Utbildning: Explosiv StyrkeCoach, Stockholm

Det kom en kort information om en kurs som arrangeras 1-2 maj 2008 i Stockholm på Bosön: ”Elite Coaching Sweden AB kan med glädje presentera första delen av den så uppskattade och välrenommerade utbildningen Explosiv StyrkeCoach i Stockholm. Denna utbildning är essentiell för alla som vill förstå träning såsom den bedrivs inom elitidrotten och därmed särskilt intressant för exempelvis personliga tränare.”

Hela informationen:

ECS kan med glädje presentera första delen av den så uppskattade och välrenommerade utbildningen Explosiv StyrkeCoach i Stockholm. Denna utbildning är essentiell för alla som vill förstå träning såsom den bedrivs inom elitidrotten och därmed särskilt intressant för exempelvis personliga tränare.

Det är naturligtvis originalutbildningen det rör sig om, nu ytterligare vässad av upphovsmännen Mats Lindqvist och Anders Lindsjö. Utbildningen ges i tre block om vardera två dagar, för att störa övrigt arbete minimalt och möjliggöra ett mer koncentrerat innehåll.

Omfattning Block 1(3):

  • Olympiska övningar
  • Teori och praktik
  • Drag
  • Ryck
  • Frivändning
  • Överstöt
  • Assistansövningar
  • Korrigeringsövningar

Du lär dig att utföra övningarna med rätt teknik och god effekt samt de in- och utlärningsmodeller som visat sig fungera bäst.

Datum: 1-2 maj 2008

Plats: Samling på Scandic Park Hotel för gemensam frukost och transport till Bosön.

Tider: 09-18

Pris Block 1: 8900 kr ex moms 6%

Kurslitteratur kommer att kunna köpas på plats. För de som önskar studera materialet i förväg är rekommenderad läsning boken ”Explosiv StyrkeCoach” av Mats Lindqvist och Anders Lindsjö.

Mats Lindqvist: 11 SM-guld. 3 NM-guld. Har 15 gånger tävlat i VM och EM, samt deltagit i två OS. Elittränarutbildad och ansvarig för instruktörsutbildningen inom svensk tyndlyftning och ECS samt fystränare för landslagsbrottare.

Anders Lindsjö: Elitidrottsman och Olympier med såväl svensk som internationell högre tränarutbildning. Teamkapten för golflandslaget 2002 och landslagscoach i tyngdlyftning 1999-2003. Fystränare och testledare för SOK, utbildare för PGA och ECS.

För mer information om innehållet i Explosiv StyrkeCoach, se www.elitesweden.com. Där finns också hela ECS utbildningssystem, svar på vanliga frågor och en förklaring till varför ECS fokuserar på praktiska kunskaper i workshops och utbildningar.

Anmälan

Anmäler dig gör du på info@elitesweden.com

Som vanligt är det möjligt att dela upp fakturan utan några som helst extra kostnader- ange då bara detta vid anmälan.

Elite Coaching Sweden AB
www.elitesweden.com
Garvargatan 7
112 21 Stockholm