Robert Berg i sitt livs form mot BODY Classic

Vakuummagen vid Battle of Scandinavia.

BODY Radio får den här veckan besök av Robert Berg, direkt efter succédebuten i classic bodybuilding. Hör om förberedelserna inför tävlingen, och hans fortsatta satsning mot BODY Classic!

Robert bloggar då och då på Aldrig Vila, samt twittrarinstagrammar och youtubar. Gilla hans sida på facebook!

Hållpunkter i avsnitt 170:

  • 00:10:47 – Introduktion
  • 00:11:08 – Samtal
  • 01:07:49 – Eftersnack

Direktlänk till showen som MP3-fil (om du har ont om bandbredd/använder mobilnät finns här en MP3-fil med halva ”tyngden”). Spela upp avsnittet i webbläsaren genom att klicka på play-ikonen nedan. Andra alternativ för att lyssna på showen:

Du får en kvick översikt över tidigare avsnitt i denna länklista.

Svenskt Kosttillskott är en av Sveriges största återförsäljare av kosttillskott. Låt dig även inspireras och läs om träning, kost och kosttillskott i deras stora artikelnätverk.

Första gången Robert var gäst på BODY Radio var våren 2012:

Robert Berg har talang för det mesta och den här veckan använder han den i rollen som radiopratare när han gästar BODY Radio. Hör honom bland annat berätta om Athletic Fitness, styrkelyft och periodisk fasta!

Sedan dess har Robert delat rampljuset i ytterligare ett par avsnitt:

Sarah Bäckman, Ako Rahim och Robert Berg!
Alla dessa tre superatleter gästar BODY Radio på Arnold Classic i Madrid. Dessutom hinner Alex och Andreas snacka SM och NM. Är danska domare att lita på egentligen?

Den Dynamiska Duon på BODY Radio
Kristian Sewén och Robert Berg smörjer upp munlädren och gästar BODY Radio. Det snackas om Roberts vinst på SM i AF, rodd, och naturligtvis det kommande VM i AF på Arnolds i Madrid!

Sveriges svar på Phil Heath!
Det är en revanschsugen Robert Berg som är tillbaka på BODY Radio och laddar inför helgens EM. Hör honom berätta om allt från tävlingar till kost och träning!

Guldregn i BODY Radio
Med anledning av framgångarna på EM i Santa Susanna ringer BODY Radio upp alla de svenska guldmedaljörerna: Carina Isaksson, Reino Strand, Robert Berg och Nico Lundholm!

I nyårsavsnittet delades priser ut – Robert Berg blev Årets Fitnessatlet!

BODY Classic blir vårsäsongens sista tävling på svensk mark för Robert!