Svar från MR

Dags för en uppdatering kanske?

Har ju gnällt lite på min rygg från och till och sökte upp en remiss för MR i början utav november och fick tid den 20 Januari och bilderna visar en diskbuktning och ett mindre diskbråck.

Fick detta troligtvis i början utav 2013 i januari men körde vidare då jag 6 v efter skadan hade Arnolds Sports festival, sedan JuniorEM och tillsist VM i september så därför har det troligtvis inte läkts så snabbt som det hade kunnat göra men nu så läker det på fint och har ställt inte JuniorEM men siktar mot VM i september.

Tillsvidare blir det FUbänk och lätta böj/mark och ska försöka uppdatera mig här.

nyårslöften

Hoppas alla därute firar in det nya året med nära & kära.

Har ni några? Mina är:

-Bli aktivare här igen på bloggen

-in dra på mig några (fler) skador.

Gott nytt år på er!

image.jpeg

Lag-SM guld!!

Var på fitnessfestivalen förra helgen alltid kul med folks om vill koma fram och snacka lite! Trevlig helg där jag hjälpte till med reppower.

Senaste helgen var jag i Sundsvall på LAG-SM i klassisk styrkelyft och vi VANN!! Vi tog även brons på söndagen i klassisk bänkpress.

Jag var inte med i laget utan stod som reserv då jag tar det lugnt efter skadan och vill inte stressa. Laget bestod utav Petter Jonsson, Tobias Hägg och Kristian Sewen.

På söndagen så var det Sewen, Jonsson och Christer Kedmalm som stod för bronspengen!

Riktigt kul helg och tackar alla inblandade.

Träningen flyter på och kör mer frekvens nu.

För 3 veckor sen körde jag 33,400 kg på hela vekcan, veckan efter det 45,000 kg och förra vekcan 51,000 kg. Höjer vikterna lite granna och nu kommer volymen stabilisera sig lite mer. Planen är att ha en hög volym för att sedan sänka reos/set och höja vikterna 🙂

Bänkpress-SM och fitnessfestivalen!

Bommade ut mig på bänkpress SM i helgen, första 2 lyften på 210 och sista 212,5 för guldplacering. 2 sista fick jag upp men rövlyft! Första gången jag bommar ut mig men förhoppningsvis sista.
Berodde på för dålig träning inför tävlingen och lite för höga mål med den dagsformen spm jag hade, berodde även på slarv såklart iom att jag fick 2 underkända pga rövlyft.
Nog om det nu! Man lär sig av sina misstag.
Helgen i övrigt var riktig kul och alltid trevligt att träffa rektorn med familj.

Nu till helgen så blir det fitnessfestivalen och ni hittar mig i MMsportsmontern med omnejd!

image.jpeg

image-1.jpeg

Skickat från min iPad

Vad händer?

Jo vad har hänt igentligen? Inte mycket faktiskt, därav det dåliga uppdaterandet här på bloggen.

Fick ju strul med ryggen i Januari och var tvungen att träna vidare till Arnolds, sen var det JuniorEM i April i Tjeckien och avslutade sedan årets större tävlingar med JuniorVM i Texas, där det gick riktigt bra och slutade 2a.

Efter detta hade jag sedan en lång tid innan planerat att ta ett längre break ifrån träningen efter VM och så blev det, helvilade i 2-3 veckor som är det längsta jag har varit ifrån träningen sen jag startade (tjuvade dock 1-2 pass under den tiden) träna. Sedan har jag träna lättare och tävlat i mindre tävlingar. Serieomgång 3, bänkpress DM och ska imorgon tävla på Juniorsm i bänkpress i Sundbyberg, Stockholm.

Skulle mest säga att jag lever och har börjta komma igång lite smått igen, ryggen är in 100% men har blivit bättre och ska förhoppningsvis få tid till MR någon gång framöver.

400688_566078636747308_333415836_n.jpg

Film på lyften från VM.

Här kommer även filmer, tog mina högsta godkända +min tyngsta böj som var underkänd pga djupet.

315 i böjen

327,5 i böjen

215 i bänken

365 i marken

VM-SILVER OCH NYTT VÄRLDSREKORD !!

Ja så sjukt nöjd och glad sen i fredags då jag lyckades med detta 😀
Har ju varit på juniorvm i killeen, Texas. Hela veckan var jättetrevlig och skaffade mig nya vänner över världen. Dagen innan min tävling, på torsdagen, så känner jag hur det börjar värka i bröstet och får panik. Pratar med coachen som var med som trodde det var revbensupphakning, aldrig hört om det innan men googlar på det och syndromen stämde in precis. Dvs svårt att andas och värkte i hela bröstkorgen samt att det gjorde lite ont i hjärtat.. Mycket läskigt hursomhelst..

På tävlingsdagen kändes bättre så kände mig inte alls lika uppgiven som på torsdagen (kanske rentutsagt var bra för att få koncentrationen på något annat än tävlingen?)

Vägde in på 92,7 och började fylla på..

Värmningen i böj gick bra och kände mig stark ! Gick in på 310 men denna fann ingen nåd hos domarna pga djupet.. Måste varit sjukt nära men så är det ibland.

Andra satte vi 315 som var klockren, godkänd !

Tredje blev det 327,5 men också tyvärr lite grund..

= 315 i knäböj

I bänken sattes 205 som ingång som lyftes lätt och fint. Gjorde sedan 210 och 215 bekvämt och tror att jag hade 5-7,5 kg kvar att ge.

= 215 i bänkpress

Dags för mark !! 😀

Gick in på 335 och värmningen kändes SJUKT lätt.

335 enkelt och bra !

350 enkelt men inte så bra lyft rent tekniskt sett.

365 för nytt wr i sista och detta var nästan lättare än 350 😀 375-80 hade gått om greppet håller, det får vi ta reda på vid något senare skede 🙂

= 365 i Marklyft och 895 i totalen !! Silver totalt 🙂

image-5.jpeg
image-6.jpeg
image-7.jpeg
image-8.jpeg

Stort tack till alla spm supportrat mig, vänner, familj och träningskamraterna på Kalmar ak. Även mina sponsorer www.mmsports.se och www.prestationsklader.se samt wahlander.se 🙂 tackar !'

Skickat från min iPad

Läger på Bosön!

Läänge sedan den senaste uppdateringen nu men det är väl framförallt för att jag typ bara tränat,jobbat och levt ett skalmanliv, ungefär som det ska va innan VM.

I helgen var vi med utvecklingslandslaget på Bosön för att testa ingångar och lite allmän träning. Blev även en föreläsning med David Holmberg om Exentrisk träning vilket var vädligt intressant.

Film från Bosön har ni här, alla deltagare. Mina lyft är sist i filmen och i böjen är det 280*2 1*310 1*325 och i bänken är det 220 och 290 och 330 i marken.

I övrigt så börjar det dra ihop sig nu redan börjat bi nervös inför vm.. Det sista jag tänker på innan jag somnar och det första jag tänker på innan jag vaknar.. Både nervöst och roligt 🙂

Skön helg ! + reppower

Hade en grymt skön helg med fantastiska dagar i min sommarstuga, toppenväder hela helgen. Tränade bänktröja på morgonen i lördags, slutade med en 3a på 225 till 5 cmklosswn vilket varken är superbra eller dåligt. Skyller på att det var morgon 😉 i söndags blev det utrustning i Böjen och slutade med 3a på 290, alla hade dåligt djup dock så säger inre så Myckwt mer än så. Idag tränade jag bänk och gjorde 3*5 på 140 T'n'g,

Till helgen är det reppower i Göteborg, det är ju mmsports.se som håller i det.

Och det finns fortfarande en plats kvar för alla tjejer som vill ställa upp 😀 anmäl er här https://adobeformscentral.com/?f=bCqN4mi3RtDzdnCG
x95EOA

Och ni hittar mer info inne på mmsports hemsida, www.mmsports.se

Riktigt go bild på Jenny, bicepsmannen och sewen.

Skickat från min iPad

image-207.jpeg