Den perfekta kroppen – en filmtrilogi

Göteborgsparet Hanna och Renzo Aneröd startade 2010 filmprojektet ”Den perfekta kroppen”. Det handlar om att producera en trilogi, där delarna ”Mirakelkvinnan” handlar om löparen och body fitness-atleten Åsa Hällstorp, ”För stor för världen” har kroppsbyggaren Irene Andersen i fokus, och ”Den odödliga” centreras kring fitnessprofilen och tränaren Daniel Emgard.

Den första delen: ”Den perfekta kroppen – Mirakelkvinnan” är tänkt att gå upp på biografer i början av 2015, och därefter sändas på SVT (förhandling pågår där just nu).

2014 ägnas åt att filma samt ordna ett antal olika finansieringsprojekt, bland annat ett så kallat crowdfounding-initiativ som ska leda fram till att delen ”Den perfekta kroppen – för stor för världen” ska kunna färdigställas i USA. Indiegogo-kampanjen startar på måndag

Under tiden får vi fans hålla tillgodo med trailers och smygvisningar som kommer att ske runt om i hela Sverige.

Lyssna till intervjun med Åsa Hällstorp på BODY Radio avsnitt #105:

BODY Radio inleder året starkt ihop med ingen mindre än Åsa Hällstorp – mirakelkvinnan som är lika vass på bodyfitness som ultramaraton. Hör henne berätta om träning, kost och hur det går till att vara i Sverige-toppen i två så pass olika discipliner!

Erik på Bringing Awesome Back släppte nyss en podcastintervju med Irene Andersen:

Återigen landar ett nytt avsnitt av Bringing Awesome Back Goes Radio i era hörselgångar. Den här gången gästar tävlande proffsbodybuildern Irene Andersen programmet. I avsnittet tar vi bland annat reda på vad som händer när ett intresse för kost och träning blandar sig med spontanitet. Vi pratar allt från gymägande till proteinglass!