Talangjakten är tillbaks: sök nu!

Mattias vann Talangjakten 2012. Klicka för att lyssna till BODY Radio-intervjun!

Det har varit tyst om det ett tag men nu är det dags – Talangjakten återvänder för ännu en säsong. Talangjakten 2013 är precis som tidigare en satsning för att vaska fram lovande byggaratleter och spirande fitnessprofiler, med målet att tävla på Luciapokalen 2013.

Blir du antagen kommer du att få stöd och hjälp, expertcoaching med både kost och träning samt nödvändiga kosttillskott och träningskläder för att göra din tävlingssatsning så effektiv som möjligt. 

Nyheter för i år

Årets upplaga går till på ett lite annorlunda sätt: Totalt 8 atleter kommer att få hänga med (4 tjejer och 4 killar). 6 av dessa (3+3) kommer att väljas ut av coacher och projektledare, precis som tidigare.

Men de sista 2 kommer istället att väljas ut av BODYs webbesökare genom en omröstning här på body.se! Var därför uppmärksam på att du med bild och allt kommer att förekomma på BODYs hemsida för röstningen.

Ansök senast 1 maj 2013

Projektet är öppet för dig som är myndig, har svenskt personnummer, är mantalsskriven i Sverige sedan två år, och som aldrig tävlat på nationell nivå (SM), eller nått final i annan officiell SKKF-tävling (tävlingar som Tammerpokalen, Alströmertrofén och liknande är undantagna).

Skicka in din ansökan till talangjakten@body.se och skriv Talangjakten 2013 i meddelanderaden. Din ansökan ska innehålla följande:

  • Minimum 4 nytagna bilder på dig själv (en från varje håll).
  • Information om namn, ålder, längd, vikt, ort, yrke/utbildning, tänkt tävlingsklass, träningsvana, eventuella tävlingsmeriter.
  • Beskrivning om varför vi ska välja just dig.

Vi svarar och bekräftar mottagandet av din ansökan. Om du inte får ett svar inom några dagar, släng iväg ett enkelt mail utan bilagor och kolla läget.

Totalsegrare utses även i år

Liksom förra året utses också en totalvinnare efter att Luciapokalen 2013 avgjorts. Det man då vinner är:

  • Ett års sponsring av kosttillskott
  • Ett års sponsring av träningskläder
  • En fotografering och reportage för BODY Magazine
  • Två års prenumeration på BODY Magazine
  • Plats i BODYs ordinarie bloggportal

Om Talangjakten

Talangjakten är en heltäckande satsning för dig som bär på tävlingsdrömmar och behöver hjälp för att ta dig dit. Det bygger på en flerårig idé om att vaska fram talanger och individer som ännu inte nått sin potential som tävlande. 

Som tjej kan du tävla i bodybuilding eller bodyfitness, medan killar kan tävla i bodybuilding eller classic bodybuilding. Drömmer du om att tävla? Bättre chans än så här får du inte. Ansök nu!

Petra deltog i Talangjakten 2012 och vann Bodybuilding -55 kg. Klicka för nya BODY Radio-intervjun!