Sweden Grand Prix 2018

En lång dag på Sweden Grand Prix har lagts till historien. 2018 års hjältar och hjältinnor dominerades av spanjorer men vi bjöds på en svensk skräll på scenen och en kvartett i nya EM-biljetter. BODYs Sarah-Ida Nyström var på plats och minglade runt.

Bilder från dagens tävlingar 
Samtliga vinnare från dagen hittar ni på BODYs instagramkonto och så snart vi någonsin hinner kommer samtliga bilder från alla atleters framträdanden gå att hitta på body.se/bildbank

Vinnare av allt och lite till
Tre år sedan senaste tävling stod Josefin Pettersson på scenen. Nerverna hade slagit till på morgonen när hon klev in på arenan och insåg att ”nu är det upp till bevis”. Det skulle visa sig gå långt, hela vägen till EM faktisk. När Josefins fysik utklassade motståndet i den egna klassen och senare i overallen stod det klart att hon inte bara hade med sig blinget hem – på plats i meritlistan har hon nu även vinst av ett IFBB Elite Pro card. 


Proffs kort och EM-biljetter

Bland publiken syntes en hel del kända ansikten som kommit för att kolla in tävlingen. En som sedan länge vet om vad det innebär att vara proffs är norges stolthet Ellen Berg som imorgon har en poseringsworkshop i Köpenhamn och beslutade att besöka Grand Prix när hon ändå var ”i stan”. 

Förutom proffskort till de som vann overallen i respektive klass, fanns också chans på EM-biljett till de svenska tävlande. Inte mindre än fyra biljetter delades ut under tävlingens gång och de lyckliga spanienresenärerna är:

Jenny Wallin, Bikinifitness (tredje från vänster)…

…Josefin Pettersson, Bodyfitness (fjärde från vänster)…

…Susanne Naamani, Women’s Physique (andra från höger)…

…och Inez Stenis, Bikini Fitness (tredje från höger). Grattis!


Svensk hyllning
Kvällen innan tävlingen kom det sorgliga beskedet att sveriges stolthet Avicii gått ur tiden. Thomas Anderberg som hade hand om musiken valde en respektfull hyllning genom att låta samtliga posedowns utföras till tonerna av hans musik.