Massage

Måndag och benpass står på schemat för mig idag! Med mindre än 3 veckor kvar till tävling minns jag förra dieten att jag började bli rätt sliten. Denna dieten, och det är jag så fantastiskt glad och tacksam har verkligen varit verkligen så bra den bara kunnat! Kroppen svarar jättebra på mitt upplägg, formen sitter och humöret så fantastiskt bra! Träningspassen i gymmet är grymma! Svetten rinner och kontakten är grym när formen är som den är nu. Energin är verkligen på topp och jag gör det jag skall och tack vare kiropraktiken och massagen kan jag varje pass leverera till 200% och det känns så himla härlig och känslan efteråt är obeskrivlig! Hårt jobb lönar sig verkligen och att ta hand om kroppen är så viktigt för att på lång sikt kunna jobba ännu hårdare med bättre utveckling.

Denna veckan blir det två massagepass, vilket är väldigt välbehövlig när kroppen har gått över 10 veckor på diet nu. Massagen blir mer och mer ”lättsam” ju närmare vi kommer tävlingen just för att inte fresta kroppen utan istället gynna den och hjälpa den på traven med återhämtning, rörligheten och muskelfibrer och slippa stelhet. Just detta känner jag stor skillnad på just i poseringen, att kunna röra mig smidigare och kunna återhämta mig bättre efter framförallt mina benpass. Det första massagepasset jag hade var Mårten min massör rätt hårdhänt och jag tänkte för mig själv att jag inte kunde begripa varför jag utsatte mig själv för detta. Tårarna började till och med rinna och samtidigt som jag tänker det så hör jag mig även säga ”strunta i om jag lipar för det är värt 45 minuters av det här om det gynnar mig veckans 6 andra dagar! Och det är sant, det är 45 minuter som kan kännas outhärdliga men det ger mig så mycket både under och mellan mina pass, så varje minut är så värd!

Så idag skall vi gå igenom mina ben lite lättare innan jag skall ladda för ett riktigt tungt pass på gymmet för ben och rumpa. Ser faktiskt fram emot nästa offseason väldigt mycket för denna dieten så har min träning utvecklats väldigt bra så det skall bli så roligt när jag skall få bygga på mig massa igen och kunna utvecklas mer!

20158241235173111157461_sbig.jpg
20158241235184021157461_sbig.jpg

Benspark, en övning som bränner lika mycket varje gång!

Hoppas ni kan få njuta av solen idag och en ny vecka har bara börjat, ta vara på den och gör något som tar er lite närmare era mål!

Kramar från Jenny