Det starkaste BODY Radio någonsin!

Frågorna till CYC kom via instagram.

När Carl Yngvar Christensen kommer på besök borgar det för styrka de luxe, lägg sedan till gästspel av Freddi Smulter och Patrik Andersson och du har det starkaste avsnittet av BODY Radio genom tiderna!

Fredrik Smulters journal, Carl Yngvar Christensens tävlingshistoria, Patrik Anderssons team.

Hållpunkter i avsnitt 181:

  • 00:06:27 – Introduktion
  • 00:07:53 – Freddi Smulter
  • 00:22:17 – Carl Yngvar Christensen
  • 01:05:11 – Patrik Andersson

Direktlänk till showen som MP3-fil (om du har ont om bandbredd/använder mobilnät finns här en MP3-fil med halva ”tyngden”). Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:

Du får en kvick översikt över tidigare avsnitt i denna länklista.

Svenskt Kosttillskott är en av Sveriges största återförsäljare av kosttillskott. Låt dig även inspireras och läs om träning, kost och kosttillskott i deras stora artikelnätverk.

Gästerna har tillsammans och var för sig berikat BODY Radio flertalet gånger tidigare:

#177: Mot 400 kg i bänkpress!

Missa inte när Freddi Smulter gästar BODY Radio inför VM!

#158: Det perfekta träningsprogrammet

BODY Radio tar hjälp av husgurun, Patrik ”Deadlift Jesus” Andersson, för att resonera kring hur man lägger upp ett optimalt träningsprogram. Dessutom hinner man avhandla motivationsbrist, rörlighetsträning och träningsfrekvens.

#135: Monstret är tillbaka!

Hertigen av Malax, bänkpressguden, Freddi Smulter är tillbaka på BODY Radio med nya färska rekord i bagaget. Hör om träningen som gör att Freddi bollar med större vikter i hantelpress än vanliga dödliga gör i bänkpress!

#111: De bästa tipsen för din träning!

BODY Radio gästas denna vecka av en gammal bekant: träningsdoktorn Patrik Andersson. Hör Patriks specialknep för att öka i bänk, hur du får ordning på dina knäböj och hans tankar kring att coacha andra.

#77: Världens bäste bänkare

Med lika delar sisu och talang har vår gamle favorit Freddi Smulter återigen tagit sig högst upp på tronen i bänkpressvärlden. Missa inte när monstret från Malax återvänder till BODY Radio för att berätta om den träning som gjort honom starkast av alla – med eller utan tröja!

#73: Så blir man starkast i världen

Carl Yngvar Christensen, den blott 21-årige demonlyftaren från Norge, gästar BODY Radio för att berätta om sina nysatta världsrekord i knäböj och total. Dessutom hinner Carl gå igenom träningen och kosten som tagit honom till toppen av lyftarvärlden. Det blir även ett samtal med marklyfts-Jesus som sätter Carls fantastiska lyft i perspektiv.

#63: Power på BODY Radio!

BODY Radio gästas denna vecka av lyftkranen från Kalmar och Deadlift Jesus – även kända som Erik Gunhamn och Patrik Andersson. Med Sveriges två marklyftskungar på plats snackas det givetvis en del marklyft, men också SM och hur man ska tänka för att maximera sin potential över den aktiva karriären. Ett tungt avsnitt!

#33: Fredrik Smulter förgyller BODY Radio

Hertigen av Malax, bänkpressvärldsmästaren Freddi Smulter, tar denna vecka över BODY Radio. Det kanske inte kommer som en chock att det snackas en hel del bänkpress, men Freddi hinner också med att berätta om sin viktnedgång och problemen den ställt till med, om sitt första lyft som 14-åring och om hur det skiljer sig att träna när man har barn och jobbar skift.

BODY 12/2012 gav Freddi Smulter sina bästa råd för dig som vill maxa i bänkpress:

Finländaren Freddi Smulter lyfter tyngst både med eller utan utrustning. Häng med när han förklarar hur man tränar för att bli världens starkaste bänkpressare!

I BODY 1/2014 fick du möta Carl Yngvar:

Norge har inte bara lusekoftor, oljepengar och bra skidåkare: de har också några av världens starkaste lyftare. Och starkaste av dem alla är Carl Yngvar Christensen – vi har träffat honom!

BODY 2/2013 finns en unik lista sammanställd av Patrik: ”10 övningar som gör dig stark!”:

Genom att kombinera strongman, styrkelyft och tyngdlyftning får vi tio övningar som ger en mer allmänt orienterad styrka. Vi får smaka obehagets surma, öka stabilitetens välmående och förfina tekniken.

BODY 5/2012 återfinns artikeln ”Böj dig stark! Bygg hjul med övningarnas konung”:

Vill du få stora och starka ben finns det bara en väg. Den går genom vrån i gymmet där knäböj sker. Vi lät styrkefenomenet Patrik Andersson berätta hur man gör.

BODY 11/2011 kan du läsa artikeln ”Bli stark i mark! Lär dig av Sveriges bäste!”:

Patrik Andersson är känd som Deadlift Jesus av en anledning: Han är innehavare av det svenska rekordet i marklyft i klass +120 kilo. Nu delar han med sig av sina bästa tips!

Du som är eller blir helårsprenumerant får dessutom fri tillgång till samtliga äldre e-tidningar i arkivet – utan extra kostnad!

I BODY 12/2012 förklarade Freddi hur man tränar för att bli världens starkaste bänkpressare! Blir du helårsprenumerant får du tillgång till tidigare digitala utgåvor utan extra kostnad.

I BODY 1/2014 kan du läsa profilartikeln ”Brutal i Böj! Carl Yngvar böjer 475 kg!”.

I BODY 2/2013 finns en unik lista sammanställd av Patrik: ”10 övningar som gör dig stark!”

Styrkefenomenet Patrik Andersson berättar hur man böjer sig stark i BODY 4/2012.

Patrik Andersson delade med sig av sina bästa marklyftstips i BODY 11/2011.