MM Sports

Jag är så glad över att jag nu är en del av MM Sports, har nu även fått en egen blogg portal på http://team.mmsports.se/gabriella/
Där kan ni följa mig å mina mot kommande tävlingar men även få tips och råd i träning, hälsa, kost och diet.

Trevlig midsommar helg ♡

va rädda om er ♡

Skriver inte detta för att jag vill att folk skall tycka synd om mig utan bara för att jag får så många frågor och jag börjar tröttna på att skriva det hela tiden. Jag skall alltså inte ställa upp på vårens tävlingar. För 14 dagar sedan fick jag en blödning i vänstra bröstet, antagligen ren otur men relaterar de till att jag kört bröst 3 gånger i veckan de senaste 2 månaderna. Har nu vart hos 4 olika läkare och idag tappade dom ut 2dl blod. Skall tillbaka om 14 dagar för att se till så att allt är ute och på mammografi så att vara säker på att allt är som de skall. Tyvärr är inte operation uteslutet ännu men försöker vara positiv och tar de problemet då ifall de dyker upp. Får alltså inte träna ngn överkropp så länge det är som det är utan avvaktar och försöker lyssna på kroppen och vila så mkt jag kan. Men jag mår bra förutom att jag är trött och lite halvt deppig över detta 🙁 men har accepterat det nu och är mer än motiverad till att satsa 110% på kommande tävlingar och vara i ännu bättre form än sist.

Men jag har fått ett litet wake up call och inser att det är inte alls så att skador bara händer alla andra och inte mig. Var rädd om er mina vänner, vi har bara en kropp ♡

Fight 4 fit- 8 veckors program

Fight 4 fit

Jag fortsätter med min viktminsknings succé och tar det steget längre. Från 31.mars och 8 veckor fram kommer jag att sätta igång med 2 nya grupper som vill kämpa för att komma i form lagom till sommaren.

Du är:

•Kvinna eller man och har fyllt 18 år.
•Du är fullt frisk.
•Du är motiverad till att ge 110 % i 8 veckor och bidrar med positivitet till gruppen.
•Grupp 1- Du bor i Göteborg.
•Grupp 2- Du bor i Norden.
•Du har 1-8kg som du önskar att gå ner.

Grupp 1

8 veckors program som inkluderar allt du behöver för att nå dina mål. Vi kommer att jobba tätt ihop och ses 2 gånger i veckan så att jag kan säkerhets ställa framgången.

Du får:

•16st träningar fördelat på 2 gånger i veckan. Tisdagar och torsdagar eftermiddag.
•Tips och vägledning på övrig träning som jag kräver att du genomför.
•Olika tester som fett%, vikt, fys.
•1st kost plan som är skräddar sydd utifrån dina önskemål och vikt mål.
•Obegränsad coachning.
•Tillgång till en sluten facebook grupp där vi delar alla tips och tankar runt mat, träning och motivation.
•Utmaningar och premier för att motivera dig på vägen.
•Recept häfte med tips på frukost, lunch, mellan mål, middagar.
•10 % rabatt på Personlig träning under denna 8 veckors period.

Pris: 2600:-

Priset är inklusive moms och betalning görs via faktura.

För ett tillägg på 100kr så kan betalningen delas på två.

Grupp 2

8 veckor program som kräver att du tar eget ansvar med mig och gruppens hjälp. Du rapporterar vikten till mig varje vecka och för en daglig dialog med mig om så önskas.

Du får:

•Tips och vägledning på träning som jag kräver att du genomför.
•1st kost plan som är skräddar sydd utifrån dina önskemål och vikt mål.
•Obegränsad coachning.
•Tillgång till en sluten facebook grupp där vi delar alla tips och tankar runt mat, träning och motivation.
•Utmaningar och premier för att motivera dig på vägen.
•Recept häfte med tips på frukost, lunch, mellan mål, middagar.
•10 % rabatt på Personlig träning under denna 8 veckors period.

Pris: 600:-

Priset är inklusive moms och betalning görs via faktura.

Anmälan görs via mail och senast 28 mars. Begränsat antal platser i dessa grupper så att kvaliten blir så hög som möjligt.

PT.Gabriella@hotmail.com

Anmälan skall innehålla:

•Vilken grupp, 1 eller 2:
•Namn:
•Ålder:
•Längd:
•Vikt:
•Mål vikt:
•Tränings bakgrund:
•Kort info om vem du är, jobb, familj, fritid osv:

Drömmer du om att tävla?

Drömmer du om att tävla i Fitness men vet inte hur du skall gå till väga och vad du skall tänka på eller vill du bara att någon annan skall tänka åt dig så att du kan fokusera på det viktigaste, träningen?

Jag vet att det är många fråge täcken och dom blir inte direkt färre ju närmare mål du kommer.

Jag var debutant 2 gånger 2013 och jag vet hur det är. Det är det absolut roligaste och bästa jag har gjort i hela mitt liv men det är också ett väldigt stort jobb som måste läggas ner. Jag har satt ihop 3 olika paket att välja mellan beroende på vart i tävlingsplanerna man är och hur mycket hjälp man känner att man behöver.


Fitness Small-

1a månaden 1200kr/mån

2a-12e månaden 700kr/mån

Diet, 1st- Jag gör en diet som är anpassad utifrån vart i fasen du är, uppbyggnad eller deff. Anpassar den utifrån vad du tycker om för mat, när du tränar, jobbar och hur ditt övriga liv ser ut. Här krävs det mycket jobb då diet är A och O när man tävlings satsar.

Träning, 1st- Jag gör ett tränings program till dig som du kan följa. Detta är också beroende på vart i fasen du är och självklart vad du har för bakgrund, skador, önskemål osv.

Mätning, 1 gång- Vi ses 1 gång under denna period och gör mätning utav fett%, vikt och cm. Detta är i Göteborg och resan får du bekosta själv.

Coachning- Fri coachning på mail och telefon, svar inom 24h men oftast mycket fortare än det.

Fitness Medium-

1a månden 2000kr/mån

2a-12e månaden eller tidigare Fitness Small 1200kr/mån

Diet, 2st- Jag gör en diet som är anpassad utifrån vart i fasen du är, uppbyggnad eller deff. Anpassar den utifrån vad du tycker om för mat, när du tränar, jobbar och hur ditt övriga liv ser ut. Här krävs det mycket jobb då diet är A och O när man tävlings satsar. Ju närmare man kommer ju oftare kommer vi att ändra på dieten.

Träning, 1st- Jag gör ett tränings program till dig som du kan följa. Detta är också beroende på vart i fasen du är och självklart vad du har för bakgrund, skador, önskemål osv.

Mätning, 2 gånger- Vi ses 2 gånger under denna period och gör mätning utav fett%, vikt och cm. Detta är i Göteborg och resan får du bekosta själv.

Posering/träning 1gång- Poserings träning och vad man skall tänka på när man är på scen, 60min. Detta är i Göteborg och resan får du bekosta själv.

Coachning- Fri coachning på mail och telefon, svar inom 24h men oftast mycket fortare än det.

Fitness Large/Sista månaden-

1500kr/mån

Diet, 2st- Här närmare det sig tävlingen och sista veckorna är lite speciella. Du kommer få en diet för de sista veckorna och jag kommer att göra en tömnings och laddnings diet och du kommer också få plan för vad du skall äta dagen före och på tävlingsdagen.

Träning- Sista veckorna görs en del justeringar i träningen och du kommer får hjälp med allt runt detta.

Mätning, 3 gånger- Vi ses 3 gånger under denna period och gör mätning utav fett%, vikt och cm. Detta är i Göteborg och resan får du bekosta själv.

Posering/träning 4gång- Poserings träning och vad man skall tänka på när man är på scen, 60min. Detta är i Göteborg och resan får du bekosta själv.

Coachning- Fri coachning på mail och telefon, svar inom 24h men oftast mycket fortare än det.

Coachning backstage- Det ingår backstage coachning och jag är med dig hela dagen och ser till så att allt går som det skall. Jag är din sminkös, frisör, psykolog, assistent, mat klocka och chef. Eventuella rese och övernattnings kostnader kan tillkomma men detta delas på antalet atleter som jag coachar denna dag.

Övrigt:

Posering, 300kr

Poserings träning och vad man skall tänka på när man är på scen, 60min. Detta är i Göteborg och resan får du bekosta själv.

Coachning backstage 400kr

Backstage coachning, jag är med dig hela dagen och ser till så att allt går som det skall. Jag är din sminkös, frisör, psykolog, assistent, mat klocka och chef. Eventuella rese och övernattnings kostnader kan tillkomma men detta delas på antalet atleter som jag coachar denna dag.


Ta kontakt för att boka en konsultation eller vid frågor: pt.gabriella@hotmail.com

http://gabriellasporrefalt.wordpress.com/

Alla betalning görs genom faktura och är inklusive moms.

Bild
Oslo Grand prix 2013- Bikini fitness

Bild
Lucia pokalen 2013- Body fitness

Framtids planer

Jag har du landat i Göteborg och börjar komma iordning både med lägenhet och jobb. Jag satsar för fullt på vårens tävlingar, Sweden grand prix och BODY classic, vid sidan av detta så har jag min grupp på dryga 30personer som jag coachar till vikt nedgång under en 10 veckors period. Jag brinner starkt för att hjälpa andra människor och detta är ngt som jag jobbar med dygnet runt.

Gruppen består utav en salig blandning av UNDERBARA människor, både tjejer och killar med HELT olika motivationer och mål. Jag jobbar med coachning online, telefon och även fysiskt för de som önskar. Vi delar tankar bak mat och träning, det rullar in frågor både på våran facebook sida, min mail och telefon. Denna vecka anordnar jag periodens 1a tävling som går ut på att man skall spinga eller gå 5km 5dagar nästa vecka. Ni kan följa deltagarna och mig på Instagram #Fight4fitGS eller #5km5dagar, ni kan även följa mig på @GABRIELLASPORREFALT.

Imorgon så har det redan gått en vecka och 1a vägningen väntar, kommer knappt kunna sova i natt så spännande tycker jag det är att få veta resultatet, gissar att det har gått jätte bra för alla.

Jag har under min tid som PT på SATS jobbat med viktminsknings grupper och har även kurs i det både genom PT utbildning och SATS. Kommer efter dessa 10 veckor fortsätta med detta, dock i mindre grupp och upplägget kommer att vara lite annorlunda. 5-10deltagare, 4-8 veckor och ett X antal träningspass och träffar kommer att vara inkluderat. (enbart i Göteborg)

Kommer även att jobba med enbart Online coachning för er som inte bor i Göteborg men dock begränsat antal platser till en början.

PT och coachning till fitness är också något som jag kommer börja med under våren men ber om att få återkomma mer info när allt är spikat.

Dock går det att lämna intresse anmälan redan nu då platserna kommer att vara begränsade.

Mail: gabriella.sporrefalthotmail.com
Skicka mail till mig med:

Namn:
Ålder:
Mål:
Tränings/tävlings bakgrund:
Motivation:
Skador:

Nu är det snart läggdags och om några timmar kommer vikt rapporterna att rulla in, spännande!!!

Instruktörer sökes

SÖKES: Duktiga instruktörer. Vill du jobba extra som instruktör i Göteborg med oss på Trivsamt Hälsocenter, ta kontakt med mig, Eddy Bengtsson eller skicka din ansökan till info@trivsamt.com

Tack 🙂

http://trivsamt.com/wp/

Bild

CHOKLAD CHIPS alá Diet

Idag har varit en riktigt bra dag på alla sätt och vis. Inspirationen och motivationen bara flödar in. Vet inte vad jag fick all energi och livsglädje ifrån men jag njuter så länge det varar.

Har som sagt massa planer för mig själv och det reulterade i ett litet besök på skatte kontoret idag för att starta enskild firma och F skatt sedel. Någon som känner sig insatt i detta och som har lite tips och råd att komma med är hjärtligt välkommen till att ta kontakt med mig då jag är helt grön på detta område.

Mail: gabriella.sporrefalt@hotmail.com

Det är mkt fokus på mat och diet i min vardag men jag glömmer ofta skriva om det bästa jag vet och de är ju såklart träningen. Har kommit in i ett riktigt bra flyt och program där de känns som att jag blir starkare nästan varje dag. Delar upp kroppen på fyra dagar så en typisk vecka för mig kan se ut följande:

M: Bröst och triceps

T: Rygg

O: Ben

T: Axlar och mage

F: Vila

Och så börjar jag om igen

L: Bröst och triceps

S: Tygg

Osv.

Har alltså inga fastar dagar som jag kör ben på utan de blir ben när det blir helt enkelt. Det är inte heller alltid som jag har vila efter 4 pass utan om jag skall vara ärlig så kan de dröja 6-7dagar innan jag tar vila. Just nu är jag sparsam på cardion men har den som back up ifall jag inte ligger i fas de sista veckorna. Det blir en morgon promenad här och där och ibland lite intervaller men inget fast eller avancerat just nu. Dock är det väldigt skönt att ta på sig kepsen, hörlurana och hoppa i gympa skorna på morgonen och rensa huvudet lite och förbereda sig menatalt för dagen som väntar.

Hoppas ngn utav er testade gårdagens banan bröd/kaka och att ni tyckte den va lika underbar som jag tycker. Idag skall jag bjuda på en annan liten diet vänlig goding. För er som följt mig en stund så e dessa marängerna inte nya men som tåls att upprepas för dom e jätte goda och nästan inga kalorier.

Recept:

100g äggvita
0.5dl sukrin/stevia
-vispa detta till ett hårt skum, rekomenderar elvisp eller varför inte lite bonus armträning kanske

Efter de så rör FÖRSIKTIGT ner 1msk kakao (10gram)
Kakaon gör tyvärr att dom inte blir lika fluffiga men vem älskar inte lite kakao så formen spelar ingen roll för mig

Grädda på 100grader 30-40min och låt sen svalna ca 10min så stelnar dom och blir knapriga och goda. Varför inte kalla dom choklad chips??

Totalt för en FULL plåt 75kcal, ni kan ju gissa vem som åt alla själv? precis JAG

Bild

Igår anmälde jag mig också till BODY Classic i sthlm den 3maj, hoppas att jag ser er där!!

Bild

Idag så dök denna upp på facebook! Gissa om motivationen flög rakt i topp?? Så glad och tacksam för alla fina och motiverande människor som jag har runt mig just nu. Ni skall veta att de betyder massor för mig och varje fint ord är guld värt!

Bild

För er som missat de så har jag också förflyttat mig till:
http://gabriellasporrefalt.wordpress.com/

Kommer efter hand enbart att blogga där så välkomna dit skall ni vara 🙂