Athena på BODY Radio

Att Gladiatorerna är på riktigt kan Athenas ben intyga. Det smäller ordentligt. Bilden ifråga diskuteras 37 minuter in i avsnittet.

I ett bubblande avsnitt, där gästen Magdalena “Athena” Kowalczyk spelar den självklara huvudrollen, surras det om sparkar, thailandsresor, Gladiator-grenar, träning, Handelshögskolan och reklam. Bland annat.

Följ Magdalena på facebook, twitter och instagram. Mer om Gladiatorerna på TV4.se och facebook.

Hållpunkter i avsnitt 159:

  • 00:05:00 – Introduktion
  • 00:06:18 – Samtal
  • 01:03:14 – Eftersnack

Direktlänk till showen som MP3-fil (om du har ont om bandbredd/använder mobilnät finns här en MP3-fil med halva ”tyngden”). Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:

Du får en kvick översikt över alla våra tidigare avsnitt i denna länklista

Svenskt Kosttillskott är en av Sveriges största återförsäljare av kosttillskott. Låt dig även inspireras och läs om träning, kost och kosttillskott i deras stora artikelnätverk.

AFPT:s målsättning: erbjuda marknadens mest kompletta utbildningar inom träning, hälsa och näringslära.

Klicka för mer information
Pressmeddelande 2009-01-23: Röhnisch Pioneer i samarbete med udda världsmästare

Röhnisch har tillsammans med den svenska världsmästaren i Thaiboxning, Magdalena Kowalczyk tagit fram vårens boxningsinspirerade Pioneer-kollektion.

I en svettig boxningsring i Bangkok blev Magda Kowalczyk världsmästare i Thaiboxning i december 2007.

– Det var en sån sjukt fantastisk känsla att äntligen nå mitt mål efter sex år av stenhårt slit. Egentligen började det med att jag blev less på att ligga på beachen när jag var i Thailand och hittade ett träningsläger för Thaiboxning. I början fick jag inte ens träna bara för att jag var tjej. Men jag gick tillbaka och efter 5-6 dagar så sa en tränare äntligen ”-Kom, jag visa dig”, berättar Magdalena. Jag har en sån kärlek till sporten med dess ritualer, historia och att det är som att spela schack med hela kroppen. Jag blev inte världsmästare för att jag är starkast, utan för att jag var smartast.

Mycket slit och många träningspass ligger bakom framgången.

– Vid sidan av mina 6 träningspass i veckan har jag haft ett vanligt jobb och liv. Eller ja, så mycket övrigt liv blir det inte. Men det har varit roligt och det är den glädjen och envisheten som fick ut mig på ett löppass en regnig lördag i november, när sängen kändes mycket mer lockande. Och vem vet vad som händer till hösten…

– Boxningsestitiken har fått komma fram i den här kollektionen, med den hårda kontrasten mellan svart och vitt och en klassisk boxarluva på överdragströjan. Samtidigt får Magdalenas smak för flärd komma fram i detaljer som det blanka silvertrycket. Designen och materialen är också gjorda för att klara riktigt tuffa och svettiga pass, säger Anna Ridderström, designer för Pioneer-kollektionen på Röhnisch.