Kokboken Mer Muskelmat är här

Kokboken MUSKELMAT gjorde succé och nu släpps den efterlängtade uppföljaren. MER MUSKELMAT innehåller en rejäl samling nya, skräddarsydda recept som är framtagna med ett tydligt syfte – att maximera dina träningsresultat med hjälp av hälsosam, god och lättlagad mat.

Samtliga recept i boken innehåller väl avvägda mängder av de olika näringsämnena där ordentligt med fullvärdigt protein, kvalitativa kolhydratskällor och en balanserad mängd fett av god kvalité är centralt.

Författaren Hannah Runsten är licensierad personlig tränare och kostrådgivare, samt chefredaktör på BODY Magazine.

– Recepten i MER MUSKELMAT är framtagna för att ge bästa förutsättningar för att må bra inifrån och ut, samt för att få både synbara och märkbara resultat av sin träning, i synnerhet den som utförs på gym, säger Hannah Runsten.

MER MUSKELMAT är i indelad i olika kapitel där det bjuds på allt från varmrätter och frukostar till bakverk och godsaker. Recepten är både närings- och energiberäknade för att underlätta för de som vill ha full koll på vad de stoppar i sig. Dessutom presenteras handfasta tips på hur man på bästa sätt lyckas med sin matlagning och hur man på ett smidigt sätt får i sig de rätta näringsämnena.

MER MUSKELMAT ges ut av tidningen BODY och Egmont Publishing och är på 160 sidor. MER MUSKELMAT lanseras i samband med Fitnessfestivalen den 25–27 november 2016. Boken finns att köpa i bokhandeln samt på body.se/shop.

Smakprov finns på smakprov.se.

Bläddra igenom några smakprov ur boken på smakprov.se.