Läs BODY i din iPhone, iPod eller iPad

Har du en iPhone/iPod toch eller har du gjort som gymråttan och förhandsinskaffat en iPad? Varför inte läsa senaste numret av BODY? Vi finns nämligen med i den svenskutvecklade appen Qiozk som är en tidningsbutik för iPhone och iPad.

Bild 324836

Mer om Qiozk och BODY Magazine i iPhone/iPad

Appen Qiozk är gratis. Betalning och nedladdning sker inne i Qiozk-appen. Ett nummer av BODY Magazine kostar 38 kronor. Betalningen hanteras tryggt och smidigt av AppStore. Alla dina köp kopplas till ditt vanliga iTunes-konto. Om nedladdningen skulle avbrytas eller om du råkat ta bort en tidning kan du enkelt hämta den igen eftersom AppStore minns vad du köpt.

I Qiozk finns ytterligare ett 50-tal svenska tidningar. Vissa tidningar går att ladda hem gratis för provläsning. Automatiska bokmärken sparar den senaste lästa sidan i varje tidning. Snabbstart gör att du kan börja läsa en tidning så fort första sidan laddats ner. Resten laddas ner i bakgrunden.

Du som köper BODY för läsning i iPhone/iPod touch kommer givetvis att kunna ladda över ditt iTunes-arkiv till iPad (när du skaffar en sådan). iPhone i all ära – men det är först i iPad som tidningen kommer till sin rätt. Tidningarna laddas ner till din enhet så du behöver inte internetkoppling för att läsa dem.

Här hittar du Qiozk-appen i AppStore:

Bild 324837

Bild 324838