Vilka tar sig till final i Gladiatorerna?

Linus var i höstas nära final i BODYs tävling om att bli omslagsmodell. Han blev finalist i debuten i Men’s Physique vid BODY Classic! Tar han sig till final i Gladiatorerna också?

I tredje semifinalen ska de sista finalisterna sållas ut. På herrsidan ställs Men’s Physique-tävlande Linus Grudd mot hinderbaneexperten Konstantin Avramidis. På damsidan möter rugbylandslagets Sofia Gertz officeraren Elin Strömblad.

Finalen i Gladiatorerna 2014 är nära:

  • 31 maj: Semi-final 3
  • 7 juni: Final!

Mer om semifinalisterna – inom parantes deras tider i grundomgångens hinderbana:

Linus Grudd berättade för Mitt i Haninge att han vid utmanaruttagningen egentligen hade toppat formen för ett annat moment:

Han fick en inbjudan till uttagningen, och tillsammans med ett hundratal andra kandidater utsattes de för tuffa fysiska tester.

– Problemet var att jag hade laddat för något helt annat. Jag deltog i en tävling för att få vara på omslaget av magasinet BODY, och körde en diet. När jag kom till Gladiatorernas uttagning var jag utslagen och trött, och tvingades att köra på tom mage.

Bonusavsnitt av BODY Radio: Gladiatorsmiskaren Linus Grudd

Linus Grudd skojar inte bara med gladiatorer på fritiden, nu ska han göra tävlingsdebut på BODY Classic också. Missa inte det nya avsnittet av BODY Radio!

Expressen: Han knäckte näsan och vann på rekordtid

Sofia Gertz, 25, från Uppsala tog hem en klart överlägsen seger i TV4:s ”Gladiatorerna”.
Desto tuffare var det för Konstantin Avramidis, 28 – han gick i mål på bästa tiden hittills efter att ha förlorat poängkampen och knäckt näsan.
– Ansiktet svullnade upp. Det var lite läskigt, men jag blev på något sätt triggad av det och fortsatte köra, säger militären från Tyresö.

mitti.se: Gladiatorn tar sig över alla hinder

Springa, klättra och krypa genom en stentuff hinderbana. Det är det nya träningskonceptet som Gladiatortävlaren Konstantin Avramidis nu ska försöka lansera för allmänheten. I maj kan alla som vill få börja på Bosön.

Försvarsmakten: Amfibiesoldat möter Gladiatorerna

Nu på lördag den tredje maj, är det dags för amfibiesoldaten Konstantin Avramidis att möta gladiatorerna i TV4. Ett möte som han har längtat efter sedan han såg programmet för första gången.

Metro: Hinderloppet Tough Viking växer efter succén

Efter fjolårets succé växer nu Tough Viking – Sveriges hårdaste hinderbanelopp. Här är expertens bästa tips för att lyckas ta sig runt snabbast möjligt. 

TV4: Här bryter Konstantin näsan i pyramiden

Konstantin och Tim mot Toro och Prime – killarna flyger som vantar mot gladiatorerna. I jakten på semifinalbiljett fick utmanaren Konstantin en tuff start när Prime gav honom en rejäl snyting.

Kuriren: Boden-Elin klar för semifinal i Gladiatorerna

”Titta på Elin, vilken fart! Hon är helt överlägsen!” utropade tv-kommentatorerna entusiastiskt när Elin Strömbäck från Boden tävlade i fredagens avsnitt av Gladiatorerna i TV4.

märsta.nu: Elin utmanare i Gladiatorerna

Förra året var Christoffer Dessezars med som utmanare i Gladiatorerna. I år har Elin Strömblad från Sigtuna antagit utmaningen: 
– Jag vill vara med för att få en möjlighet att visa andra vad jag går för. Sen älskar jag ju att tävla och det har alltid varit en barndomsdröm att testa hinderbanan, säger Elin till märsta.nu

Försvarsmakten: Ny chans på vinst

Förra året stod Bodentjejen Linnéa Johansson som segrare av underhållningsprogrammet Gladiatorerna på TV4. Ett år har gått och nu har turen kommit till nästa militär från Artilleriregementet, A 9, som om drygt två veckor ska ge såväl utmanare som gladiatorer en kamp om segern i årets upplaga av programmet.

P4 Norrbotten: Bodentjej visar musklerna i Gladiatorerna

Elin Strömblad jobbar till vardags som officer på A9 i Boden. Snart kan vi se henne kämpa i Gladiatorerna i tv.

UNT: ”’Gladiatorerna’ är mentalt jobbigt”

Sofia Gertz från Uppsala är van vid att det smäller från rugbyträningen. I kväll tävlar hon i semifinalen i ”Gladiatorerna”.

Svenska Rugbyförbundet: Gertz utmanar i Gladiatorerna

I kväll har rugbysverige extra anledning att kolla på sista grundomgången i årets upplaga av TV4:s Gladiatorerna. Utöver landslagsspelaren Peter Blaha som regelbundet medverkar som Pansar så är även Sofia Gertz (landslagsspelare i Dam XV och Dam VII) med som utmanare.

P4 Uppland: Sofia vidare till semifinal i Gladiatorerna

Rugbytjejen från Uppsala Sofia Gertz tog sig i lördagens ”Gladiatorerna” i mål på 2.06 – och fick en plats i semifinalerna. P4 Morgon fick besök av vinnarskallen som också är personlig tränare för gladiatorn Bullet. 

P4 Uppland: Flera upplänningar utmanar Gladiatorerna i TV4

Boxaren Armine Sinabian och rugbyspelaren Sofia Gertz är två av utmanarna i nya omgången av Gladiatorerna i TV4. Tävlingarna är mycket tuffare i verkligheten än vad de ser ut i tv.

24UNT: Uppsalaidrottare utmanar Gladiatorerna

Långköraren Gladiatorerna drar igång igen. I årets säsong utmanar Armine Sinabian och Sofia Gertz från Uppsala dom väldeffade muskelbergen.

Läs mer i BODY.se-taggen Gladiatorerna.

Se avsnittet gratis på TV4 Play en vecka framöver:

Linus behöver plocka många poäng för att hålla undan för experten Konstantin i hinderbanan. Foto: TV4

Konstantin genomför semifinalen med en bruten näsa och ett par rejäla blåklockor… Foto: TV4

Rugbyspelaren Sofia är van vid närkamper – blir det full pott i Gatloppet? Foto: TV4

Elin går för fullt i avgörande hinderbanan – räcker det hela vägen? Foto: TV4

NSD: Bodentjej klar för gladiatorfinal

Det blev en olidligt spännande hinderbana i semifinalen mellan Militär-Elin och Rugby-Sofia. Nu vann Bodenofficeren den kampen och är klar för final och får tävla om en kvarts miljon.
– Det känns jättehärligt.

Expressen: Elins tuffa vändning i ”Gladiatorerna”

Elin Strömblad fick stryk genom hela programmet – men vände motgången.
Med en stark hinderbana tog hon sig till final i ”Gladiatorerna”, samtidigt som utmanaren Linus Grudd skadade sig och tvingades bryta.
– Jag hade förlorat hoppet på startlinjen, men taggades av min pojkvän precis innan, säger Elin.

Sex av Gladiatorerna bloggar på BODY.se!

BODY Radio (vår egen podcast) har haft flera av gladsen som gäster – några av dem återkommande: