2 veckor kvar till Sweden Grand Prix

Under pågående förberedelser är det tydligt hur alla atleters resa är olika. Vissa dagar är känslan på topp, andra tvingas man lita på processen. Mitt i allt nödvändigt tillkommer nu även ”det utöver”. Rekvisitan. Glittret. Dräkten. Showen. Det som krävs för att leverera ”the total package”.

BACK ON TRACK
Lisa har haft den kanske tuffaste veckan under denna diet efter att hon trillade dit och åkte på en förkylning. Istället för att träna har hon använt tiden till att planera resan till Malmö. Den ursprungliga avsikten att köra själv har hon lagt på hyllan och istället hämtat hjälp ur teamet. En av många fördelar till att ha bra folk omkring sig! Dessutom får du veta vilka ”diet savers” hon tar till för att klara sig igenom dieten. 
Body.se/bloggar/lisa-ivarsson

TRANSFORMATION: ON
Härom veckan beskrev Anna det häftiga i att se en förändring nästan dagligen, nu ser hon mer förfallet. Vi ler och säger ”lugn, Anna. Allt är som det ska.” Det är inte den fula ankungen som kommer ut – det är den vackra fjärilen som tar sig ur puppan. Det känns tungt nu, med planen under full kontrol vet vi att du glänser i slutet av nästa vecka.
Body.se/bloggar/anna-norberg

TRÄNING MED RESULTAT
Mest muskler borde veta bäst om vad som bygger, eller hur? Vägen dit var inte den Mats trodde från början. I ett benpass han bjussar i veckan redogör han för vad som till slut gav resultat i benträningen. I övrigt är det tydligt att vår käre Sparris börjar bli hungrig. Hans instagramkonto @sparris75 och bloggen håller stegvis på att förvandlas till ett smörgåsbord av matbilder…  
Body.se/bloggar/mats-ljung

Frukost a la Mats.

Frukost a´la Mats. En av många måltider som fått mycket kärlek i veckan.

STRESS 
Timmy delar med sig med veckans kanske viktigaste iakttagelser. Nämligen den om hur stress kan påverka. När hjärnan vill mer än kroppen klarar slutar den samarbet – och som ett brev på posten kommer vätskan. Coachens ordination: vila och ge kroppen chans att komma in i matchen igen. Body.se/bloggar/timmy-ohman

MALTA
Några som har stressat ner på varmare breddgrader är Shahin och coach Josef. Några bilder från proffsdebuten har kommit upp på bloggen, annars har de mest glassat runt bland blå laguner, i väntan på helgens tävlingar på IFBB Diamond Cup Malta.
Body.se/bloggar/shahin-nejad

 

VINN BILJETTER!
Endast två veckor kvar till showtime! Nu pågår näst sista chansen att vinna två biljetter till Sweden Grand Prix. Den här veckan vill vi höra att du har koll på gymtugget, i en ny Quiz som pågår till 11/4 2018. Klicka på länken och ta chansen att heja fram våra atleter från publiken: Quiz: Har du koll på tugget?