Ròdika krönte EM-resan med guld!

I butik på torsdag!

Ròdika Bodrug satte på söndagen pricken över i:et för Sveriges landslag genom att knipa guldet i galet tuffa Bikini Fitness -163 cm (39 deltagare!). På torsdag är nya BODY ute – med Ròdika på omslaget!

I nya BODY får du med Ròdikas hjälp veta hur du fixar bikinikroppen:

Vill du tävla i bikinifitness är rätt träning A och O. Någon som vet hur man på bästa sätt svarvar en bikinikropp är stjärnskottet Ròdika Bodrug, som på bara ett år har hunnit vinna SM och kommit fyra på VM.

Vi lät henne visa sina bästa övningar för axlar och rumpa.

Du som vill få mer handfasta råd i person, missa inte Ròdikas workshop söndag 31 maj!

Poseringen har en stor betydelse när det kommer till att stå på scen och kunna visa upp allt jobb man har lagt ner under sin resa. Denna poseringsworkshop är för dig som vill lära sig att posera rätt, snyggt och elegant redan på din debut eller näst kommande tävling i Bikini Fitness.

Du kommer oxo få en hel råd och tips om allt som har med posering att göra. Det kommer bli en jättekul och lärorik dag för dig!

Anmäl dig senast måndag den 25-05-2015 via mail till rodi.bodrug@me.com. Din anmälan är bindande. Vid avbokning – sker en debitering på 50%.

  • När: Söndag 31 maj 
  • Tid: 12.00–15.30 
  • Plats: Life Health & Fitness – Kortedala
  • Adress: Dagjämningsgatan 1, 415 09 GÖTEBORG
  • Kostnad: 800 kr/person inklusive Goodiebags från Olimp Sport Nutrition & Queen Fit & RÒDIKA Woman’s Fitness samt mellanmål till alla deltagare. 

Varmt välkomna!

Ròdika Bodrug pryder omslaget av den 371:a utgåvan av BODY sedan starten!