Proffsigt BODY Radio!

Alex och Andreas glada amatörradiopratande kompenseras upp av veckans gäst: byggarproffset Ahmad Ahmad. Hör Ahmad berätta om sina tävlingsplaner, sitt gym och de duktiga atleterna han coachar. Dessutom förklarar han hur han käkar och tränar som proffs, och vikten av att tillåta sig att njuta av livet mellan dieterna. Detta och mycket mer i veckans BODY Radio!

Mycket mer om Ahmad Ahmad på hans hemsida samt i hans blogg.

Direktlänk till showen som MP3-fil. Andra alternativ för att lyssna på showen:

BODY Radio presenteras av: Gymgrossisten.com

FLEXOnline.com har samlat bildgallerier på Ahmad Ahmad från hans tävlingar, senaste syns här. Ahmad sammanfattade sina tankar efter att han deltagit på Olympia 2010:

One of my greatest dreams have come true: to compete for the first time in the world’s biggest bodybuilding event Mr Olympia 2010. The pre-judgement round was really exciting and it was an amazing feeling to get up on stage with the world’s best 202lb bodybuilders.

Omslaget på BODY 312 viktes åt Ahmad. Inuti tidningen fanns artikeln Potenta ProffsPecs: Tuff bröstträning med Ahmad

En av de få som lyckats bli byggarproffs och nu lever sin dröm är vår symmetriglänsare Ahmad Ahmad. BODY fick en pratstund för att kolla hur hans vardag ser ut som proffs; är det så glamouröst som man kan tro? Vi passade även på att få oss en lektion i hur man bygger bröstmuskler i mästarklass.

En av de tidigaste artiklarna om Ahmad B&K Sports Magazine 2/2004 (innan namnbytet till BODY Magazine). Den döptes till Framtiden tillhör Ahmad Ahmad och finns online:

En av Sveriges mest lovande kroppsbyggare är en 72-kilos skånsk arab med korvgrillning som yrke. Motsättningarna kring Ahmad Ahmad är flera, men hans potential är odiskutabel. Häng med på ett möte med en av dem som kan sätta Sverige på bodybuildingkartan igen.

Två månader innan han klev upp på Olympiascenen blev Ahmad BODYs omslagsmodell.