43 dagar kvar till Luciapokalen 2012: ”Nu slår vi alla tidigare rekord”

Luciapokalen närmar sig. Platsen är som vanligt Göteborg, i samband med Fitnessfestivalen.
”Som vanligt säljer vi väldig mycket biljetter till Luciapokalen och hälften är redan slut. Så mycket har vi aldrig sålt med långt över en månad kvar till tävlingen”, berättar arrangören Ove Rytter.

I år verkar det bli ett väldigt stort startfält. Och Luciapokalen har nu klart med några legendariska profiler i Return of the Legends: Det högaktuella uppsalaproffset Omid Parsa, göteborgsprofilen Anders Bengtsson (som bland annat vunnit SM i Bodybuilding 1989), legenden Stefan Jonsson (femfaldig Svensk Mästare i tyngdlyftning och Nordisk mästare fyra gånger. Dessutom fd svensk och Nordisk Mästare i bodybuilding) och superposören Homan ”Muscles With Style” Meshkat.

– Hela Fitnessfestivalen, där Luciapokalen avhålls inne på Kongresshallen, får i år ett rejält lyft sett till både yta och antalet företag som finns på plats. I år kommer besökarna att hitta över 100 träningsföretag på de totala 15 000 kvadratmeter som mässan innefattar, vilket är ett rekord med stor marginal till tidigare år. Jag har aldrig tidigare sett fram mot denna helg som i år!, avslutar Ove Rytter.

Ove Rytter med en av de profiler du kan se under Return of the Legends: Omid Parsa.

Kom ihåg att VIP-biljetterna (i mittsektionernas främsta rader), som alltid tar slut först, även gäller som entré till efterfesten, lördag den 8 december.

Inga prishöjningar har skett jämfört med förra året. Biljetterna gäller som fri entré till Fitnessfestivalen aktuell tävlingsdag.