Get shit done

Jag är en person som älskar att ha mycket att göra och sitter aldrig och väntar på att få saker gjorda! Jag har ofta många grejer i huvudet samtidigt så tack till att det finns kalendrar och mina listor som jag alltid skriver varje dag! Börjar morgonen efter min frukost med att skriva ner mina små lappar med grejer som jag efter hand bockar av efter dagen, annars är det alltid någonting som faller bort och skjuts på. Genom att göra detta vet jag att dagen inte är slut förrän grejerna är strukna, och därefter kan jag slappna av just för att jag kan släppa tankarna kring det helt.

En väldigt effektiv dag med flera pass på gymmet med klienter, nya scheman, ändringar och mejlande med onlineklienter. Upptäckte av en ren tillfällighet att jag hade en massa med mejl i min skräppost som av någon anledning sorterats bort, så är det någon som ännu inte fått svar så kan det vara att mejlet hamnat där men jag har svarat för fullt under dagen så mycket jag kunnat. Så svar kommer till alla!

Även ett besök hos min Kiropraktor Martin och han börjar bli så nöjd med mig och jag är nästan helt rak igen vilket känns så otroligt härligt!! Mitt bäcken har varit helt roterat vilket har gjort att i alla benövningar har belastningen blivit sned vilket även har påverkat min rygg samt axlar en del, vilket jag kan se enorm skillnad på från förra årets posering. Eftersom bäckenet har blivit snett, har även det gjort att det lätt förklarat blivit som att mitt ena ben blivit längre, och då även får betydligt mer belastning på all träning och då även blivit starkare. Därför jobbar jag mycket nu med blandade övningar och ofta fokus på ett ben i taget, just för att jobba upp styrkan i båda benen. Men övning ger färdighet och allting blir bättre för varje pass. Är man medveten om sina svagheter kan man även använda det till att jobba för att kunna förbättra dem, och då bli ännu bättre. Allt för som sagt alltid något positivt med sig!

Klar med dagens jobb och min egna tid på gymmet väntar. Grym träningsvärk i både axlar och ben från de senaste dagarnas pass! Idag står rygg på schemat så lurarna i och 110% fokus på målet!

Hoppas alla har en fin dag och att solen skiner på er!

201591516451464501157461_sbig.jpg

STYRKEKRAMAR FRÅN JENNY