BODYs iPad-version försenad

Tidningskiosk: En av över 200 nyheter i iOS 5.
Foto: Apple

I början av december lanserade vi vår nya iPad-version, som numera ingår när du tecknar en helårsprenumeration på BODY Magazine. Dessvärre tar det anmärkningsvärt lång tid för Apple att godkänna appen, vilket gör att den ännu inte är uppe i drift. Vi beklagar detta men kan just nu inte säga mer om när tjänsten kan komma igång.

Förhoppningsvis kan vi återkomma med mer glädjande besked inom de närmsta dagarna, men då problemet dessvärre ligger utanför vår kontroll är det svårt att lova något. Självklart kommer vi att kompensera alla aktuella kunder fullt ut. 

Vi beklagar återigen detta!

BODY Magazine kommer att återfinnas i Tidningskiosk, som är en ny funktion i iOS 5 för iPad, iPhone och iPod Touch:

Allt du gillar att läsa – dagstidningar, modetidningar, serietidningar – har fått en ny plats på din hemskärm. Tidningskiosk samlar alla dina apprenumerationer på ett ställe och gör det enkelt att handla nytt läsmaterial. Det är din personliga läshörna, fylld med det senaste av allt som intresserar dig.

Nya nummer levereras automatiskt – och tack vare Tidningskiosk levereras alla nyheter direkt till din hemskärm. Varje dag, vecka eller månad hämtar Tidningskiosk automatiskt alla nyheter för var och en av dina prenumerationer. Allt sker i bakgrunden så att du slipper avbryta det du sysslar med.

Om du vill titta på hur programmet kommer att se ut, kan du ladda hem förlagets hitintills godkända appar:

 
BODY Magazines kommer att se ut som ovanstående (fast med vårt eget material förstås).