1 vecka kvar till Sweden Grand Prix

Med bara dagar kvar till scenen har bloggarna i #SGPnedräkningen påbörjat de sista träningspassen. Allt fokus är påkopplat. Nu handlar det om att bara slappna av, lita på att allt sitter och förbereda sig mentalt för strålkastarljuset.

BERGOCHDALBANA
Annas huvud utsätter henne för hyss när hon åker känslomässig bergochdalbana kring formen. Med sitt sista jobbpass bakom sig går hon all in och tacklar det som en kämpe. Fixar det som måste fixas, åker upp på topp igen – och har dessutom anmält sig till Battle of Sweden två veckor efter Grand Prix!
Body.se/bloggar/anna-norberg 

SENJOR MATS! 
Deltagarlistan är på plats och Mats blir pepp av att se vilket motståndet är. Bland annat kommer han möta två spanjorer i sin klass. Energin må ha varit låg, men med sista benpasset med bravur  laddar han på med lördagsgott och glider in med bra tryck till Malmö. 
Body.se/bloggar/mats-ljung

FOKUS 
Timmy har gått in i zonen och satt upp ”stör ej”-skylten. Skygglapparna är på, ögonen fast på målet utan distraktion. I de sista skälvande minuterna håller han huvudet kallt och konstaterar det viktigaste. 
Body.se/bloggar/timmy-ohman

BACK ON TRACK
Lisa levererar det snyggaste inlägget under nedräkningen, när hon sänder en tanke till de övriga bloggarna i gänget. Sporten är en individuell sport, men samanhanget är viktigt och stöd ur andras satsning betyder många gånger mycket. Kroppen har svarar bra på nya upplägget kring kosten och nu går hon in i ledigheten inför tävling, med de sista träningspassen innan vila. Då passar hon på att tipsa om var hon hittar sin energi. 
Body.se/bloggar/lisa-ivarsson

COACH SHAHIN
I och med att Shahin redan vunnit proffskort kommer han inte stå på scenen på Sweden Grand Prix. Dock kommer vi se honom backstage och på läktaren, som coach till sin egen adept som gör sin debut på tävlingen. En start med stora ambitioner… 
Body.se/bloggar/shahin-nejad

 

 

SISTA CHANSEN: TÄVLA OM 6 BILJETTER!
Sista veckan inför Sweden Grand Prix lottar vi ut inte mindre än sex biljetter som fördelas på tre vinnare som får två biljetter var till publiken. Den här veckan testar vi dig i nutidskoll, i en ny Quiz som pågår till 20/4 2018. Klicka på länken och ta chansen att heja fram våra atleter från publiken: Quiz: Nutidskoll