Sätt målet högt

Alla som sliter i sitt anletes svett bland stål och viktmagasin, har sin egen anledning till det. För många bottnar strävan i drömmen om en fantastisk fysik, där disciplin och fokus är receptet för att en dag få smaka sötman av högt uppsatta mål. 

Många vittnar om att ett sådant mål sedan länge har varit att pryda BODYs framsida. En väg dit har under tio år varit genom vår omslagsmodelltävling, som genomförts med ett överväldigande antal sökande varje år – antelet inför 2018 var inget undantag.

Att nå så långt som att komma till fotograferingen som finalist, tyder på förmågan att lyfta vikterna med förstklassig hängivelse, för att uppnå det där lilla extra. Därför har vi valt att lyfta årets gäng i denna kalender. Väl genomfört jobb förtjänar att visas upp hela året!

Oavsett vad dina drömmar består i; sätt målet högt Inspireras och låt kalendern vara en påminnelse om att göra ditt bästa, månad för månad. Vem vet var du är om ett år?

Är du prenumerant och vill ha vår kalender för 2018?

Fyll i dina kontaktuppgifter här nedan så skickar vi den hem till dig. OBS! Begränsat antal, först till kvarn gäller! Är du inte prenumerant kan du köpa BODY 1/2018 som har kalendern inplastad med utgåvan. 

OBS! Ditt prenumerationsnummer hittar du på tidningens baksida och/eller på din faktura. Erbjudandet gäller till 2018-01-30 och endast i Sverige.