är ute nu (september 2013) är Eva en av elitatlerna som ger sin syn på frågan i samband med Jacob Gudiol-artikeln ”Set, reps & volym: Vad gäller egentligen?”

Finns ett facit för hur du ska träna för bästa möjliga resultat på så kort tid som möjligt? Vi gjorde en djupdykning i ämnet – häng med!