Världens bästa kosttillskott?

Flest frågor inkom via Instagram.

Ola Wallengren är tillbaka på BODY Radio och talar bland annat om kosttillskott som lovar fantastiska resultat, flexible dieting och metabolic damage.

Hållpunkter i avsnitt 190:

  • 00:17:22 – Introduktion
  • 00:18:01 – Samtal
  • 01:30:39 – Eftersnack

Direktlänk till showen som MP3-fil (om du har ont om bandbredd/använder mobilnät finns här en MP3-fil med halva ”tyngden”). Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:

Du får en kvick översikt över tidigare avsnitt i denna länklista.

Svenskt Kosttillskott är en av Sveriges största återförsäljare av kosttillskott. Låt dig även inspireras och läs om träning, kost och kosttillskott i deras stora artikelnätverk.

Ola Wallengren är leg. dietist, medicine doktor i klinisk nutrition. Han arbetar som dietist på Sahlgrenska sjukhuset, föreläser för företag, gym, föreningar med flera samt som del i bland annat SKKF:s PT-utbildning. Ola är självklart också en slav under hanteln och har tränat i över 20 år. Ola arbetar även på dietistmottagningen Privatdietist i Göteborg.

Ola har varit gästat i programmet tre gånger tidigare, och de är alla bland podcastens populäraste avsnitt:

BODY Radio #140: Funkar 5:2-dieten?

Denna, och massor av andra frågor kring kost och kosttillskott, besvaras när nutritionsoraklet Ola Wallengren gästar BODY Radio för att dela med sig av sin visdom!

BODY Radio #118: Bränn fett och lägg på dig muskler – samtidigt!

Kostgurun Ola Wallengren är tillbaka på BODY Radio och den här gången går han i detalj igenom dieten som fick honom att skala fett och packa på sig muskler på samma gång. Dessutom får vi höra hans tankar kring fettmätning och vilka kosttrender vi kommer att få se mer av i framtiden!

BODY Radio #52: Öka 1 kg muskler i veckan med BODY Radio!

Denna vecka gästas BODY Radio av Ola Wallengren, en av Sveriges främsta experter på kost och träning. Ola berättar bland annat hur han lyckades lägga på sig fantastiska 18 kilo muskler på 20 veckor, och hur han bemästrade konststycket att äta 900 kcal per dag och ändå öka i muskelmassa. Detta och mycket mer i ett faktaspäckat program!