Bakning ;)

Tjena 😉 hela Robin bakar ska detta handla om ha ha ne då, inga svåra grejer detta, min hjärna är inte kapabel till att göra nått avancerat så slängde ihop en av mina favorit kakor 😉 snickerskaka jiiiiiiiihaaaaaa!;) ändrade lite i ingredienserna, bytte vanligt socker mot stevia socker och bytte ut cornflakes mot pauluns musli;) ingen nyttig kaka direkt men de ska ja fan inte ha när jag väl ska sätta tänderna i den kan ja lova;) den både lukta jävligt gott å ser rätt god ut hi hi! Hade jag satt tänderna i den nu hade det spårar fullständigt så de lät jag blir he he, inte ens ett litet slick på skeden ! Så den åker in i frysen med en gång å väntar så fint på att Robban ska öppna den hi hi;)
Okej tillbaka till dieten ! Tömningen går som planerat och börjar känna mig riktigt låg nu, inga kolhydrater knappt och lågt kalori intag! Tränar två pass om dagen och endast överkroppen som jag delat upp på dessa pass! Även om jag inte gör ett skit på dagen så är jag inte med i matchen för fem öre he he! Dietbubblan är jag inne i kan man lugnt säga! Energin till att vilja göra något finns inte! Inväntar endast tävlingsdagen nu kan ja säga! Sjukt krävande detta men jag ger mig inte 😉 hoppas på att formen är bättre än vad jag tror när jag väl når scenen! Just nu är man rätt uppblåst av vatten pågrund av att jag saltar maten ganska mycket. Så de är ju meningen he he men inte så kul å se sig själv i spegeln men men vara köra;)

image.jpg

Här är varorna jag använde mig av 😉 inga konstigheter där inte!
image.jpg

Här är receptet om någon blev sugen;) 10 min så var de klart;)

RÖSTNING!

Tja folkens, snart två veckor har gått från luciapokalen och har ätit å gottar mig rejält så hade en rekord vikt på 108,3 igår he he . Kanske lever upp till kallenamnet BERGET snart :p

Nu till röstningen! Det som de går ut på är att en blir utvald av röstningar och jury. Och jag har ju självklart lust att bli utvald till detta men som ni ser på bilderna så är jag ju bättre från start av dieten än i slutet enligt mig själv! Har kämpat och gjort de jag blivigt tillsagd och har iaf gjort en prestation även om de inte ser så ut ! Men är glad för varenda röst men ser hellre att ni röstar på någon av mina vänner i talang som lyckats bättre med dieten.
Men de ni kan förvänta er om jag skulle bli utvald är en grym blogg med händelserika saker i som tex maxningar , galna påhitt, å såklart filmer på min träning! År 2014 är mitt år i styrka och tävlingar! Nästa år ser ni mig på pallen på Decembercupen och luciapokalen ingen snack om saken! Så blir ett år med hård träning och massa skoj att följa;)

image.jpg

Jihaa når jag 110 tro??
image.jpg

Ja dåååå

Bara dra igång!;)

Tjaaaaa,
Då har en vecka gått från luciapokalen! En vecka fylld med tankar, besvikelse , och en jävla massa mat å godis ha ha ;p
Jag gillar ju alltid att känna mig värd att unna mig saker och det har jag inte gjort denna vecka med maten he he , men har släppt allt vad som har med träning att göra egentligen. Jag har vart på gymmet fyra dagar å endast pumpat lite å varit social he he! Har verkligen inte haft motivation till att starta stenhårt som dom andra gångerna efter jag tävlat! Har också känt att min kropp behöver detta! Motivationen för att träna stenhårt finns inte riktigt ! Det sista på dieten hatade jag bara gymmet för att jag inte klara prestera! Att hata något man älskar känns fel;p blir väl så för dom flesta ! Besvikelsen har jag nu lagt bakom mig och insett att jag lärt mig mycket på vad jag inte ska göra vid nästa tävlingssatsning!
Åååååkej nu tillbaka till motivation;) jag har sökt efter ett sätt att få mig själv att vilja träna hårt och lyfta tungt å utvecklas! Och nu har jag hittat en metod som får mig riktigt sugen faktiskt! Igår gjorde jag mitt träningsschema som jag ska följa några månader framöver! I detta schema kommer jag satsa mycket på styrka och byggning med såklart ! Men har fördelat så jag kommer satsa mycket på basövningarna knäböj, marklyft , bänkpress och chins ! Kommer inte träna överdrivet många set per muskelgrupp utan kommer se till att köra som såpas hårt under dom setten ! Kommer ligga runt 6 reps och sedan bara köra kompletterande övningar för de andra muskelgrupperna! Blir dubbla knäböjpass, många tänker ju då att ska han köra två benpass så kör han de första för dåligt! Men min plan är att krossa så hårt jag kan på så få sett jag kan sen låta muskeln vila! Det är min tanke och tänker testa detta som jag tror på;) ska bli stark under denna tid och sätta några Goa rekord!
Så i morgon startar jag och detta känns rätt 😉
Lets do this shiiiiit !;)

image.jpg

Svullen å go;)
image.jpg

Rekord vikt;) nära döden också ha ha

Tjena, sitter här på gymmet i Norge å tänker igenom allt från diet tills nu;) mycket funderingar som sagt och äckligt revansch sugen på att sätta den där formen! Smider planer för hur jag ska lyckas !
Men som sagt nu efter tävling så suger kroppen åt sig massor av näring och egentligen är ju de bästa att ge den bra näring he he , jag ger den 6 fullvärdiga måltider clean food! Men emellan dom så går jag lös rätt bra he he, har sånt tryck i kroppen av all vätska så känner mig brutalt stor å stenhård i kroppen he he älskar på ett sätt den känslan 😉 har gått från invägningsvikten i fredas på 91,6 till 107,6 idag 😉 ska lätt över 110 och målet är 115 så vi får se om de går;) ha vet att jag klarar den vikten lätt och de kan gå fort men som sagt ska överleva med he he!
Kan fan inte sluta skratta åt mig själv alltså, äter sjukt mycket nu och igår gick jag å la mig för att sova . Sukta å flämta som en gris som sprungit sina sista steg i livet ha ha somna in rätt fort och vaknade sedan på natten liggandes på rygg å bara flög upp för att dra efter luft ha ha! Trodde fan jag skulle dö ha ha fick ingen luft ;p tror jag var nära på att spy i sömnen men så vände de ha ha 😉 skrattar ihjäl mig! Jag tror jag skulle kunna slå de mesta sjuka rekord om jag gick lös på allvar;p ni tror säkert jag är sjuk i huvet ha ha men är bara sån jag är;) allt eller inget! Har alltid vart sån med de mesta, 😉 men va fan kör bara kör ! Mätt å glad är ja iaf hi hi

Veckan på gymmet just nu ser väldigt enkel ut, kör egentligen bara igenom kroppen lugnt å fint så den kommer i balans, sen ska jag börja köra stenhårt när jag känner mig redo! Men då måste mat intaget sänkas för annars kan jag inte träna he he;p tänkte lägga mig på 4000-5000 kcal i ganska ren mat när jag är klar med godis ätandet 😉 kan gott å väl bli att godis ätandet håller i sig bra länge hi hi rund är ju också en form :p
Ha de gott vänner och hoppas ni får skrattat lite åt mig å mina idéer ;p

image.jpg

Bilder från luciapokalen!

Tja folkens;) hoppas allt är bra;) själv sitter jag med munnen full av choklad he he gott e de ! Här kommer lite bilder från helgen! Ska inte säga vad jag tycker om dom för har varit tillräckligt negativ he he men men här kommer endel iaf;)

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Vi var 27 st i min klass och 15 gick vidare till förbedömningen! Tyvär inte jag . Men hade inte räknat med något annat ändå så de var väl okej he he! Nästa år står jag på pallen!!

Tankarna flyger iväg!

Hejsan , då var mitt mål nått. Luciapokalen 2013 är bu avklarat och resan ihop med talanggänget är nu över. Har vart en riktigt kul resa. Är grymt tacksam för allt stöd jag fått från alla som peppar mig å trott på mig hela vägen! Alla fina ord som betyder sjukt mycket ! Gick inte så bra i helgen tävlingsmässigt och klart jag inte är nöjd, men samtidigt så kan man inte alltid lyckas heller, vet dock inte vad jag gjort för fel egentligen mer än att min hjärna har spökat otroligt den sista tiden, stressad, lyssnar på för många olika människor och kollat hur många andra gör! Det är nog mitt största fel! Har gjort antydningar på sociala medier att vilja lägga skulden på min coach att hans upplägg är helt fel, och de vill jag verkligen ta tillbaka! Kan inte skylla på någon mer än mig själv! Har kämpat sjukt hårt men mycket annat som spelar in! Så ber om ursäkt som fan för detta! En trött å besviken Robin som har en mun som inte kan hålla käften och en hjärna som inte kan tänka mer än en gång och säger det den tänker direkt! Skäms över de och hoppas jag är förlåten! Ska ta mig en rejäl funderare nu ett tag framöver och hitta tillbaka till mitt rätta jag! Som sagt förlåt för mitt negativa beteende !
Tävlingen var iaf sjukt bra anordnad och tiderna var väl planerade ! Så blir förmodligen luciapokalen nästa år igen och då jävlar ! Större starkare å precis stenhård! Kommer inte ge mig för fem öre! Ska bygga upp en sjukt bra fysik nu och göra comeback!
Men nu ska de ätas gott å må gott å träna sjukt hårt;)
Hoppas ni alla har förståelse för min diethjärna och dumma inlägg ! Ingen vill ju misslyckas men man ska heller inte lägga skulden på andra !
Ha de bäst vänner ❤️

image.jpg

Bilden från DC

Vikten!

Tja vänner, invägning i morgon för mig och är ju lite tung men inga problem detta , vägde 94,3 nu på dagen så det ska inte vara några som helst problem. Ska ju ned till 92 men har god tid så jag är lugn 😉 den stora frågan är bara lite hur jag ska fylla i helgen med kolhydrater. Är ju inte i jätte bra form så är nog bäst att ta de väldigt försiktigt med kolhydrater och kanske till och med vänta tills söndagen med att börja äta lite, får nog bli att tugga riskakor på lördag å försöka torka ut kroppen så mycket jag kan å sen starta söndagen med lite ris eller potatis, å sedan trycka socker en timma innan scenen å pumpa som fan! Är man inte i topp form så kan de lätt spilla över och bli sämre så måste verkligen vara försiktigt! Hellre gå upp för tom än ha ätit för mycket! Även om trycket i kroppen blir sämre så får de bara bli de;p tycker de är lite smått jobbigt att flexa om jag inte har ett gött tryck å pump;)
Men men de blir nog bra;) spännande när vi är så sjukt många i klassen;)
Är taggat som fan å ska bli väldigt kul 😉 på lördagen står jag i better bodies monter på förmiddagen mellan 10:30 -12:30 så kom gärna förbi å hälsa 😉
Ha de bäst 😉

Ny plan å lite tankar!

Hejsan, ni som följer mig vet ju att tävlingen i helgen inte gick speciellt bra, men jag är inte bitter för de! Känner mig jävligt peppad faktiskt att försöka göra en jävla förbättring! 😉
Har inte gått på diet i 16 veckor för ingenting så ska göra allt jag kan nu för att de ska bli så bra som de bara kan bli! Luciapokalen är en väldigt viktig tävling för mig eller rättare sagt hela helgen är väldigt viktig! Vill ju va i form när jag ska visa upp mig för massa människor 😉 är man inte i form så känner man sig inte speciellt grym i tajta speedos kan ja säga! Även om formen är väl godkänt att se på men för mig som räknar med en stenhård tävlingsform å inte nån halv fet plufsig å vattnig utsida så känns de verkligen viktigt för mig att försöka få till de! Att känna sig bekväm med sin kropp i sådana här tillfällen är för mig viktigt! Skäms inte över kroppen även om jag är off season men i dagens läge är standarden på alla tävlandes formar sjukt bra så de gäller att pricka rätt!
Planen för veckan är upplagd och bara följa den så som jag tror passar mig å min kropp! Ska va väldigt försiktig med kolhydrater till helgen så de inte spiller över ! Så hoppas detta ska funka;) har tron iaf och det är viktigast! Känner mig rätt lugn å sansad och väl förbered på en sjukt hård vecka! Kommer va helt tom i kroppen på fredagen så är väl jätte trevlig å glad då kan ja tro ha ha;) kör bara kör! Vi är ju sjukt många i min klass , 35 stycken har jag fått de till så blir stenhård konkurans! Placering är inte prio ett utan de är formen som sagt! Men har iaf förberett ett fritt program som endast 6 stycken av dom 35 får visa upp! Så jag är redo för de om de nu skulle bli så! Men prio ett formen 😉 sen får man bara se hur långt de räcker;) vill iaf åka där ifrån och känna mig nöjd ! 😉 många som kommer och hejar på mig så vill ju gärna att dom ska få se mig riktigt bra;) blir kul som fan så nu är de bara fram med pannbenet å kriga!

Tävlingshelg avklarad!

God kväll vänner!
Tänkte berätta lite hur helgen har varit;) kan ju börja med att jag bomma vikten på Classic bodybuilding som ja egentligen skulle kört med 2,7kg så de gick ju inte he he. Dålig planering av mig rent ut sagt! Kunde ju säkert pressat i bastun men ville inte köra skiten ur mig bara för de. Så fick bli den biffiga klassen +90 öppen klass! Var inte bara jag som bommat vikten så vi blev nån till i den klassen så totalt 6 deltagare! Kör bara kör tänkte vi he he! Sedan så är ju den där formen inte alltid där man vill och det är ju så mycket som spelar in, mat , stress, vatten å massa saker som styr! Min form kan ja ju säga att den skryter jag inte med ifrån helgen! Vet själv inte vad jag gjort för fel eller vad som orsakar detta. Vägrade släppa vätskan så hade mycket på hela överkroppen främst magepartiet som vägrade försvinna:/ försökte torka ut mig så mycket som möjligt men det enda som blev i lite bättre form var benen! Coach tror detta har med inre stress att göra och kan faktiskt va så, även om jag är ledig nu så blir ja ju stressad av vad jag ska göra ha ha, även pm jag är trött å sliten på veckan så har jag svårt att hitta en inre ro så att säga he he! Men men jag är fan inte blyg så flög allt upp på scenen ihop med dom andra gubbarna som var i kanon form och stenhårda! De fick jag bara bjuda på;) plockade iaf 6e plats och det var jag inte förvånad över kan ja säga;) hade kul ändå men samtidigt är jag väldigt besviken med:/ kämpat som fan och så sitter inte formen ändå! Fett procenten är ju helt okej så jag är i form men så länge vattnet ligger mellan huden å musklerna så spelar de ingen roll hur lite fett man har på kroppen!! Så de gör mig väldigt besviken ! Har inte en jävla aning hur de blir nästa helg men hoppas verkligen det går bättre då! Vikten klarar jag utan problem så Classic bodybuilding blir de iaf då;)!
Helgen förövrigt riktigt kul;) träffat mycket nytt folk som jag pratat med så de är riktigt roligt;)
Nu är ja hemma igen och redo för att börja kötta på i morgon inför nästa helg ! Får bara försöka hitta ett lugn inom mig så kanske detta blir bra;p

image.jpg

Laddar för scen uppgång;)
image.jpg

Lite brun färg på;p
image.jpg

Mat på hemfärden;) annat än riskakor de !;) två menyer slank ned lätt!

Ändrade planer:p

God morgon;)
Ja lite ändrade planer blev de för mig, vägde lite för mycket igår för den klassen jag skulle varit med i så fick bara hoppa upp i bodybuilding +90 öppen klass. Innebär att de är riktigt maffiga byggare i den gruppen och även min vän Jim i talang är med de där 😉 de blir kul i vilket fall men hade ju gärna varit i klassen jag planerat att hamna i he he men sätter vikten där nästa helg i rätt klass istället för att sätta mig i bastun å tömma mig;p kunde ju klarat invägningen men blir ju en jävla stress att pressa ned sig så får bara ta de som en kul grej å testa BB istället;)
Formen känns så där faktiskt:/ vätskan runt magen å ryggen vägrar släpp, coach tror de är pågrund av inre stress som kroppen försvarar sig, tror nog de med faktiskt, å de handlar inte bara om att jag är lite uppstressad just nu utan i helheten. Tyvärr får man väl säga, inte lätt att styra över kroppen! Men får bara försöka ladda på så får vi se hur formen blir;)