Fitnessworkshop i Norrköping

Foto: Linnea Enstedt

Petra Kardell, Frida Bålefalk och Helene Ahlson
– en välmeriterad trio!

Inte helt oväntat fortsätter man med de populära workshopparna för de som vill prestera bättre på Bodyfitness- och Bikini Fitness-scenen. I höst besöker de tävlande coacherna Norrköping i november.

Helene Ahlson, bland mycket annat EM-bronsmedaljör i Bodyfitness, berättade tidigare om bakgrunden till dessa workshops:

Alla känner nog till min inställning till vikten av att verkligen lägga TID på sin poseringsträning i en tävlingssatsning? Man kan aldrig träna FÖR mycket, det finns alltid något att slipa på.

Därav föddes min tanke till dessa Fitness- & Poseringsworkshops som jag, tillsammans med dansfenomenet & klackdrottningen Petra Kardell, startade upp för X antal år sedan och som numera kommit att bli en återkommande punkt på agendan varje nytt år.

Efter bara några enstaka workshops insåg vi intresset av detta ute bland alla fina fitnesstöser i landet, vilket glädjer mig något otroligt att folk faktiskt förstår hur stor betydelse själva framförande på tävlingsscenen har för det slutliga resultatet, så vi behövde förstärkning. Vem kunde då passa bättre än min fantastiska vän, sidekick & TFFBB’s hjälpcoach Frida Bålefalk? 🙂

All info om workshopen den 7 november finns på www.fitnessworkshop.se – där man även gör sin anmälan.

Fitness Workshop à la Helene Ahlson + Crew

Precis som i fjol hakade BODY på när vårens Stockholmsupplaga av den fullbokade fitnessworkshopen ägde rum på Gym & Motion i Åkersberga. Med Expertis i kubik i form av Helene Ahlson, Frida Bålefalk och Petra Kardell var det sol inne och i sinne trots snöstorm utanför! Denna vårs uppsättning förgylldes dessutom av gästföreläsaren Ulf Carlsson, idrottspsykolog och mental coach. 

Agenda: 

  • Uppstartsmingel inklusive utdelning av goodiebags!
  • Frida Bålefalk – Massage & Stretch! Föreläsning och praktik. 
  • Helene Ahlson – Allmänna tävlingsregler, checklista inför tävling, med mera.
  • Ulf Carlsson – Föreläsning ”Prestation – Ångest eller Glädje?”
  • Lunch från Svarta Lådan
  • Helene Ahlson – Bodyfitness: posering, scenframträdande och T-walk
  • Petra Kardell – Bikini Fitness: posering och gångteknik
  • Poseringsträning
Foto: Linnea Enstedt

Det blev fullsatt på Gym & Motion.

Foto: Linnea Enstedt

Alla vårens workshop-deltagare i Stockholm!