Tyngre Classic2!

För en vecka sedan vaknade jag i ett hotellrum i Solna, förväntansfull o pigg studsade jag upp o gjorde mig redo för en morgon PW innan allt det roliga skulle dra igång! Min roomie var Sofia Johansson, en av mina diamanter i Team DiamondFitness som äntligen skulle göra sin debut i Bodyfitness på Tyngre Classic! O det är ju något speciellt med dessa tävlingshelger, stämningen är fantastisk, alla människor e glada förväntansfulla! Fantastiskt kul att se alla vänner som man övriga året nästan bara hörs med via telefon o nätet…

Men roligast var ju såklart att hjälpa Sofia med sista detaljerna inför debuten! Var vid hennes sida från inreg till efter tävling, lugn brud som inte stressar upp sig o det är guld för att formen ska bli bra på scen… Så det luktade spraytanning, knaprades riskakor, hon sminkades av en makeup artist på rummet o fixade håret! Sen bar det av till arenan, Solna hallen! Perfekt ställe för ett event som detta, gillar när det är ett stort backstage område för det blir sån härlig gemenskap där!

Nåväl, tävlingarna drog igång o min Sofia tävlade i -163 o tog sig till final av 9 grymma tjejer! Men vilken scennärvaro hon hade!! Jag var så imponerad, o formen satt där o allt kändes perfekt!! En 6:e plats blev det i finalen o det är vi nöjda med, men på Lucia siktar vi högre!!

image1.JPG
image2.JPG
image3.JPG
image4.JPG
image5.JPG