BODYs julmatsbilaga har 25 näringsberäknade recept

Med BODY december 2016 medföljer i butik en 32-sidig specialutgåva på köpet: ”25 näringsberäknade recept”. Bilagan har över ett tjog förslag på muskelmat, julgodis och snacks som håller dig i form hela julen. Recept från både BODYs redaktion och framstående branschprofiler.

Vad sägs om ett gäng proteinrika goda lussebullar? Foto: ezoom/iStockphoto

Innehåll

  • 4. Adventsvirke för bra tryck: proteinrika alternativ till julklassiker
  • 8. Julmat för gymfreaks: formfrämjande dagsmeny
  • 12. Jonas julmat: julbordsfrossa med gott samvete
  • 15. Muskelgodis i advent: tilltugg för tillväxt
  • 18. BODYs julbord: från glögg till kaneläpplen
  • 24. Rocky road: ett bättre alternativ till klassisk fudge
  • 26. Äppelkaksgröt: armbryterskans bästa frukostrecept
  • 28. En riktigt god jul: julens goda med proteinet i centrum 

Är du prenumerant och vill ha denna specialutgåva? 

Fyll i dina kontaktuppgifter här så skickar vi den hem till dig. OBS! Begränsat antal, först till kvarn gäller! Är du inte prenumerant kan du köpa BODY december 2016 som har utgåvan inplastad med tidningen.

Om du surfar från mobilen och inte ser formuläret ovan, använd denna länk istället.

OBS! Ditt prenumerationsnummer hittar du på tidningens baksida och/eller på din faktura. Erbjudandet gäller till 2016-12-31 så långt lagret räcker och endast i Sverige.

Nog för att jag gillar högtider och traditioner överlag, men att julen är min favorithögtid kan nog många i min omgivning intyga. Det är inte särskilt ovanligt att jag faller ut i spontansång till Bjällerklang mitt under stekhet högsommar, jublar högljutt när de första snöflingorna faller, och skiner upp lite extra när glöggdoften börjar sprida sig i och med december månads intåg.

            Att en julgran av äkta kvalitet alltid är ett obligatoriskt inslag varje år, samt att julklappar paketeras natten inför dopparedagen är stadiga inslag som inte rubbas. Men förmodligen det allra viktigaste är att julmaten – och inte minst adventsgodsakerna – ägnas en bra portion engagemang. Det behöver inte på något sätt handla om mängder av diverse anrättningar och landa i frosseri, men det finns en hel del spännande smaker förknippade med juletider att spinna loss på. Och med tanke på att juletider ofta är förknippat med någon typ av ledighet så är det ett utmärkt tillfälle att gå loss i köket och prova sig fram till nya kreationer.

            I den här specialutgåvan har vi därför samlat alla BODYs bästa recept som hör julen till, vilka såklart har ett näringsinnehåll anpassat för att ge dina träningsresultat en positiv skjuts.

Smaklig och God Jul!

Hannah Runsten