Byggning av toppklass på BODY Classic!

Lätta hantlar kan bygga muskler…

Rob Harris gästar BODY Radio och berättar, förutom om varför han kallas mumpleaser, om sina förberedelser inför BODY Classic. Träning, diet, posering och mycket mer!

Följ Rob på instagram och hälsa på honom i Träningsspecialistens butik på Sveavägen.

Tävlingarna han ska delta på i vår är:

Hållpunkter i avsnitt 168:

  • 00:09:15 – Introduktion
  • 00:09:59 – Samtal
  • 01:04:35 – Eftersnack

Direktlänk till showen som MP3-fil (om du har ont om bandbredd/använder mobilnät finns här en MP3-fil med halva ”tyngden”). Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:

Du får en kvick översikt över tidigare avsnitt i denna länklista.

Svenskt Kosttillskott är en av Sveriges största återförsäljare av kosttillskott. Låt dig även inspireras och läs om träning, kost och kosttillskott i deras stora artikelnätverk.

Tack till Danni Brevik för bilderna från BODYs fotosession med Rob! Slutresultatet ser du i en BODY-utgåva senare under året.

Rob Harris skriver: ”Det är det här som jag älskar mest med bodybuilding. Bilderna är tagna med en dags mellanrum. Eduardo Correa heter denna fantastiska atlet och han är en av världens bästa kroppsbyggare i sin viktklass (under 212 lbs). Killen är enorm. Men i tävlingsform i vanliga kläder ser han ut som en normal, vältränad kille.”

Vid BODY Classic ska Robs form vara toppad!