Coach Anders ger sina bästa tips

Formen 5 veckor innan Norway Open.

Anders Lundgren är lika delar tävlande och coach, något som ger en unik erfarenhet. Ta del av den i veckans avsnitt av BODY Radio!

Följ Anders i hans blogg, på instagram, på youtube och läs mer om företaget MA Body Nutrition.

Hållpunkter i avsnitt 192:

  • 00:07:07 – Introduktion
  • 00:08:23 – Samtal
  • 01:00:32 – Eftersnack

Direktlänk till showen som MP3-fil (om du har ont om bandbredd/använder mobilnät finns här en MP3-fil med halva ”tyngden”). Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:

Du får en kvick översikt över tidigare avsnitt i denna länklista.

Svenskt Kosttillskott är en av Sveriges största återförsäljare av kosttillskott. Låt dig även inspireras och läs om träning, kost och kosttillskott i deras stora artikelnätverk.

Tidigare i våras var Anders gäst i en annan träningspodcast, Bringing Awesome Back #21:

Dagens gäst är ingen nybörjare när det kommer till sporten av bodybuilding. Anders Lundgrens meritlista är både lång och skadefylld. Han har gång på gång hittat sätt att överkomma de barriärer som har lagts framför honom och han inspirerar många av sina klienter och följare genom att öppet blogga om sin kamp på nätet. Detta är en möjlighet för oss att höra vad som motiverar en hårt arbetande atlet till att gå igenom smärta och lidande för att en dag skina på scenen. 

Anders nästa tävling på svensk mark blir SM – målet är högt satt!