Nya numret äntligen här!

Ja, så här ser alltså nya numret ut! På omslaget ser ni Helene Ice Ahlson och Madeleine Vall Beijner, som tillsammans skapat powerfusionen MADICE. Seth Janson har plåtat omslaget och allt i inlagan med Helene och Madde. Låt dig inspirerats av de två energi- och kraftpaketen som äntligen slagit sina påsar ihop. Varför har de inte gjort det för längesen, kan man undra..

 

VM i styrkelyft går av stapeln i lilla Helsingborg. Detta är givetvis ofattbart stort! Läs om vårt stora hopp och unikum Vilma Olsson, som reppar loss på mer än vad ditt max någonsin kommer att vara, och följ med på en förhandstitt på den absolut tyngsta tävlingen i år!

Foto: Seth Janson

 

Foto: Perra Axelsson

Better Bodies Challenge bjöd även denna gång på fina fysiker, som här presenteras och bedöms av vår hustomtedomare Fredrik Age.

 

Keivan Gomanian bränner av tre härligt brännande supersets som du sent ska glömma! Detta är ett reportage som står sig fint att bara titta på, om du frågar oss, men vill du bredda dig, maxa ut armarna och bli lika fet som Keivan är detta reportaget för dig! Eminent plåtat av SKURKSTUDIO.

 

Äntligen en artikel för dig som kanske inte kommer vidare som PT. Eller för dig som har en fungerande verksamhet men kanske vill spetsa till den ytterligare. Martin Brunnberg ger oss en gedigen artikel om hur du tar dig an dina klienter för att de skall få bra resultat. Med artikeln följer även en användbar lista med frågor som du kommer ha mycket stor nytta av i ditt arbete. Lycka till önskar Martin och det gör vi med!

 

Prenumerera

Lösnummer

Readly