Välkommen Anders JP Eskilsson!

BODY är stolta över att välkomna skribenten och redaktören bakom krallig, FLEX Online Sweden och Rising Muscle som ny medarbetare.

Välkommen Anders, roligt att ha dig ombord! Vi är säkra på att många som följer bodybuilding på nätet redan är bekanta med ditt arbete, men för de nytillkomna, ge oss lite om din bakgrund!

– Tack! Det är en ära att bli tillfrågad att skriva för nya BODY. Jag har ända sedan barnsben varit fascinerad av muskulösa och atletiska fysiker genom Arnold, Stallone, Hulk Hogan och He-Man. Jag har följt bodybuilding noggrant och tränat själv i 25 år. Vidare har jag arbetat med relaterad journalistik där jag bland annat skrivit för de amerikanska siterna RX Muscle och Iron Magazine. Jag grundade den engelskspråkiga siten Rising Muscle 2014 och utvecklade den i dag avsomnade Krallig.se, samt var chefredaktör för FLEX Online Sweden. Vid sidan av byggning har jag även andra intressen som internationella relationer, musik, film och MMA.

En hel del intressanta projekt där, Anders. Hur kommer det sig att du nu i stället skriver för BODY?

– Jag har kvar passionen för bodybuilding och styrketräning men har inte samma tid som innan. Att hålla ett projekt som krallig.se i rullning kräver en hel del tid och engagemang. Därför känns det bra att arbeta som frilansskribent igen och kunna ge allt mitt fokus till enskilda projekt.

Vad kommer vi att få läsa för material från dig på body.se?

– Mitt första bidrag är en krönika om bodybuildingens tillstånd i Sverige i dag. Jag hoppas framöver kunna fortsätta ge läsarna material som både är intressant, originellt, och inspirerande. Vi ses!