3-års Jubileum & Luciapokalen

Hej kära medlemmar/följare! 

Vi är redan inne mitten av December och det är inte långt kvar nu till jul och nyår. Jag vet att många kommer hem nu till julen så pass på och titta in på gymmet, det kommer självklart vara öppet under jul/nyår för er som är träningssugna även bra jul priser på tagga. Mycket har hänt och vi har lyckas bli ännu större och bättre såklart sen förra året och det var målet. Självklart jobbar vi vidare på att utvecklas och bli ännu bättre hela tiden. 3 år har redan svept förbi sen vi starta gymmet och förr förra helgen hade vi vårt 3 års jubileum som vart riktigt bra. Många kom förbi både utställare och besökare. Även om denna helg krockade med December cupen (den helgen vi hade) och Fitness festivalen som var helgen efter våran helg så dök många upp. Jag ville verkligen att allt skulle bli perfekt och planerade ihop allt så bra jag kunde, det fick mig att tänka lite på Ove Rytter och Catharina som planerar in Fitness festivalen varje år vilket jobb liksom haha. Men vill ge ett stort tack till alla som hjälpte till och gjorde våran helg as grym.

BODYGAIN (Med Olof och Mackan)

SSN SVENSK SPORT NUTRITION (med grymma Richard Susaeg m.m)

NOCCO (dock ingen Linus Carlen på plats men bästa Gabbe var ju där såklart!)

HÄLSA I MOTALA (Med Micke och Johan)

PROTEINBOLAGET (tillsammans med MY CARLSSON och hennes blogg.)

FITNESS FESTIVALEN (Ove rytter bjöd på fri biljetter till fitness festivalen)

LILLA HEMBAGERIET (sponsra med tårta)

Här är ett klipp från vårt 3 års jubileum, fixat av en medlem hos oss.
Riktigt fet!!

Tillsammans med Hälsa i Motala (http://www.halsaimotala.se) hann vi även till jubileumet ta fram en riktig fet PVO-shot som vi säljer här på gymmet. Det är mitt ”hemliga recept” som finns i denna burk som jag drar innan mitt gym-pass för att öka fokus, pump och prestation. Riktigt nöjd med smaken som smakar sura cola nappar. Testa den på gymmet!

IMG_1801.JPG

bild tagen av en grym medlem

Helgen efter sen var det fitness festivalen som jag och Linn hade planerat att åka på. Kände att det var riktigt skönt att komma iväg lite eftersom det hade vart mycket jobb och planering senaste tiden på hemmaplanen. Det är viktigt att inte glömma bort att ta det lite lugnt om det har vart mycket under en längre tid men det kan vara en svår balans att känna av. Vi checkade in på mässan och den var riktigt bra tyckte jag (mycket bättre än förra året). Träffade även massa folk som man känner i branschen och testa lite nya saker. Det har även märks att vi har gjort oss ett namn inom ”fitness världen” och det är riktigt kul att höra ” MFC ” och man såg flera som sprang runt där med våra tröjor, kepsar och t-shirts!! Dock kollade vi inte på några tävlingar i år, det hann vi tyvärr inte med. Vi beställde hem en ny sälrodd från gymleco som borde dyka ner på gymmet vilken dag som helst. I sälrodd är det rygg, baksida axlar och biceps som står i fokus, och då rörelsen är en motpol mot bänkpress kan den användas som komplement till bänken. Vi kommer nu bli monsterstarka i bänkpressen haha. Självklart vart det burgare och massa träning på ”gymmet” i Stockholm. Det vart träning 2 gånger där och det var riktigt kul att kötta på och testa vilka maskiner Anna och Freddan hade. Detta brukar jag göra när jag åker iväg för att få inspiration och känna vilka maskiner som tar riktigt bra. Tycker gymmet i Stockholm har lyckas riktigt bra med det mesta men om man ska ge minus så är det vid entren när alla skor står instängda i början och man möts av en skön doft som kan svida till lite i näsan haha 😛

117-gymleco-sälrodd-1080x675-1-600x600.jpg

gymleco sälrodd på ingång
hissen.jpg

hiss bilden innan vi drog till gymmet och kötta 🙂 gissa burken i handen..

Tillbaka på gymmet och hemmaplanen så har jag nu lyckas få ett eget kontor som jag kommer kunna jobba mer i och kunna ta emot mina klinter även få bort lite lager som har samlas mer på andra ställen. Även duschen kommer kunna sättas i bruk då. Tack vare vissa medlemmar på gymmet har vi fått bättre ljus vid poseringshörnet och lite coolare ljusdetaljer på vissa ställen i gymmet och det blir bara bättre! 🙂

Ha det bäst och kötta på nu!

LJUSETEE.jpg

grymt ljus på loggan (lamporna är fixade av Dj Jean) och Linn köttar armar såklart!

"feels like I’m coming"

Hej kära medlemmar/följare! 

Jag är tillbaka igen, tyvärr har jag haft massor att göra sista tiden så bloggen har kommit lite åt sidan, fast jag vill hinna skriva mer egentligen. Mycket har hänt nu efter SM sen jag tävlade, jag har själv lagt på mig mer massa (väger lite mer eller mycket mer haha ) och ligger under uppbyggnads fas igen. Jag gillar att träna lite tyngre då och man märker verkligen en stor skillnad nu på träningen, kroppen svarar riktigt bra efter tävlingarna. Det känns riktigt gött att få pump igen man känner musklerna verkligen sväller upp igen. ( som Arnold sa ” feels like i’m coming ” haha )

Sen var jag tvungen att åka ner till Nordiska Mästerskapen och kolla hur det gick för teamsweden. Sverige dominerade verkligen scenen och det var grymt kul att se. Jag önskade såklart att jag hade fått äran att få presentera Sverige i min klass men det behövdes inte i år utan Sverige tog både guld och silver i min CBB-klass och var klart överlägsna. Men det är bara jaga vidare sina drömma och mål en vacker dag ska jag stå där, frågan är bara när? Kan tänka mig att det är riktigt svårt att välja ut atleter eftersom Sverige har så många bra! Sen när man sitter i publiken är det ju lätt att döma vad man själv tycker. Men det är väldigt intressant och se vad domarna går på. Därför är de bra att åka på tävlingar. Det känns som att domarna i år inte går på hårdhet, utan mer massa och volym men jag vet inte, dom kanske tycker det ser för onaturligt om du är för hård sen är det väl en smak sak i säg. Jag kan tycka att hårdhet visar klart och tydligt att du har lyckas skalat bort så mycket fett som möjligt från kroppen för att kunna visa din muskeldefinition mer tydligare.
Sverige kanske ska tänka på att ta in en ny klass –Classic Physique! Det tror jag på.

17tyngre6BackSKKFjpgMINDRsdsdE.jpg

Sexy back! foto by @awfotocenter denna bild var från Tyngre Classic 6

Jag har haft mer tid och ta in flera klinter som jag hjälper med både kost o träning, därför har jag inte riktigt haft tid att skriva på bloggen. Det är verkligen kul att få följa deras resa. Dom flesta har lyckas nå sina mål och det känns riktigt bra, sen är det otroligt viktigt att inte tappa -utan hela tiden hitta en balans i livet med både kost, jobb, träning och sömn. Jag själv fightas med det hela tiden. Sen är det viktigt att dina tankar är med dig, om du är på gymmet, skolan eller på jobbet. Har du tankarna på andra stället är det lätt att tappa fokus så ha tankarna på rätt ställe och plats hela tiden.

Många av mina klinter som jag hjälper brukar jag sätta på en detoxkur i början. Detta brukar även jag själv göra minst 1-2 gånger per år. Du kan detoxa på olika sätt men jag brukar rekommendera UltraDetox och UltraBalans från Holistic eftersom dom produkterna har jag själv kört med många år. UltraDetox är en kur med psylliumfröskal och 35 örter som främjar tarmfloran och renar kroppen. UltraBalans är kapslar med tio olika örter som renar tarmen, balanserar tarmfloran, avlastar levern och motverkar svullen mage.

Två gånger per dag under tre till sex veckor tar man två rågade teskedar av pulver som består av mycket fibrer och en naturlig blandning av 35 effektiva örter som effektivt renar tarmar, lever, njurar, lungor och hud. Se till att dricka minst tre deciliter vatten till.
* Innehåller mycket fibrer.
* Renar effektivt tarmarna.
* Är bra vid trög mage.
* Renar, reparerar, stärker och vitaliserar din kropp

detox-paket.jpg

finns hos Hälsa i Motala

På gymmet har det också hänt mycket saker. Vi har lyckas få upp en till lampa vid poserings hörnet och ljuset är riktigt bra nu. Svårt att inte dra sig dit och kolla in formen liksom haha (dock är min form helt borta). Det har landat en nya grym maskin från Gymleco till oss en hipthrust maskin plateloaded. Den är redan mycket populär och tar enligt mig själv riktigt bra på röven och baksida ben. Jag går fortfarande med en sjuk träningsvärk i arslet, senast jag körde den. Märkte även att den tog lite annorlunda beroende på hur du hade dina fötter på fotplattan ( smalt, brett eller mitt i mellan.)
Nu jäklar ska det byggas mer röv på gymmet!

Unknown.jpeg

Gymlecos hipthrust maskin

Sen har en liten dröm typ gått i uppfyllelse för mig, äntligen har vi fått råd med en eleiko PL squat stand bänk som kommer vara helt i svart. För er som inte vet exakt vad det är så är det en IPF-godkänd mekanisk knäböjsställning och bänk i knock down-konstruktion. Höj- och sänkbar i 25 mm:s steg. Hopfällbara övre stolpar. Stor fotplatta för säkert stöd. Flyttbart och höjdjusterbart safety rack. En riktigt rejäl bänk som enkelt kan avlägsnas från ställningen. Jag vet att mina nya ”PB i bänk” kommer göras i denna och många andras säkert.

eleiko-pl-squat-standbench.jpg

tomten kom tidigare i år! <3

Jag håller på att planera även vårt stora 3 års jubileum som kommer hållas den 25 November helgen innan fitnessfestivalen och Luciapokalen. Luciapokalen är även Sveriges äldsta nybörjartävling och det var där jag började tävla första gång i mitt liv och lyckades vinna guld. Man kan säga
det var mitt startskott på min karriär inom bodybuildning. Våran legend Ove Rytter kommer även sponsra med fribiljetter till fitness festivalen som kommer finnas i några av goodiebagsen. Så detta får ni verkligen inte missa. Två grymma helger i rad!!!

#SuperSM2017-Vad händer nu?

Hej kära medlemmar/följare!

En vecka har redan svept förbi från Super SM i Västerås och det vart en riktig lång helg där för mig och Anna, vi åkte redan upp torsdagen den 28 september och checkade in på ett av tävlingshotellen som SKKF hade på sin hemsida. Jag hade lagt om min plan från tävlingen ( Tyngre Classic 6 ) och tanken var att börja fylla upp mig mycket tidigare denna gång på SM. Nu hade jag den exakta vikten som jag får väga mig in på, och den var nu sparad från förra tävlingen. När det gäller Classic bodybuilding ( CBB ) då är det både längd och vikt som räknas och jag tävlar i den längsta klassen +180 cm. Tömningsveckan kändes bra, jag låg på den vikt jag skulle hela tiden och bollade inte allt för mycket med saltet, men drack på som vanligt med allt vatten. Jag låg på mycket kosttillskott av kalium, mct-olja, magnesium, CLA, ALA och en produkt som heter waterloss (watercut) bra innan invägning eller inför en tävling, tycker jag. För på slutet vill man torka ut riktigt ordentligt, och jag vart riktigt torr kan jag lova, munnen kändes som öken och läpparna klibba ihop sig, suget efter lite vatten går inte beskriva här. Jag klarade min invägning med knappt 0,7 kg tillgodo och hade redan börjat fylla på med massa matlådor dagen innan och kunde nu fortsätta ösa på med mer mat.

På fredag var det ju invägning och idag tävlade mina teammedlemmar Jerker ”JJ” Johansson och Madeleine Wallberg (båda skulle tävla på söndag också, så dom tävlade 2 gånger under denna helg). Jag försökte hinna att se så mycket jag kunde men hade fullt upp med mig själv så var svårt, även denna dag bytte jag och Anna hotell eftersom vi inte kom överens med personalen på hotellet. Dagen innan var det helt okej att ha mina matlådor nere i deras kyl (hade rätt mycket) och dom skulle hjälpa mig fixa mer mat dagen efter men dom som hade lovat jobbade tydligen inte nästa dag utan det var nya personal och jag fick då inte den hjälp som jag hade blivit lovad. När man dietar och ska tävla så vill man att allt ska vara perfekt och bara flyt på! Vi orkade inte ta denna diskussion så vi valde att byta hotell. Det nya hotellet som inte var klassat som tävlingshotell hjälpte till med allt och det var inga konstigheter, kanon bra verkligen. Så det var skönt att det löste sig där. Jag fortsatte att ladda på med mer mat och höll inte igen som jag gjorde lite på Tyngre Classic 6, utan vågade ösa på lite mer. Strax innan läggdags så testa jag för första gången i min tävlingskarriär att svepa ett stort glas vin. Det var gott för var redan ganska uttorkad så ett kallt glas vin gick ner väldigt lätt. Detta ska även hjälpa till att torka ut mer innan en tävlingsdag (alkoholen). Vet ej om det gjorde nån större skillnad men sov lite skönare i min svarta sovsäck tyckte jag haha. Den här gången körde jag och Anna färgen helt själva, så vi slapp att stressa ner fram och tillbaka från hotellet och Arenan.

IMG_1396.jpg

Det hotell vi bodde på resten av vistelsen under SM. Elite stadshotell Västerås 5/5 stjärnor.

Lördag och ”gameday”, den stora dagen var äntligen här och jag var uppe skapligt och skulle börja ladda på mer med hotellfrukost. Det var bara det att jag hade missat att frukosten som serverandes halv åtta och inte halv sju som jag trodde. Så det var bara att vänta. Jag passa på att posera mycket och kolla formen hela tiden det kändes bra, allt satt som det skulle och jag vart mer fyllig och torr.
Vi la sista lagret av färg och börja sen åka mot Arenan. Väl där så får jag reda på att det blir lite försenat och vi kommer att kliva upp på scenen strax efter 15:00. Alla vi som skulle tävla mot varandra låg där backstage med benen i högläge och väntade, vi börja snacka mycket med varandra och kändes man fick bra kontakt med dessa snubbar. Shawn ”Flexatron” Rhoden gled runt backstage och skulle strax upp och gästposera på SM, riktigt kul att SKKF lyckades få hit honom.
Man känner på nåt sett att man har en förbindelse med dessa människor som man tävlar emot. -Vi brinner för samma sak, vi alla har kämpat på sitt sätt hela vägen hit till SM, och på nåt sätt så känns de som alla är vinnare i mina ögon redan här, men det skulle snart avgöras och bedömas av domare. Jag fick bra kontakt med dom killarna jag förlorat tidigare emot och suget att ta revansch emot dom var stor. Jag hoppades på att jag skulle ta dom idag. En till som jag snackade mycket med var veteranen Fredrik ström ”Siggebuster” som hade vunnit sin CBB-klass (veteran) kvällen innan. Även han körde på 2 tävlingar denna helg och skulle köra sin andra mot oss nu. Tävlingen rullade på och vi var ett riktigt starkt startfält, jag tror det var den bästa CBB klassen på många år, alla var riktigt vassa (riktigt jämt). Men det är bara 6st som går vidare till finalen. Jag gick vidare och det kändes grymt bra. Jag och Roman snackade ihop oss på backstage och planera lite roliga saker inför pose down (som vi även gjorde på Tyngre Classic 6) -vi ville ge publiken något lite extra såklart. När jag kliv ut på scenen så hörde jag mitt namn och folk hejade galet på mig, jag hade utan tvekan den bästa hejaklacken i publiken! Det kände som hela gymmet och Motala var på plats haha. Hade domare satt poäng här hade jag lätt fått en mycket bättre placering. Men publiks-poäng är tyvärr inget som dom sätter poäng för haha. I rond 2 var jag riktigt torr och kände mig nästan lite borta i skallen. Man pumpar upp sig backstage innan man kliver upp på scenen och tror jag hade pumpat på lite för mycket, jag ville bara dricka en iskall Nocco (äpple). Jag klara mig ifrån krampen men det är för att jag käka mycket magnesium dagarna innan tävling. Rond 3 känns mycket bättre och tycker att jag sätter mitt fri-program bra. Bättre än vad jag gjorde på tyngre!

HELALINEUPSMLITEN.jpg

Hela lineup CBB +180 senior klassen ( jag är i mitten ) foto by @awfotocenter
LINEUPTOP6prisMINDRE.jpg

Hela lineup top 6 CBB +180 senior klassen som går vidare till finalen ( jag är näst längst till höger ) foto by @awfotocenter
TOP3SMMINDRE.jpg

Top 3 CBB +180 senior klassen, alla går vidare till Nordiska mästerskapet foto by @awfotocenter

Men jag slutar tyvärr på en 5:e plats hela lineupen var som sagt riktigt vass och jag kan tänka mig att det var riktigt svårt att bedöma denna gång, sen hade man väl önskat att man hade placerat sig något bättre. Detta är min sämsta placering i min karriär så det var tråkigt att hamna just där, drömmen att vinna SM och få tävla på Nordiska mästerskapet känns nu väldigt långt borta. Men jag får vara nöjd ändå, detta var mitt första SM och nu får jag helt enkelt låsa in mig på gymmet och bygga upp mig igen.
På kvällen efter tävlingen vart det såklart burgare, vi hade hört talas om ett ställe i Västerås ”Bra Hak” och det var riktigt bra kan jag säga.

sideposeSMlitttennnn.jpg

Nu skulle denna kropp äntligen få i sig lite burgare! foto by @awfotocenter
SEXYBACKsmLITENNNN.jpg

Jag tror det är rygg tatueringen längst ner som kan vara så att jag förlorar poäng ( den döljer lite av julgranen men ej säker ) foto by @awfotocenter

Men ska göra en liten snabb-lista på mina favorit ställen just nu (Burgarställen):

1. Burgers & Bangers (Norrköping)
2. Bada Bing Burger (Jönköping)
3. Bra Hak Burgers (Västerås)
4. Svenska Hamburger köket (Stockholm)
5. Stångebro Gatukök (Linköping)
6. Lasse på Heden (Göteborg)
7. Max Hamburgare (Linköping & Mjölby)
8. McDonalds (överallt)
9. Enellys Burger Bar (Örebro)

2E5DC2B6-A19B-41BA-836C-C473F7EEBAEC.JPG

Top 4 burgarställen 🙂

Läste en bra artikel även från Tyngres hemsida där dom berättar lite mer om tävlingen från Tyngre Classic 6. Se länk:

http://tyngre.se/artiklar/tyngre-classic-vi-dag-2/

Där får jag reda på att jag kan ha blivit ner bedömd pga. min tatuering och jag hoppas att det inte var så nu på SM också. Jag var tydligen klart hårdast på scen på Tyngre och på SM. Men det räckte tydligen inte till. Men jag är nöjd att jag var hårdast iallafall. Nästa tävling får jag testa ”cover up” min tatuering, det går att spraytana över dom, vet et ej hur bra det blir dock. Men värt att testa isånnafall.

Söndag och sista dagen på så kallade #superSM2017, det har vart sjukt många som deltog detta år och det kändes att detta är verkligen en stor tävling. Ett SM är ju ett SM. Man försöker smälta in allt från tävlingsdagen men det tar som sagt några dagar att göra det. Idag satt man i publiken och heja fram sina team medlemmar och det kändes grymt skönt, riktigt kul och avslappnat. Jag visste ju hur hårt både Madde och Jerker hade kämpat sig hit till SM och det är grymt kul att följa deras resa till scenen! Två riktiga förebilder och inspirationer för mig som tävlade 2 gånger under ett SM, så himla bra.

Vad händer nu?
Efter en sån här tävling satsning kan tankarna snurra lite. Det kan även kännas konstig nu när man inte har nåt direkt mål eller nån tävling att köra. Det kan nästan kännas lite tomt en saknad, det är så känner jag i alla fall. Men det ska bli skönt att vila kroppen och ta igen all tid man missat med flickvän, familj och vänner även kunna äta lite mer normalt. Lägga mer tid på mina klienter och på gymmet. Jag håller faktiskt på planera inför för vårt stora 3-års jubileum som jag vill ska bli riktigt grymt såklart (har ni några bra idéer och så kom gärna med det) även matlådorna håller på att uppgraderas och vi har fått in dom nya Barebells produkterna, salty peanuts och vanilj milkshake. Jag har tryckt upp massa gratis engångskort, en gratis prova på vecka, massa klistermärken så säg till i receptionen om ni är intresserade.

1D191919-A2DE-4A6F-BF59-9054FC9C8467.jpg

Kommer äta ihjäl mig på dessa 🙂 #barebells

-Men jag kommer snart köra igång på min ”clean-bulk” kostschema. Kommer även lägga om mitt egna träningsprogram och bygga mer styrka och massa på överkroppen (har kört på Y3T upplägget länge nu). Det ska bli riktigt kul att bolla om lite. Brukar kalla detta för ”uppbyggnadsfasen” och den är minst lika viktigt som en diet om man ska tävla vidare eller bygga på sig mer massa och volym. Sen får vi se när och var jag kliver upp igen, men kommer inte spika nåt just nu. Det är mycket som händer inom IFBB med pro card osv. så ska kolla upp mer vad som gäller här i framtiden.

Nu krigar vi vidare, mot nya mål!

Mvh Viktor på MFC

Super SM, PVO & 5 Specialare

Hej kära medlemmar/följare!

-Nu är det inte långt kvar inför Super SM i Västerås som kommer hållas denna helg. Detta blir min största satsning i min karriär inom Classic bodybuilding och mitt första SM som jag tävlar. Veckan har gått väldigt fort från förra helgens tävling och det börjar kännas i kroppen. Trodde inte det skulle vara så svårt att kliva på en tömning till och hålla dieten inför SM, men det var tuffare än vad jag trodde. Suget efter nåt riktigt gött är enormt, och nu är det bara jobbigt att se folk som lägger upp massa god mat på sina instagram. Jag följer vissa hamburgarkonton men måste sluta följa dessa för det blir för jobbigt att se i flödet kan jag lova haha. Jag har redan nu kollat upp vilka burgarställen det finns i Västerås som jag kan äta på efter tävlingen och hittat två stycken som verkar riktigt lovande ut. Nu längtar jag verkligen att få fylla ut och denna gång ska jag jag fylla ut lite mer än vad jag gjorde på Tyngre Classic. När jag menar med att ”fylla ut” ordentligt är att jag laddar på med massor av kolhydrater. Har slipat om mitt schema lite annorlunda inför SM och hoppas på kliva upp med en ännu bättre, vassare och mer fylligare form.

Denna vecka kom nya Body tidningen ut där jag medverkade i ”5 specialare” med mig. Fem riktigt goa övningar med gummiband som ni måste testa på gymmet tycker jag. Mina favoriter av dessa övningar är raka mark med gummiband och liggande lårcurl med gummiband. Men ni kan läsa mer av detta i Body tidningen som bland annat ligger nere på gymmet.

DIPSFESTLITENN.jpg

foto av Seth Janson " 5 specialare " signerade av mig
specialrenmarkLITEN.jpg

En av favoriterna bland dom " 5 specialare "

Det händer mycket nu inom fitness världen och massor av tävlingar rullar på. Mr. Olympia var ju samma helg som Tyngre Classic där Phil Heath står som regerande mästare, 7 gången i rad nu och vunnit lika många titlar som Arnold Schwarzenegger gjorde i sin karriär. Jag följer även Classic Physique, en gren som finns i USA som motsvarar nästan som Classic bodybuildning här i Sverige lite annorlunda regler och dom kör med andra byxor. En gren som jag tycker borde komma till Sverige också. En snubbe som jag följer lite extra heter Chris Bumstead och gillar hans fysik och verkar vara en skön och rolig snubbe. Han var nära att vinna men gjorde som jag -kom 2:a. Kanske därför jag gillar honom lite extra haha.

Chris_Bumstead_1.jpg

Så här ser Chris Bumstead ut när han stod på scenen på Olympia i år. Riktigt grym fysik har han. Som ni ser använder dom boxer-shorts istället för vanliga tighta tävlings-trunks. Detta är gren som jag skulle kunna tänka mig tävla i framtiden.

Denna helg var det Arnold Classic Europa i Barcelona och minns mycket väl när jag var där förra året, då jag fick det som pris från Lucia Pokalen 2015 där jag vann min fösta tävling. Där jag och ett gäng tillsammans med Ove Rytter fick äta middag med själva Arnold Schwarzenegger. Det var verkligen ett minne för livet, så lite tråkigt att man inte var där på plats i år. Men det var flera svenska atleter som var där och tävlade, och jag själv har gått i dom tankar att köra den tävlingen nångång. Barcelona är en grym och häftig stad för övrigt och det är lätt värt att åka dit och bara chilla. Det också inte långt kvar till Lucia Pokalen som är en av Sveriges äldsta nybörjar tävling och du kan redan nu gå in och nominera på Årets Guldhjärta i olika kategorier. Guldhjärtat är träningsvärldens motsvarighet till Oscar Galan, så in nominera oss eller mig om ni vill. Det vore grymt kul om vi vart nominerade tex. till Året Gym eller nåt liknade.

Här är länken om ni vill gå in och nominera:
http://www.fitnessfestivalen.se/aktuellt/till-vem
-ger-du-ditt-hjarta?sc_lang=sv-se

Arnold och vi 1LIRTEN.jpg

Här är hela gänget tillsammans med Arnold. Jag står strax bakom honom och har min högra hand på hans vänstra axel haha 🙂 "efter det vart jag terminated."

På gymmet har det också hänt lite fast jag lagt min mesta tid nu inför tävlingarna, men vi har snyggat till framsidan på gymmet med att klistra upp Motala Fitness Center loggan på våra 4 stora fönster som ni kanske har märkt. Vi har börjat och testa sälja våra egna ” Proteindrinkar på gymmet ” som vi mixar med massa gott. Smidigt för dig som kanske har glömt ditt protein/aminosyror eller PVO hemma, så kan du enkelt bara säga till oss i kassan eller på gymmet så fixar vi till dig! -Istället för att gå ut på krogen en helg och svepa massa onyttiga drinkar så kom in till oss och häng på helgerna och ta en proteindrink och träna. Det är mycket godare och nyttigare kan jag lova haha. Vi fick in vårt egna märke av PVO-shot förra veckan och dom tog slut väldigt fort, så jobbar på att få in mer såklart riktigt kul att den vart så populär direkt.

Denna vecka kommer vara väldigt tuff för mig så kanske inte kommer synas så mycket eller vara jätte trevlig på gymmet men ska försöka göra mitt bästa såklart. -Kommer nu lägga sista krutet inför SM sen efter det får jag njuta och hjälpa alla mina klienter igen. Ni får inte glömma bort att boka biljett och komma och heja på alla i vårt team som kör nu i helgen. -Kommer bli en grym helg i Västerås och Team Motala Fitness Center kommer visa SM vad vi går för. Så vi behöver allt ert stöd och support så mycket vi bara kan såklart!

Nu köttar vi denna vecka!!

LITENPVO.jpg

"EN PVO SHOT SÅ KICKAR VI IGÅNG DENNA VECKA!"

Mvh Viktor på MFC

Tyngre, Hårdhet och massa?

Hej kära medlemmar/följare!

Äntligen har man landat lite från helgens tävling som har vart. Nu är den första tävlingen gjord för i år, Tyngre Classic 6 och det kändes riktigt bra! En tävling som är bra arrangerat och riktigt kul att köra, jag följde min plan till punkt och prickar och klev upp på scenen med ett riktigt bra självförtroende, poseringen hade jag jobbat mer på, lagt mer träning på överkroppen osv. –Jag kände verkligen att jag hade saknat detta, känslan att få kliva upp igen, att äntligen få visa vilket slit man har gjort med kroppen! -Jag var mer taggad än nånsin. Att känna spraytan lukten backstage, alla grymma atleter/coacher som brinner för denna sport lika mycket som en annan gör! Alla goda kolhydrater som man laddar på med, benen i högläge, törsten efter vatten när man kliver av scenen, sovsäck på hotellet och riskokare osv. Allt detta är så himla nice och värt i slutändan. Även om det är ett riktigt hårt slit för knappt 20 minuter på scenen om man ens går vidare till final och får köra sitt fri program. Men mitt stöd från hela mitt gym har vart det bästa, vilken energi och support jag har fått det är helt sjukt underbart. Ni är min drivkraft och utan er hade jag aldrig lyckas stå här på scenen, dom företagen vi har samarbete med i Teamet har också vart till stor hjälp det har underlättat massor och det är kanske därför det gått så bra som det har gjort med. Vill även tacka alla som var uppe nu i helgen och heja på mig medlemmar/klienter och följare, jag tror ni hördes bäst i hela Solnahallen haha, ”lilla Motala” kommer och tar Stockholm med storm. Det är kärlek och respekt! <3

MAGEBENtyngre6BLOGG.jpg

Mage/ben pose!! [ bild tagen av Anna Wärn fotostudio ]

Hur gick det nu då?
Det vart en andra placering igen för mig på denna tävling och det börjar kännas som en ond cirkel haha, Tyngre vill inte att jag ska få guld. Det är så nära hela tiden och denna gång var poäng skillnaden inte särskilt stor.

Här är länk till resultatet:
http://www.skkf.org/n.864/tyngre-classic-vi-resul
ts.aspx

Hårdhet eller massa?

Min plan var också att jag skulle kliva in som hårdast sen sist jag körde denna tävling och tyckte jag lyckades med det. Fått höra nu i efterhand att jag var klart hårdast på scenen och det är jag riktigt nöjd med att höra, för det var planen. Det är ju det Classic Bodybuilding går ut på. -Låg fett procent, smal midja, V-formad, bra linjer och snygga poser. Min fett procent låg strax under 3% och på invägningen så hade jag 1 kg tillgodo till min max vikt som jag fick väga mig in på. Så nu var det bara att börja fylla ut ordentligt. SKKF har ju oftast längden sparad sen tidigare tävlingar men fick mäta om mig igen och fick en ny längd= en ny vikt att väga in på.

INVägningentyngre6BLOGG.jpg

Här en bild på invägningen, då man var helt tom i kroppen, ingen färg eller något bra ljus haha. -Försöker även bli så lång jag bara kan. Blek fis nummer ett! "Guld trunksen" var på iallafall från @tailormadebyemma
[ bild tagen av Anna Wärn ]
FullSizeRender.jpg

"Guldiga trunks kalsonger" ( vågar man ha på sig dessa nere i Varamon? )

Denna gång hade jag kontaktat Emma Melin som skräddarsyr special trunks till folk som tävlar och jag kände att jag vill ha nåt nytt och roligt. Så när jag gick vidare till finalen så åkte dom på -mina ”guldiga” trunks haha. -Jag tänkte att det ger mig mer tur när jag har dom på mig. Domarna kanske ser, där har vi han som ska ha guld helt enkelt. Men det vart ju tyvärr inte så haha. Det bästa är ju att jag har en ny chans till knappt om två veckor nu på SM i Västerås och jag är mer revansch sugen än någonsin. Båda dom jag har möt och förlorat emot kommer även ställa upp på denna tävling och hur grymt hade det inte varit om jag lyckas ta dom båda på SM. -Visst många säger att man tävlar mot sig själva och det gör ju också, men det är ju flera som står där på scenen och dom tävlar jag också emot och klart man vill vinna. Jag har en ny plan och ska ge allt och snart börjar jag igen med min tömningsvecka. Kan bli så att det luktar lite fisk på gymmet igen sen. Som Anna sa -istället för Motala fitness center, så blir det Motala fisk center under sista veckan mot SM haha.

Under denna diet ca 16 veckor nu:

ca. 85 timmar = Trappjäveln ( övrig cardio ) motsvarar ungefär 3 hela dagar och 13 timmar på trappan om man kör det i ett streck.
ca. 195 timmar = Gymträning/stretchning och posering
x antal timmar i köket = vet ej men mycket haha

Ha det bäst och kriga vidare!!

ALEXKRAMARBLOGGEN.jpg

Då tackar jag för mig och denna tävling från Tyngre Classic 6. Fick en fin kram av Alex "Tyngre" Danielsson som är en av alla i Tyngre som skapat och arrangerat denna grymma tävling för oss atleter. Kanon tävling som vanligt. Grymt jobbat! -Snubben till vänster är Roman om ni undrar. [ foto Anna Wärn ]

En GRYM medlem helt enkelt!

Hej kära medlemmar/följare!

Måste lyfta fram en av våra grymma medlemmar som ska köra nu i helgen på Tyngre. Hon är en av våra Team medlemmar och är hur duktig som helst, ni som inte har sett henne på gymmet eller vet vem det är -så kan jag säga så här, hon köttar hårt och får ihop de både med jobb, familj och träning på nåt sjukt sett. Bara det är hur imponerande som helst. En riktigt förebild för många kan jag lova. Denna människa sprider enorm stor glädje på gymmet som gör att man bara blir så sjukt glad att se henne där. Som sagt ni kan inte missa henne! (kan även avslöja att hon är en gammal lärare till mig också) -Nu håller vi tummarna för Madeleine Wallberg som kör all in för Team Motala fitness center i helgen!

Här är Maddes egna ord inför sin nästa tävling:

-Om två dagar är det dags.
När jag gjorde min andra tävling 2015 och inte placerade mig speciellt bra, var besvikelsen stor. Jag bestämde där och då att ge träningen minst ett år om jag skulle tävla igen.
Nu, två år senare, känner jag mig redo. Att få till min symmetri har varit mitt främsta mål, dvs bygga axlar och ben. Och förstås rumpa. Men vägen dit är lång. Många timmar på gymmet, cardio periodvis och full koll på maten. I kombination med heltidsjobb och familj med två unga barn, krävs det disciplin och engagemang. Sömnen har ju tyvärr varit min störst brist, för det blir inte många timmar kvar på dygnet när det är fullt ös.
Men att tävla är absolut det roligaste jag gjort! Varje träningspass har varit ett steg närmare och även de allra sämsta pass har ändå känts ok. Att tröttna finns bara inte.
Jag bestämde mig att köra Tyngre VI nu på hösten mest för att kunna dieta under sommaren och vila mycket mellan passen. Vanligtvis äter jag redan bra och har egentligen inte mycket att förändra i början av dieten. Den stora skillnaden är att jag är noggrannare med mängden och har färre ätardagar. Det roliga med tävling är ju att få se vad som gömmer sig under allt fluff och om man har lyckats bygga tillräckligt. De sista veckorna är otroligt spännande när fettet släpper och separationerna blir synliga. Otroligt fascinerande vad man kan göra med kroppen. Och nu är det bara två dagar kvar och massor att göra
Som tjej är det mycket som ska fixas; hår, make up, naglar, fransar, bikini och skor. När min bikini kom blev jag helt extatisk! Så vacker
Nu är det tömning och kroppen ska bli riktigt rippad. Så häftigt.
Next stop: Tyngre Classic VI, bodyfitness masters and senior +168cm
Kom o heja!!

Eller följ min insta;
https://www.instagram.com/madtoyra/

21744775_745625902310924_1920216630_o.jpg

Blivit många timmar nere på gymmet kan jag lova! 🙂

Bild tagen av Anna Wärn

TEAM MOTALA FITNESS CENTER

Hej kära medlemmar/följare!

Jag tänkte försöka skriva av mig här i sista skedet. Energin är verkligen lika med noll just nu och jag känner att det är extremt tufft. Texten kanske blir slarviga och otydlig men ska försöka skriva så bra jag kan. Vi är nu inne i dom sista dagarna innan min första tävling för i år och ni undrar säkert hur jag mår och allt. Visst jag mår bra och jag följer min plan till punkt och prickar. Viktigt att man inte glider av vägen nu när man har en plan att följa. (det har ju som sagt vart en lång diet så nu vill man inte ”faila” på slutet) – Känner mig väldigt tom i kroppen, men det ska jag! Det man gör just nu är verkligen inte det hälsosammaste för kroppen. Men så är det ju i alla sporter när det blir på en riktig hög nivå.
Mina sista dagar har intaget av kalorier bara legat på 818. –Ja du hörde rätt 818 kcal, det är som en lyxigt mellanmål för en del. (en burk ben&jerry ligger på 2000 kcal och det trycker man ju lätt i sig en hel haha) Då kan du tänka dig med min storlek och vikt på kroppen få ligga så lågt under en hel dag, det är verkligen inte optimalt. MEN som sagt detta krävs om jag ska kunna klara min invägning och stå på scenen igen. Invägningen är på fredag 14:00, jag kommer försöka lägga upp så mycket jag kan på min insta-story, snapchat även på Motala fitness centers insta-story så ni kan följa mig vad som händer och sker innan scenen. Annars åker ni upp och kollar helt enkelt.

Våra grymma Team kläder kom även denna vecka och vart hur bra som helst, älskar dom! Som sagt är ni intresserade och går i tävlingstankar så tveka inte att prata med mig nere på gymmet eller skriv till oss på våran hemsida. -Som sagt mitt mål är kunna skapa det bästa teamet så det underlättar så gott det bara går för just DIG som vill tävla. Det är mycket att tänka på inför en stor satsning och då kan det vara extremt bra och få så mycket hjälp man bara kan, för på slutet när det är som tuffast kanske man inte vill ha allt för mycket att tänka på ( jag vill helst inte det i alla fall) utan bara kunna fokusera på det man ska. Jag vill underlätta så mycket det bara går. Därför vi just samarbetar med dom bästa såklart.

Dom företagen som är med och sponsrar är Hälsa i Motala där du får bra rabatter och mycket kunskap, tips och råd som kan vara guld värt för dig som ska tävla.

Vi har Annas foto center som kommer även vara på plats under alla tävlingar och fota dom atleter som är med i teamet. Även från mässan och hela tävling såklart. Tveka inte fråga henne om ni vil ha några grymma bilder. Som sagt man kanske är i sin bästa livs form och jag personligen tycker då att det är väldigt nice att kunna spara det och se tillbaka vad man har åstadkommit. En bild är ett minne för livet. Annas lokal ligger också granne till oss vid gymmet precis.

Sist men inte minst Riittas Muskel hälsa, dessa 2 personer både Bertil och Riitta har en lång erfarenhet, extremt duktiga massörer och gör verkligen underverk på våra atleter. Jag har själv kört hos Bertil en gång i veckan nu under hela min satsning för tävlingarna och det har hjälpt massor kan jag lova, även här har du som tävlande få bra rabatter.

Länk till våran hemsida:
https://www.motalafitness.center/lnkar/

-Måste även lyfta fram Joakim Hultqvist som är både är en medlem och våran massör på gymmet. Även han har hjälpt mig massor och är snart klar med sin utbildning på Bergqvist massage och friskvård i Linköping. Han har sin lokal dörr i dörr med vårat gym. Mitt mål är försöka få ett riktigt fitness center i hela byggnaden där dom bästa samlas på ett och samma ställe. -Som jag sa tidigare allt för att kunna underlätta för det mesta för DIG som tränar och vill tävlar såklart.

Motala fitness fuel som är våra matlådor på gymmet har blivit riktigt bra och populära, det har också underlättat massor för både mig och mina medlemmar som tränar här nere. Kan även tipsa om att vildsvinfärsen kommer snart vara tillbaka i kylen. Dessa lådor är verkligen från ”skog till ditt bord” mer närproducerat och ekologiskt kött går inte att få tag på. Fullproppat med protein som vi alla på gymmet älskar såklart haha, max 5 % fett. Jag har nästan under hela min diet bara kört närproducerat och färska råvaror och när man bor så här på landet så är det perfekt att kunna hitta dessa bönder och jägare. Visst det kanske är lite jobb med att leta osv, men det går om man bara vill och det behöver inte bli så himla dyrt nån krona extra för bra mat och närproducerat är verkligen värt det, tycker jag.

Tänkte visa mitt träningsschema för denna vecka hur det har sett ut.
1 vecka innan tävling, lördag till lördag

• Dag 1
Morgon cardio ca: 1 timme
Bröst/triceps/axlar
Låg på 1798 kcal

• Dag2
Morgon cardio ca: 1 timme
Rygg/biceps
Låg på 1798 kcal

• Dag 3
Helkropp ( bara överkroppen ) Minst 2 övningar per muskel grupp 15/20 reps
Avslutade 20 min trappan *mer om vikten inte stämmer
Låg på 1798 kcal

• Dag 4
Helkropp ( samma som ovan)
Avslutade 20 min trappan *mer om vikten inte stämmer
Låg på 818 kcal

• Dag 5
Helkropp ( samma som ovan )
Avslutade 20 min trappan *mer om vikten inte stämmer
Låg på 818 kcal

• Dag 6
3-dagar innan tävling. Vilar, inte stressa utan tar det lugnt.
Förbereder för resan upp och invägningen på fredagen 14:00.
Kommer ligga på 250 kcal fram till lunch.

Som jag sa i början energin är lika med noll så nu blir det -over and out!!
-Men jag kan säga er så här ATT jag har nog ALDRIG vart så här taggad och motiverad som jag är i dagsläget och vill nu bara kliva upp kan jag lova. Som sagt går in hel-hjärtat på detta och ni medlemmar, mina klienter och alla som följer mig har verkligen visat erat stöd! Det värmer massor. Vi ses nu i Stockholm och jag vet ju att ni hejar på mig hela vägen. Sen har vi även Madeleine Wallberg som kommer att tävla för vårat team på Tyngre Classic. Kommer berätta mer om henne i bloggen såklart längre fram. Sen våran bästa veteran Jerker ”JJ” Johansson som kör SM i Västerås om dryga 2 veckor. Missa inte detta. -Kommer bli grymt!!

Ha det bäst så ses vi på Tyngre och SM.

-nu ska jag äta mina 6 äggvitor 150 g ”vit firre” och försöka sova. Peace

bodytogbilMINDRE1.jpg

Tömningsvecka, Tyngre Classic & Melon Crush

Hej kära medlemmar/följare!

-Det åter dags för mig att göra ett blogg inlägg tänkte jag, -brukar ju köra söndagar men känner att jag passar på nu när jag väl har orken kvar inför slutet här. Även om det är väldigt mycket just nu så vill jag ändå dela med mig till er vad som händer. Idag började min så kallade ”tömningsvecka” inför tyngre Classic 6. En tävling som jag har tävlat i tidigare, en bra tävling som är väldigt noga arrangerat och dom är väldigt generösa mot alla atleter. På-laddnings bord, smink och make up för håret -allt sånt fixar dom på plats och det underlättar massor för oss som tävlar. ”Godis bordet” kan vara lite farligt dock -lätt att man laddar på för mycket så var försiktiga när ni går förbi där haha! Annars går allt smidigt och enkelt, så går ni i tävlings tankar tveka inte -kör Tyngre nån gång! Om ni undra vart jag placerade mig när jag körde den tävling första gången så blev jag 2:a. Domarna gav mig rätt höga poäng (34) om minns rätt och jag var faktiskt inte ens nära 1:an. Som hade (16 poäng) Han var grym riktigt vass minns jag. Har även hört att jag kommer få möta honom igen på SM i Västerås så ska bli riktigt kul. En så kallade re-match! Mina ben är väl dom som alltid vart mitt ess på bordet och lyckas alltid få dom riktigt bra form. Men denna gång har jag lagt om träningen rätt mycket och mer fokus på min överkropp istället. Jag vill ju se så symmetriskt ut som möjligt och inte bara att folk lägger märke på benen utan resten av överkroppen med. Så vi får se vad domarna säger och vad ni kära följare/medlemmar och publik vad ni nu tycker sen när det väl är game Day! Det är ju lite det Classic bodybuilding handlar om -du ska ha en helhet se så jämn ut som möjligt och symmetriskt, sen finns det ju olika klasser med, men den jag kör är seniorer plus 180 cm. Då räknar man så här över 180 cm max vikt [kg] = (längd[cm] – 100) + 8 [kg]. Så får jag fram ett resultat av vad jag får väga mig in på. Jag minns att jag var 100 gram till godo precis till min max vikt förra tävlingen och jag fick pressa ner mig i en bastu för lyckas väga mig in precis. Denna gång ska det inte behövas men jag lär nog ligga precis på gränsen igen. Tanken har slagit mig, om jag försätter bör jag gå upp i en annan vikt klass och då blir det vanlig Bodybuilding plus 90 kg. Men har alltid gillat den klassiska så svårt att släppa mig därifrån. Men vi får se vad framtiden säger.

TYNGRE2plats2.jpg

Här bild från min första tävling på Tyngre Classic. Jag till vänster, Arben Dashaj i mitten som vann och Roman Hassan till höger som kom 3:a. Båda kommer jag möta igen och många andra grymma atleter.

Vad innebär tömningsvecka?
Detta är slut tappen inför en tävling satsning, man kan ju även göra en ”liten tömning” som jag brukar kalla det om man kanske ska göra nån foto-session eller göra nåt modell jobb eller om du bara vill se riktigt vass ut på stranden för en helg haha. Tömningsveckan ser väldigt olika ut för alla och det finns många sett eller -jag brukar säga att det finns egentligen bara 2 sett. 1 som är lite lättare och mer ”save” och ett som är lite svårare men om du lyckas bemästra den så kan det bli en sjukt form på scenen. Men det är sånt man lär sig mer och mer av för varje tävling som går. Klart du blir bättre och får mer erfarenhet av att tävla, och man kan lättare se tillbaka vad man kanske gjorde för fel eller behöver förbättra hela tiden. Sen måste man våga testa nåt nytt med. Jag delar även en länk som Body har på sin sida där ni kan läsa lite mera om tömningen.

https://www.body.se/artiklar/nyheter/20110215/7-da
gar-till-formen-toppa-dig-som-ett-proffs

-Jag kommer köra en sen kolhydratsladdning och försöka fylla ut riktigt ordentligt,
den svåra varianten. Kolhydratsladdningen bör stå i relation till hur ditt kolhydratsintag
har sett ut under dieten. Ett bra riktmärke är att ladda med max tre gånger så mycket
kolhydrater än vad du är van vid.
Exakta mängder får man beräkna utifrån muskelvikt, men det handlar till stor del om att
prova sig fram och testa hela tiden. Men i detta upplägg som jag kört nu över 14
veckor har jag fyllt på åtminstone en dag i veckan under hela dieten så att kroppen är van att
få i sig massa kolhydrater. Jag hade min sista påfyllning igår (åt dock väldigt lite inget
överdrivet) och idag som sagt börjar en tömning av kolhydrater/muskelglykogen för att
förbereda för en superkompensation. Från tisdag till fredag (kommer tävlar på lördag) hålls
kolhydraterna till ett minimum. Proteinet höjs upp för att kompensera. Fettintaget hålls
ganska lågt och konstant. När kolhydraterna höjs på fredag efter invägningen minskas
proteinintaget för att ha balans och minska tarminnehållet. När det är tävlingsdags kommer
jag återhållsamma kolhydratsladdningen för att fylla ut riktigt ordentligt. Omkring 40-90g var
2-3:e timme ungefär. Jag med mycket muskler och bra insulinkänslighet kommer köra cirka
närmare 90-120g och någon med mindre muskler och kanske sämre insulinkänslighet bör
ligga lägre tycker jag. Så detta ska bli riktigt spännande! Har suttit i flera dagar och finslipat
på mitt så kallade ”Super schema” inför tyngre nu som kommer, visst jag kommer satsa allt
på Super SM i Västerås men det blir perfekt att värma upp nu i Stockholm innan det. -Jag
kommer kunna justera om nåt gick galet innan jag kör SM och många säger att du kan få en
ännu vassare form om du kört en tävling innan.

Så här ser mina första dagar ut på tömningsveckan, fredag till måndag.
Maten är ej kryddat med nåt. Vägt upp ca. 15 g salt som jag sprider ut genom
dagen på matlådorna. Vatten intaget ligger ca. runt 8-10 liter dessa dagar.

Mål 1:
80g havregryn
6st Äggvitor

Mål 2:
1 mun svälj MCT olja
Abborre 250g
Ris 100g

Mål 3:
Abborre 250g
Ris 100g
20g BCCA med glutamin eller -NOCCOs nya smak melon Crush som vi fick in på gymmet
häromdagen! Riktigt god, vart genast en av mina favoriter faktiskt.

Mål 4:
Abborre 250g
Grönsallad ( sallad, tomat, gurka ) 100-200g
1 tablett kalium

Mål 5:
Abborre 250g
Grönsallad ( sallad, tomat, gurka ) 100-200g

Mål 6:
Abborre 125g
4st Äggvitor
2st hela ägg sjukt gott

Totalt landar vi på 1798 kcal, proteinet ca. 284g, kolhydrater 102g och fett 19g och detta är första dagen under dieten jag ligger under 2000 kcal. Abborren har en vän till mig faktiskt fiskat upp från en sjö i trakterna. Riktigt gott!
Men det är tufft nu kan jag lova, jag är nog inte den roligaste att prata med nere på gymmet just nu och varje pass är helt tryckt löst. Men att få kliva upp på scenen snart igen är något man längtar galet till annars hade man aldrig gjort detta haha. Det roliga börjar snart så det bara härda ut!

IMG_0995.jpg

Så nu jag laddar kanonerna inför TYNGRE Classic 6!!! Vi ses där allihop!

LA Bootcamp, LPG och ljuset

Hej kära medlemmar/följare!

Ännu en vecka som bara swishar förbi, snart måndag och ny vecka börjar igen! -Underbart kan jag tycka räknar verkligen ner dagarna nu. Knappt 2 veckor kvar till min första tävling för i år och det blir Tyngre Classic 6 som gäller. Det kommer bli 2 tuffa veckor eller 4 veckor (SM också) med hårt slit men nu är det verkligen nära. Men denna helg var det Sandefjord Open som jag tyvärr missade -ville verkligen köra denna tävling också men var lite sen med min sanktionsansökan till SKKF och fick tyvärr inte tävla där för dom. Jag hade slarvat och läst på innan att man var tvungen att anmäla sig minst 2 månader i förväg. Men det gör inget -utan vi hade massa andra svenskar som var där på plats och visade norrmännen hur det går till. Kanske åker dit nästa år istället vi får se. Vi satsar allt istället på Tyngre och Super SM. Allt händer ju för en anledning!

På gymmet börjar det bli riktigt ordning och reda men går alltid göra det ännu bättre och det märks att vi alla jobbar för det både medlemmar och personal. Det är grymt kul att se, folk hjälper till och hjälper varandra. Så det ska vara helt enkelt.

Riktigt nöjd är jag nu när vi har fått till det med bra ljus i vårt så kallade ”poseringhörna” detta underlättar massor för både tävlande och om man bara vill kolla sin dagsform. Ljuset är viktigt och framhäver detaljerna på kroppen som man kanske inte ser i vanligt ljus. Poseringträningen har också blivit mycket roligare och bättre nu när man ser detaljerna osv. -Nu på slutet är det mycket posering som gäller, så helt perfekt att vi fick upp ljuset där.

LJUSETBLOGGEN.jpg

Var tvungen kolla ljuset direkt såklart! 🙂
lampanljus.jpg

Ljuset vid "poseringshörnet"

Min första LPG behandlig någonsin!

LPG Endermologie eller Lipomassage som behandlingen också kallas är en teknik som används för att utföra s.k. mekanisk bindvävsmassage. Tekniken uppfanns av en fransman vid namn Luois Paul Guitay, därav namnet LPG. Detta har jag aldrig testat på tidigare så såg verkligen fram mot detta och ska bli riktigt spännade och se hur resultat kommer att visa sig på tävlingen. Jag satsar allt nu för bli så hård som bara den på både Tyngre Classic och Super SM.
LPG Endermologie är mest känd som en verkningsfull behandling mot celluliter men används också för andra estetiska ändamål, som att reducera lokala fettdepåer och strama åt hud. (-Precis vad jag vill nu inför slutet när jag närmar mig tävlingarna) LPG används även för terapeutiska och medicinska ändamål.
Djup bindvävsmassage (effekten av LPG) har en väl dokumenterad förmåga att stimulera cellaktiviteten i och under huden. LPG-tekniken tar vara på dessa mekanismer och erbjuder effektiva behandlingar med dokumenterade resultat.
Stimulerar kroppens egna förnyelsemekanismer
Syftet med en LPG behandling är att stimulera kroppens celler och på så sätt få dem att reagera. Denna reaktion kan exempelvis aktivera produktionen av hudens byggstenar – Collagen och Elastin – eller den s.k. lipolysen vilken bryter ned kroppsfett och det är exakt vad jag vill haha!
En stor del av de positiva effekter Endermologi har kan tillskrivas dess två grundläggande funktioner – ökad blod- och lymfcirkulation – vilka ser till att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska lättare kan föras ut ur kroppen.
Behandlingsinformation för LPG Endermologie
En LPG behandling var enkel, tog ca 1 timme att genomföra, innebär inga risker och gör inte ont (inte på mig iallafall, det kittlades mest på vissa ställen). Det är dock ingen engångsbehandling. För att åstadkomma bra resultat behövs oftast en serie om 10-15 behandlingar fördelade över 2 ggr/vecka och därefter underhållsbehandlingar månadsvis. Så jag kommer försöka köra några gånger nu innan Tyngre Classic och SM.
Vilka resultat kan jag förvänta mig av LPG Endermologi?
LPG Endermologi används för olika ändamål. I estetiska sammanhang rör det sig i första hand om något av följande användningsområden:
• Släta ut områden med celluliter genom LGP Lipomassage
• Fettreduktion av lokalt belägna fettdepåer med LPG Lipomassage
• Strama upp och föryngra huden med LPG Endermolift
• Förbättra förutsättningarna för läkning inför eller efter en kirurgisk fettsugning

Som nämnts tidigare så har djup bindvävsmassage väl dokumenterade effekter. LPG Endemologi-tekniken är en väl beprövad metod för att på mekanisk väg leverera denna massage. Följaktligen kan ovanstående resultat uppnås.
I första hand kan man räkna med bra resultat i fråga om behandling av celluliter. Endermologie har också en mycket positiv effekt i läkningsprocessen efter en kirurgisk fettsugning där den minskar risken för ojämnheter.
Resultatet av en LPG behandling beror till stor del på patientens förutsättningar samt antalet behandlingar som utförs. LPG kan dock aldrig ersätta en fettsugning i fråga om fettreducering eller ex. en ansiktslyftning för huduppstraming.
Patienter utan övervikt, med en hälsosam livsstil och som är beredd att genomgå en serie behandlingar kan förvänta sig de bästa resultaten av Endermologie.
Så går en behandling med Lipomassage till:

-LPG utförs på både skönhetssalonger och medicinska kliniker. Dock har vi ingen här i Motala som jag känner till som kör denna behandling så jag fick tips om en jätte duktig tjej i Linköping som heter Mary som driver Marys Shape & Fitness. Jag tyckte hon var jätte duktig och har kört på flera som tävlar inom fitness-världen, så hon vet ju lite vad vi är ute efter! Själva LPG-behandlingen går till på så sätt att behandlaren kör ett sorts munstycke fram och tillbaka över det område som skall behandlas. Munstycket skapar ett vakuum som suger in huden mellan två vibrerande metallrullar.
Under behandlingen, som tar ca 1 timme, befinner man sig på en brits i sittande eller liggande ställning. På kroppen bär man en tätsittande tunn kroppsstrumpa. Se bilden haha. Den var riktigt tight, tog en stund att få på sig och ta av sig.

Priset för en enstaka behandlingssession med Endermologie är ca 700-500 kr, som sagt man väljer ju själv vad man vill invenstera i och jag tycker hälsan och kroppen är bland det viktigaste att lägga sin vikt på. Jag har lagt ner Marys visitkort nere på gymmet om man är intresserad av hennes behandlingar. Det var super enkelt att bara kontakta och boka in en tid, och att jag fick en tid på en söndag det är inte dåligt. Tusen tack för det. Blir även mer behandligar i veckan.

Nu till en annan stor grej som jag tycker är så himla häftigt! -Som sagt denna blogg kommer även handla om många av mina medlemmar på gymmet som jag tycker är så extremt kul att följa och se deras framgångar och deras mål med livet. Som sagt alla människor har sin resa och story att berätta och hur kul är det inte att få dela med sig av det. Jag älskar det iallafall, dock vet jag att många just i Sverige har svårt att glädjas av andras lycka och se det fina i allt utan lätt blir avundsjuka och snackar skit istället. Vänd på det istället och försök att glädjs av det och själv uppnå och kämpa dig framåt -har dom lyckas så kan även du lyckas, jag lovar dig det går!

LÄNK till Marys Shape & Fitness insta.

http://www.instagram.com/marys_shape.fitness/

LPG-DRÄKT.jpg

Dräkten satt tight kan jag lova 😛


NU TILL LA BOOTCAMP 2017!!!!

Här är Liza Hultberg ” Dagens gäst bloggare ” och hennes story om en grym resa till USA #labootcamp2017 och åter tusen tack för du ville dela med dig av detta. Så spännade, en dröm som jag har haft länge är att åka till just detta paradis som Liza har gjort.

Namn: Liza Hultberg Instagram-> @gruvprinsessan
Ålder: 38
Yrke: Jobbar som Utsättare/Gruvmätare på Zinkgruvanmining AB, utanför Askersund
Familj: 3 barn 14, 12, 7 och 2 katter
Född i Göteborg, uppvuxen utanför Borås och bor sen 10 år tillbaka i finaste Motala
Hade jag inte bytt gym till MFC den där dagen den 14 januari i år så hade mitt liv nog inte innehållit träning nått mera.
Det var något med människorna, bemötandet, atmosfären och det brinnande intresset för kroppsfysik som tilltalade mig och fick mig att må så bra där.
Jag behövde inte ens betänketid utan signade mig direkt på ett årskort fastän jag hade bundit mig 12 månader på ett annat gym strax innan jul.
Det tog inte många gymtimmar på mitt MFC tills jag träffade på otroligt kunniga killar som delade med sig av sin kunskap om inte bara själva lyfta delen utan allt. Vikten av vinklar, belastning, tempo etc. Jag fick mersmak och kände att en helt ny värld öppnat sig. Det handlade inte längre om att svassa runt i gymmet med senaste outfiten ifrån dom grymmaste klädjättarna utan det är faktiskt HUR och var DU lägger vikten och VAD du vill träna?! Ganska självklart egentligen.
Jag har ju hört detta förut då jag under en period i mitt liv tränade Crossfit och där fokuserades det väldigt mycket på rätt teknik vid lyft osv, men jag tog nog aldrig fasta på det och förde över det till gymträningen då jag inte riktigt såg sambandet då. Varför jag slutade med crossfit (som jag absolut ÄLSKADE) är en helt annan historia.
Jag hakade på dessa snälla killar när som jag kunde få till pass med dom och dom ville ha med mig och en dag insåg jag att jag ville ha mer. Jag behövde en egen coach, jag ville satsa på det här. Inte för att tävla, absolut inte! Utan för att må bra, äta bra och träna för att må bra och samtidigt hitta det som för mig kommer att bli min livsstil och funka på heltid. Jag anlitade Caroline Aspenskog. Tjejen jag 2 år tidigare suttit och dreglat över på Instagram och sett vinna SM i Bikini Fitness. En otrolig inspiration, en tjej som verkade vara så otroligt jordnära och ärlig. Jag mailade henne och fick svar på stört och det bara sa klick. Jag kände direkt att det här kommer bli hur bra som helst!
Den 1 April inledde vi ett samarbete och vi satte som delmål till slutet av Augusti. Då skulle jag ha format om kroppen utan någon direkt viktnedgång för att sedan gå vidare utifrån resultatet det gav.
Det har varit dom bästa 16 veckorna jag kan minnas. Jag har tränat, ätit, sovit och njutit av min nya livsstil. Det har inte varit jobbigt någon gång även om det var under semester, sommar och att jag har 3 barn. Jag har ätit BRA mat och den som säger att man inte kan äta gott och nyttigt vet inte vad den talar om. Det finns så mycket nyttiga alternativ till allt nuförtiden och man behöver verkligen inte ”offra” nått. Caroline är en livsnjutare av rang så med henne kostschema var inget svårt.
Jag gjorde stora förändringar vecka för vecka och hade jättebra resultat vid varje mätning.
Även om man ibland tyckte det inte hänt nått så när man såg bilder och jämförde så syntes det tydligt! Så kul! Så otrolig fascinerande att med små enkla förändringar forma om och stärka upp en kropp som genom gått så mycket i livet.
När Carro och hennes vapendragare Anna Ståålnacke drog ihop en träningsresa till L.A #labootcamp2017 var jag inte sen att fråga Carro om jag var förgammal för att hänga på? -Såklart inte skrek hon, Såklart DU ska med!!
Jag tackade skatteverket för återbäringen och bad om ursäkt till mina kids att mamman drar på träningsresa, SJÄLV. Den 16 Augusti var det dags. vad jag längtade och vilket delmål jag hade med träningen nu! Alltså ännu roligare.
Det skapades en Facebook grupp för alla 30 st deltagarna på resan och Vi kom strax fram till att alla åkte själva, utan att känna någon annan, att Vi brann för träning och att Vi alla var en salig blandning av människor av olika kön, och från Sveriges alla hörn. GUD VAD Spännande!
Vi möttes upp på Arlanda kl. 7 och planet skulle ta oss över där kl. 10. Vi gick hela gruppen å checkade in tillsammans och sen hängde Vi ihop hela vägen. Så himla kul att träffa dessa människor som man följt på FB och instagram i ett par månader.
Flygresan gick hur bra som helst. Vi landade på LAX ca kl. 14 och var igenom alla säkerhetskontroller 2 timmar senare och upphämtade av Carro och Anna och deras otroligt goa killar i minibussar som tog oss till vårt lägenhetshotell på Aqua Marina som låg endast 10 minuter i från Venice beach och The Mekka of bodybuilding : Gold´s Gym. Det som skulle vara vårt bas gym under en hel vecka.
Vi delade in oss i grupper och flyttade in i våra lägenheter. Snabbt gjorde Vi oss iordning och drog sedan till Gold´s för att hämta våra veckopass och bekanta oss lite. VILKET GYM! Helt magiskt. Så stort, så vänligt, så fullt av vackra människor, och så fullt av kändisar! Jag som blir starstuck på Gymmet STHLM haha, här då?? Helt episkt. Går inte att förklara, MÅSTE upplevas om man har ett brinnande intresse för fitness världen. Jag gjorde ett försök att instagrama allt men det gick bara inte. Det såg så pluttigt ut.
Vi vandrade omkring på Gold´s i nån timme innan Vi tog oss hem igen. Alex och Freddan hade grillat åt oss och vi hade en jättemysig hemma häng kväll med lite presentationer om oss. Vi var allt från fitnesstävlande , både erfarna och nysatsande, crossfitare, och vanliga motionärer med lite mer intresse och såna som precis hade börjat i stort sett. Blandade åldrar, där den yngsta var 17 år och jag näst äldst på 38 =)
Carro och Anna gick genom schemat för veckan och mornarna startade oftast med någon form av cardio el plyo innan frukost och sedan gym på fm. och utflykt/gym på em/kvällen. Allt däremellan fanns det tid till att sola, bada, shoppa, äta, softa och bara njuta av livet i fitnessparadiset.
Plyo på stranden var det som startade upp träningsveckan. Plyo för er som kanske inte vet är en högintensiv träningsform i form av mycket upphopp och pulshöjande träning. Otroligt jobbigt men ack så härligt. Att gör detta tillsammans med ett härligt gäng på en strand i soluppgång till glada hejarop av dessa duracellkaniner är magi!
Efter morgonpassen serverades det en riktig fitnessfrulle.
Gröt, Keso, kasein, whey, ägg, frukt, bär, kvarg, stekta kaneläpplen, jordnötssmör, hårt bröd, kalkon, gurka, äggröra, kycklingsallad, bars mm mm
Vi var ju grymt sponsrade på denna resan:
Tyngre och Betterbodies försåg oss med kläder, shorts, toppar, kepsar (dock har jag den fetaste MFC-kepsen av alla) , shakes, flaskor
Sportkost.se stod för Gymkortet och även kläder, protein, bcaa och bars från North Nutrition (även deras pannkaksmix)
Dropset.se med dragremmar och handledsskydd
Barebell, Njie och Nocco
Mätta och kittade drog vi iväg till Gold´s gym för vår första gymträning efter frukost.
Vi fick fritt att köra vad vi ville, och för mig och Sofie (@lillalalla87) som jag hängde ihop med vart det lite av allt och checka runt vart allt fanns osv. Det fanns verkligen ALLT! (ok -ingen gluteator dock) ALLT i massa olika utföranden. Vi hittade en rygg maskin av märket Hoist som vi testade och som vi föll pladask för! Den var helt outstanding. Vilket sug i latsen och vilken träningsvärk sen!! Galet. Givetvis skickade jag en bild/film till Viktor på gymmet i Motala att sätta upp på önskelistan. (Tror min lista vart rätt lång den veckan)
Vi var på Gold´s ca 2 timmar, sen möttes Vi upp och gick ihop till en mexikansk restaurang för lunch. Carro och Anna hade för tipsat om fisken med kokosris och mangosallad så det var ett enkelt val när Vi kom dit. Så gott!
Anna och Carro hade valt ut restauranger där dom serverade hälsosam mat, men som även andra alternativ för dom som ville ”unna ”sig lite mindre hälsosamt. Det finns gott om ”Bodybuilder/fitness” restauranger i L.A. Menyerna har kcal förteckning vilket är helt suveränt! Inte svårt att hålla ett kostschema där inte, men Carro ”lät” mig äta mer fritt under veckan där eftersom vi tränade så otroligt mycket.
Dagarna såg ut sådant att Vi körde plyo eller trappintervaller (santa monica stairs) på morgonen innan frulle å sen efter frukost drog Vi till Gold´s. Vissa dagar gjorde Vi undantag. Vi hyrde bla cyklar nere på Venice beach och cyklade bort till Santa Monica pier eller musclebeach. Underbart med ett ute gym precis på stranden.
Caroline och Anna coachade oss på hela tiden, även på gymmet. Den som ville köra Annas ben pass gjorde det och den som ville köra Carros gjorde det. Likadant med de övriga muskelgrupperna. Som att köra men Pt en hel vecka. Fantastiskt vilken möjlighet. Man har lärt sig massor!
Det fanns även tid att ligga på stranden och sola och bada om dagarna. Även shopping hans med såklart. Vi grottade ner oss i Acaibowls och pokebowls under veckan och maten i affärerna är ju helt otroliga. Vilka fruktmarknader! Vilka glassar! Vi provade på massa bra alternativ på glass såsom vi har börjat få här. Underbart goda fast med bra näringsinnehåll och lågt kcal. Helt perfekt.
Vilket land! Vilka människor! Vilket GYM! Varje dag tränade Vi jämte stora namn, förutom Arnold Schwarzenegger så träffade Vi, Dexter ”the blade” Jackson, Karina Elle, Calum von Moger, Ricky Whittle, Mike ”the titan” och många många fler. Hallå Starstrucked!?!
Svårt att smälta en sån här upplevelse och jag måste säga att jag redan börjat spara inför nästa års Reunion av LABOOTCAMP2018 så himla fantastiskt var det. Om ni har möjligheten att åka till detta Mecca så tveka inte en sekund! Jag garanterar er eufori.
Jag skulle kunna skriva miltals om denna vistelse men om ni vill höra mer eller undrar över nått så tveka inte att fråga mig nere på Motala fitness center.
Ge aldrig upp er dröm! Slösa heller inte mer ert liv! Det är kort så ta vara på varenda sekund!
LEV I NUET!
Puss å Kram Liza

image6.JPG

Liza med sin förebild och idol såklart Aspenskog! 🙂
image8.JPG

Liza representerar MFC i USA såklart!!
image16.JPG

Dessa 2 grymma tjejer höll i det mesta där borta i LA
image13.JPG

Hela gänget 🙂

Hoppas det var en intressant söndags läsning och som sagt vill du se vad som händer mer så kolla min hemsida eller instagram för mer updates under veckan och inför mina tävlingar.

http://www.motalafitness.center

https://www.instagram.com/viktor_mfc/

Trevlig kväll glöm inte matlådorna inför veckan.

//viktor_mfc

Två legender, en boxningsmatch och gym livet

Hej kära medlemmar/följare!

-Som sagt denna vecka har vart väldigt händelserik på både gott och ont. Som dom flesta kanske redan vet men ni som inte vet så har 2 legendariska bodybuildare dött denna vecka på kort tid.
-Först Dallas ”Big Country” McCarver. Han slog igenom som 21-åring och skördade framgångar på den stora scenen. 2016 slutade han åtta i tävlingen ”Mr Olympia” – vilket är den största tävlingen du kan delta i som bodybuilder. 
Dallas McCarver blev 26 år gammal bara. Han är bland dom yngsta och starkaste bodybuildare jag känner till. -Enligt uppgifter hade han satt mat i halsen och kvävdes till döds. Så himla tragiskt!

-Jag hann uppleva och se honom live nere på Arnold Classic 2016 i Barcelona och jag minns mycket väl hur imponerad jag var när jag såg honom. Han var enorm och så ung -med den fysiken, så himla imponerande. Tips kolla in han på youtube, riktigt motiverande och inspirerande kille. -Det går även i ung ålder att bli framgångsrik och stor.

En annan stor legend som också har dött denna vecka är Rich Piana 46 år gammal. Han kollapsade i sitt hem för två veckor sedan och har legat i koma men gick tydligen inte rädda hans liv heller. Han är riktigt känd på sociala medier både instagram, youtube och var med nu senast i dokumentärfilmen Generation Iron 2. Hans kosttillskott och varumärke Rich Piana 5% nutrition har nog dom flesta kanske haft nån burk av hemma nån gång. -Jag har haft flera av hans produkter och jag minns mycket väl när han var sponsrad av mutant att man hade flera av dom produkterna också hemma i skafferiet (Mutant Mass under bulk) haha gamla goda tider. Han var ju en riktig mutant. -Vem har inte kollat på hans youtube klipp innan ett arm pass liksom? Big arms baby -BOOOM!! Tycker vi borde köra ett 8 timmars arm pass på gymmet snart till minne av Rich Piana för skoj skull.

Vågar du anta utmaningen?

IMG_0693.JPG

Dallas till vänster och Rich till höger

-Nu till det goda som har hänt istället!

–Vi har äntligen fått in Barebells kyl på gymmet och massa gott från deras sortiment. Varför vi valde att ta in dom är för att deras produkter håller hög standard, väldigt goda och det är företag som jag tycker verkar vara väldigt drivna, framåt och vet vad dom snackar om. Precis som vi på Motala Fitness Center sträva efter.
Så nu är det officiellt Nocco+Barebells =sant.

Det har varit några medlemmar som har frågat om vi kunde ta in rosa t-shirt, så vi fick in ett par på lagret, dock tog jag bara in tjej modeller men det skulle jag inte bara ha gjort för det spred sig fort och flera killar vart intresserade av att köpa en rosa t-shirt också. Det är nu på ingång.

Våra matlådor försätter att sälja bra på gymmet och medlemmar har även beställt hem för att ladda inför veckan som kommer. Många tycker det är väldigt smidigt att kunna äta en låda direkt efter gymmet eller ta med om man inte orkar eller hinner att göra det själv. Ni vet ju att kost/träning går hand i hand liksom. Igår var det cheatday (ätardag) för mig och kanske för många andra med, jag tänkte att jag skulle dela med mig av vad jag åt mitt i natten.
-Min cheatday börjar lördag och då är de ju efter 12 på fredag natten som jag får börja sen håller den i 24 timmar. Så denna natt vaknade jag upp och hade planerat i veckan att jag skulle fixa protein pannkakor med massa härligheter till.

Det vart succé kan jag lova haha! Se bild och recept lite längre ner!

IMG_0674.JPG

farligt goda
IMG_0712.JPG

Barebells kylen
IMG_0583.JPG

Madde visar stolt upp sin nya t-shirt
IMG_0705.JPG

RECEPTET:
– Protein pannkaka från Hälsa i Motala
– 6 skopor 120g protein pannkaka (Self Nutrition)
– 9 skopor vatten 450ml en skvätt kolsyrat om du har hemma
– 1 tsk bakpulver
– 1 ägg (extra protein hehe)
– Vispa ihop allt i 3 minuter, stek sen lätt i kokosolja (Holistic)
TOPPING;
– Hackad mandel
– Propud glass (jag tog vanilj)
– Sirap (kalori-fri) smak av karamell från Star Nutrition
– Färska jordgubbar/blåbär valfri mängd
– När du steker pannkakorna lägg dom färdiga på tallrik med folie över så länge, -håller värmen bättre och glassen ska ju smälta sen när du toppar pannkakorna med det, väldigt viktigt haha! Varför jag lägger en skvätt kolsyrat vatten och bakpulver i är för att jag vill få dom lite frasigare.
IMG_0727.JPG

våran säck på ute gymmet

-Inatt eller imorse var det också den mest omtalade boxningsmatchen på länge mellan Connor McGregor och Floyd Mayweather, som ni har märkt på gymmet med så har vi ju en boxningssäck som hänger ute och ni förstår kanske att jag är ett fan till just Connor McGregor tycker han är grym och en snubbe som verkligen inspirerar mig. Han vågar anta utamaningar och utmana sig själv i en sport där Floyd Mayweather är överlägsen, i mina ögon är det en riktig vinnare redan där. Visst Floyd är smart och kanske inte går in i en bur på UFC mot Connor men att man vågar gå utanför sin box är nåt jag gillar. Man måste våga testa och utmana sig själv det är då man även kan lära sig mer.

-Jag måste även berätta att dom här sista veckorna som kommer nu inför mina tävlingar kommer bli extremt tuffa så om jag är lite off eller i min ”egna värld på gymmet” är för jag kommer vara fullt fokuserad inför slutet nu. -Ja tror dom flesta av mina medlemmar/klienter förstår. Men ni som inte vet så ska jag nu tävla först på Tyngre Classic 6 den 15-16 september och min största satsning gör jag på SM i Västerås den 29-1 oktober. Jag har nu dietat i drygt 12 veckor om inte mer och hoppas att detta kommer visa på ett bra resultat.
Ni får inte glömma att boka biljetter och åka och heja på mig för erat stöd och support hjälper massor och jag hoppas kunna motivera och inspirera andra att det går om man bara vill!

Där har ni länk till tyngre;

http://butik.tyngre.se/Tyngre-Classic-VI

till SM;

https://www.tickster.com/sv/events/m8cv7tn52jzdpl
v/2017-09-29/sm-bodybuilding-and-fitness-2017

-Hoppas på att det var en intressant söndags läsning, och vill ni veta mera vad som händer så in och följ mig på instagram, min hemsida och våran Facebook sida såklart. -Nu laddar vi om för en ny vecka! Kötta!!