7 veckor kvar till Sweden Grand Prix

I veckan som gått har atleterna i #SGPnedräkningen börjat känna av åtstramningarna. En av bloggarna har tagit beslutet att klivit av sin satsning, men istället dyker då Lisa upp på ett wildcard.

Att vara på tävlingsdiet kan vara fantastiskt. Mats tankar rör sig kring kost och stundande ätardag, Shahin och Anna kalkylerar sin träning och Timmy redogör för de viktigaste checkpunkterna vid valet av backstage coach.

Engagemang med många sidor
Att efter allt slit i gymmet äntligen få skörda frukterna man så omsorgsfullt sått, kan inte beskrivas på något annat sätt än som härligt. Många atleter vittnar om att det är långt ifrån bara en fysisk resa. Tvärtom upplever många att de växer även på ett personligt plan. 

Därmed inte sagt att en tävlingsförberdelse inte kan vara tuff. SÅ är det tveklöst. Avtagande energinivå och ökande träningsmängd sätter sin spår hos deltagarna ju närmare scenen de kommer. Ibland blir det för mycket när en aktiv vardags ska klaras av samtidigt som satsningen kräver full fokus. För Amanda blev det ohållbart när  studierna blev lidande och efter nogarannt övervägande beslutade hon sig för att kliva av satsningen mot Sweden Grand Prix. Trist, men klokt. Vi tror att hon har bra förutsättningar och hoppas få se mer av henne framöver.

Amanda lämnar och gör plats för Lisa.

The show goes on!
Med sju veckor kvar finns det dock möjlighet att lära känna en muskelbrud till. Därför är vi istället glada att presentera Lisa Ivarsson som ny i gänget. Lisa kör sitt första år som senior i Bikini Fitness, men tävlade första gången 2014. Nu satsar hon igen med ingen mindre än Rodi Bodrug som coach. Det är Lisa ni ser i bilden överst och hennes första inlägg hittar ni på body.se/bloggar

 …och för dig som söker mer manlig fägring bjuder vi här på Shahins benpass från hans inlägg från veckan som gått: 

Tack till våra sponsorer