Strävan på BODY Radio

Frågorna inkom via instagram.

Kenny ”Strävan” Dahlström kommer på besök och bjuder på sin filosofi om träning, kost och livet i stort!

Följ Kenny/Strävan på hemsidan, facebook, youtube och instagram.

Hållpunkter i avsnitt 185:

  • 00:06:33 – Introduktion
  • 00:08:23 – Samtal
  • 01:20:13 – Eftersnack

Direktlänk till showen som MP3-fil (om du har ont om bandbredd/använder mobilnät finns här en MP3-fil med halva ”tyngden”). Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:

Du får en kvick översikt över tidigare avsnitt i denna länklista.

Svenskt Kosttillskott är en av Sveriges största återförsäljare av kosttillskott. Låt dig även inspireras och läs om träning, kost och kosttillskott i deras stora artikelnätverk.

Alex berättade i en ledare förra våren om en träningspartner:

En gång varannan vecka – vanligtvis fredagar – ringer klockan lite tidigare än vanligt hemma hos Kenny, på Kungsholmen i Stockholm. Sa jag lite, förresten? Sanningen är att killen väljer att gå upp 02.45 (kvart i tre, duh!), för att vakna till liv, sätta sig i bilen, köra en timme till Västerås, för att vara vid mitt gym 04.30 prick.

Väl där möts vi – alltid leendes, ungefär som att vi båda innerst inne inser vilken extrem tillgång vi kan utgöra för varandra där och då. Men i mitt eget fall är mitt smått euforiska tillstånd också sprunget ur den närmast gränslösa respekt och aktning jag känner för Kenny. Som jag antytt ovan – många har kallat mig helgalen och svagsint som går upp när jag gör. Men i jämförelse med Kenny är jag ju närmast en degig slacker.

Kenny går över oceaner av vatten, tar ner både månar och planeter och går till och med och lägger sig redan kl 20.00 dagen innan. Och allt detta för att få träna med mig, på min hemmaplan, vid tider som passar mig… För det är Kenny min hjälte. En som jag får kriga med, svettas med, utbyta klokheter med, och får växa med. Och det är ett enormt privilegium!

Tack, kompis!

I förra månadens BODY-utgåva var Kenny månadens gästkock:

Kroppsbyggaren och inspiratören Kenny ”Strävan” Dahlström har under årens lopp svängt ihop många snitsiga och muskelvänliga måltider. Här delar han med sig av en av sina bästa!

Du som är eller blir helårsprenumerant får dessutom fri tillgång till samtliga äldre e-tidningar i arkivet – utan extra kostnad!

BODYs gästkock: Kenny Dahlström lagar Wasabikryddad laxfilé med rotfruktsfräs

En god hälsa har sin grund i både kroppen och själen.