Bygg brutala ben!

Alex och Arne vid inspelningen i Solna.

BODY Radio gästas denna vecka av demonbyggaren Arne Lundell som berättar om sitt EM-silver, och även passar på att lära ut hur man bygger ben av bästa märke!

 Hållpunkter i avsnitt 144 av BODY Radio:

  • 00:15:43 – Introduktion
  • 00:16:28 – Samtal
  • 00:55:28 – Eftersnack

Direktlänk till showen som MP3-fil (om du har ont om bandbredd/använder mobilnät finns här en MP3-fil med halva ”tyngden”). Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:

Du får en kvick översikt över alla våra tidigare avsnitt i denna länklista

Gymgrossisten.com – en av Europas största återförsäljare av kosttillskott och träningstillbehör!

AFPT:s målsättning: erbjuda marknadens mest kompletta utbildningar inom träning, hälsa och näringslära.

Läs mer om Team Gymgrossisten-atleten Arne Lundells No Stim Total Workout Stack hos Gymgrossisten.com:

Det här är ett perfekt paket om man, precis som mig, vill undvika intag av centralstimulantia (t.ex. koffein) under vissa perioder, men fortfarande värdesätter en riktigt bra ”skjuts” i träningen. Dessa produkter täcker dessutom in återhämtningen på ett föredömligt sätt. Det här produktupplägget har jag med stor framgång använt mig av de senaste månaderna.

Arne har varit gäst tidigare:

#084: BODY Radio inför SM: Arne Lundell

Först ut i BODY Radios serie inför SM är ingen mindre än klassbyggaren Arne Lundell. Hör en av Sveriges mest minutiösa byggare berätta om sina förberedelser inför tävlingen!

#003: Arne Lundell i avsnitt 3 av BODY Radio

Med nyoptimerade ljudinställningar samtalar Alex och Andreas med Arne Lundell, en av landets mest talangfulla kroppskonstnärer. På fjolårets SM fick han – på sitt femtonde försök – ställa sig högst upp på pallen. Dessutom tog han hem overalltiteln samtidigt som han tilldelades vandringspriset Kerstins Minne (specialpris instiftat av Pro Gyms ägare Nicke).

Ett drös prispokaler vid SM 2009: -100 kg, Overall och inte minst Kerstins Minne.